Sevgilimle deprem alanına yardıma gitmek için araba kiraladık ama dolandırıldık ne yapacağız?

Arkadaşlar sevgilimle deprem alanına yardıma gitmek için araba kiraladık adam bize kredi kartsız iban atarak arabayı alabilirsiniz dedi. Ve bizden 2 kere üst üstee para istedi ilk defa kiralayanlara özel bir durum flan diye bizde ilk defa kiraladığımız için canım gibi inandık. 10 bine yakın paramızı aldılar. Sonra işin farkına varınca iptal etmek istiyoruz paramızı iade edin dedik. Onlarda tamam 2 saate kadar paranızı geri göndericez dediler. Parayı göndermeyince hemen atmazsan şimdi polise gidicez flan diye yazdık sonra heryerden engel atarak ortadan kayboldular. Polise gittik. Siber suçlara gideceksnz bunun için pazartesiye kadar beklemeniz gerekiyor dediler. Gerçekten kafayı yicez başına böyle bir olay gelen var mı ne yapabiliriz o parayı nasıl alabiliriz lütfen yardım edin. Biz burada deprem alanındakilere yardım etmeye gidelim derken şu başımıza gelene bakın gerçekten aklım almıyor. O paranın deprem alanında yardıma ihtiyacı olanlara gitmesi gerekirken bu şekilde dolandırıcılara gitmesi gerçekten bizi perişan etti. Elim ayağım titriyor sinirden. Lütfen bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa beni bilgilendirebilir mi o parayı nasıl alabilirizz o kişiyle nasıl irtibata geçebilirz tekrardan ne yapmalıyız
Sevgilimle deprem alanına yardıma gitmek için araba kiraladık ama dolandırıldık ne yapacağız?