İlimiz üzerinden kuzey Anadolu fay hattı geçiyor. Özellikle Ladik , Havza ve Vezirköprü 1. dereceden deprem bölgesi. şu an ilimizde risk yok ancak yine de tedbirli olmakta fayda var. Deprem çantası ve bina kontrolü yapılmalı. En yıkıcı depremler Kuzey Anadolu fay hattı üzerinde oluyormuş.
Ölenlerimize Allah'tan rahmet , yaralilarimiza acil şifalar diliyorum. Rabbim inşallah tüm kullarının yardımcısı olur amin
Ölenlerimize Allah'tan rahmet , yaralilarimiza acil şifalar diliyorum. Rabbim inşallah tüm kullarının yardımcısı olur amin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bütün ülke tehlikede
Çok üzücü bir bir durum bütün akrabalarım Vezirköprü de ne yaparım bilemiyorum
Allahim korusun inşallah amin
İnşaallah 🙏🙏
Kankam bende samsundayım riskli burasıda bir deprem olsa ilkadimı düşünebiliyor musun
İlkanım 2. dereceden riskli bolgeymis knk ancak ben deprem olsa gerçekten düşünemiyorum... fay hattı bizim evin 15km uzağında Ladikteyim
Buradaki binalar çok kötü ve eski olduğu için dedim atakum filan dayanır gibi ladiğe hiç gitmedim orada nasıl durumlar sizin ev baya yakın 😮
Knk bizim ev köyde ve eski koy evi baya eski hemde. Ladigin içinden geçiyor işte fay hattı. Bir deprem olsa Allah korusun z sizi bilmem de bizi bulmaları baya zor olur...
Tek katlıysa ve cevrede bina yoksa bir şey olmaz tabii gece yakalanmazsanız köydeyse yardım gelmez ve soğuk etkiler sizi
Bizim ev 2 katli ve evin yarısına kadar az bir kısım taş ile yapılmış. Köyümüz ama öyle bildiğin dip köylerden değil Anadolu üzerine Ankara ya giden yol üzerine yani ulaşım çok rahat bir yer
Sizin ev iyi o zaman uykuda yakalansaniz bile size yardım eden olur bizim 5. Katta ve her yer bina binalarda eski
Knk 5 kat çok ya. Max 3 olmalı bence... Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah amin. Bu deprem de o yollsrin hali neydi öyle...
Musluman değilim o yüzden amin diyemecem 😂😐 hakkımızda hayırlısı yana atılimli deprem yüzünden oldu arap levhası kırıldı ve komple türkiye kaydı 3 4 metre
Yollar yüzünden yardım geç gitti paramparca olmuş ilk defa böyle deprem gördüm
İnşallah hidayet verir Allah sana amin.
Knk sen ne diyorsun Kahramanmaraş ta Elbistan da oldu ya öğlen civarlarında te biz hissettik bir baktım koltuk sallanıyor dışarıya kendimizi nasıl artık ama çok kötüydü. O anı birde tam yaşayanlar var birebir...
O gün içime doğdu işe gitmedim gecede oldu uyuyordum hissetmedim öğlende deprem oldu annemide aldım çatıya çıktim en üst kat burası aşagı inene kadar yıkilır dedim acayip sallandı annem uyuyordu hemen uyandırdım böyle bir deprem samsunda hiç görmedim
Knk öyle bir durumda binadan çıkmaya çalışmayın biliyorum çok zor ama 5. kat kendin diyorsun inana kadar merdiven boşluğunda Allah korusun bina tepenize çöker. Bir koltuğun veya yatağın kenarına çök kapan yapmalısınız yaşam üçgeni için. Çoğu insan merdiven boşluklarında öldü...
Komik gelecek ama aklıma şu geldi deprem olursa bina çokeceği an yan binaya atlamak shsjssnsn
Saçmalama
Niye olmaz mi 😅
Knk bu işin şakası yok
Sana birsey olmazda ben riskli durumdayım tek çare bu gibi geldi ladik nerdeymiş hic gitmedim bir bakayım haritadan
Bana bir şey olmaz mı? Evimin 15 km uzağında Türkiye de üzerinde en yıkıcı depremler olan Kuzey Anadolu fay hattı geçiyor? 1. dereceden deprem bolgesindeyim
2 katlı ve yol kenarındasın her türlü yardıma birileri gelir öğlen olursa kacıp kurtulursun
Eğer o yollara bir şey olursa kim çıkaracak bizi? Allah korusun ya düşündükçe kanım çekiliyor. Neyse ben yatıyorum knk yuhum gelir. Hayırlı geceler
Evet samlunlu olduğum için biliyorum bunu
Bütün ülke tehlikede 🥺
Var ben varim