Güncellemeler
+1 yıl
İstanbul da deprem olacak ben demedim YouTube 2023 deprem yazınca çıktı !! 81 ilde yaşayan herkes evindeki dolaplar vs sabitlemeli evdeki her birey kendine özel deprem çantası hazırlamalı diye düşünüyorum 🧡
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
letmegooglethat.com/
buna bas görürsün
Çanta manta boş işler. O panik anında çanta mı düşünür insan
Ben düşüneceğim yattigim odaya koyacağım her şey içinde duracak ve sarsıntı olunca sırtıma takacağım 😔
martta mi haha sen kain misin? bunca bilim insani bilemezken? sen sadece cok TV etkisinde kalmissin
Araştırdım izlediğim videolarda öyle diyor bilim insanlari vs İstanbul depremi çok yakın diyor ki İstanbul'u geçtim her şehirde yaşayan herkes hazırlamalı çanta !
ben sana canta hazirlama demiyorum. Ben bir jeoloji muhendisi olarak seninle gurur duydum ama deprem hakkinda sacma sapan tahminlerini kendine saklamalisin. Deprem %100 olacak ve vakti gecti ama yeryuzunde kimse ne zaman olacagini bilemez.
Ben biliyorum demedim ki 😂 YouTube yaz 2023 deprem diye çıkıyor 10 farklı video ve İstanbul'da olacak diyor bilim insanı vs kişiler
Jeoloji mühendisi ne iş yapıyor ki🤔
Neyin vakti geçti dediniz anlamadım?
evet deprem olacak ama vaktini kimse veremez onu diyorum sadece artci sarsintilar olursa bu bolgedeki stress hareketliligine sebep olacagi icin de asil depremin gelecegine yorumlanabilir tipki son depremde oldugu gibi. 2 subatta artci olmustu ve ardindan buyuk deprem oldu. Jeoloji muhendisliginin daha ne is yaptigini bilmiyorsun ama video izliyorsunuz :( biz yerbilimciyiz efenim bolge jeolojisi tektonigi ile ilgili raporlar hazirlayip ilgili belediyelere deprem icin hazirlik asamasinda bildiren meslek dallarinin basinda gelir.
Olmasi gereken İstanbul depreminin beklenen surec vakti gectiginden bahsediyorum. Erzincandan baslayip Marmara bolgesine kadar uzanan Kuzey Anadolu fay hatti belirli donemlerde daima deprem uretmistir.
Aramızda 10 yaş var beyefendi herşeyi her mesleği bilmek zorunda değilim.. gundemintakip edip önlem alacağım. . 81 ildeki herkeste evindeki eşyaları dolapları vs sabitlemeli + evdeki herkes kendine özel çanta hazırlamali !! Diye düşünüyorum 🧡
ben senin yasindayken diye baslamak istiyorum ama neyse sizde kendinize gore haklisiniz.
81 ilin hazirlanmasina gerek yok deprem risk haritasini paylasmisiz ve ona gore riskli bolgelerde bulunan insanlar kendilerine gore plan yapip acil durumlarda ne yapmasi gerektigine gore egitim almasi yeterli.
Nereden almalıyım eğitim?
Ben kimseye inanmıyorum her ağızdan bir laf çıkıyor.
Allah korusun kimden duydun
YouTube yaz İstanbul 2023 deprem diye 10 video çıkıyor.