Merhaba KScanlar
Bildiğiniz üzere bende Adıyaman Besni'de depremi yaşayanlardan birisiyim.
Su gelen yardımlarla içmelik alıyoruz ama temizlik için hala hasarlı olsada girilebilen oturulan binalar da bulaşıklar, çamaşırlar birikti lavabolar leş hale geldi.
Sabah 8 gibi duyuru yapıldı asla içmeyin ama temizlikte kullanın geçici verilecek dendi ama hala yok bir şey. Doğru düzgün iletişim kurulacak kimsede yok endişe etmeye başladım şahsen.
Depremden etkilenen diğer yerlerde duramlar nedir sular verildi mi?
Bildiğiniz üzere bende Adıyaman Besni'de depremi yaşayanlardan birisiyim.
Su gelen yardımlarla içmelik alıyoruz ama temizlik için hala hasarlı olsada girilebilen oturulan binalar da bulaşıklar, çamaşırlar birikti lavabolar leş hale geldi.
Sabah 8 gibi duyuru yapıldı asla içmeyin ama temizlikte kullanın geçici verilecek dendi ama hala yok bir şey. Doğru düzgün iletişim kurulacak kimsede yok endişe etmeye başladım şahsen.
Depremden etkilenen diğer yerlerde duramlar nedir sular verildi mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Umarım yakında gelir çok kötü bir durum
Sorunun kaldırılmasını talep ettim kardeşim insanların neler yaşadığını bizlerin ilk iki gün ekipler gelene kadar neler yaptığımızı kimseye işin içinde acıları sevdiklerimizi kaybetmişiz hala binalardan çıkmamış bedenleri soğukta bekliyoruz zaman zaman onlarla eş dost ile.
Tüm bunlara rağmen sanki kendim için istiyor muşum gibi algı yapılıyor. Buradayım neler var neler yok nerede hepsini biliyorum.
Sular gelecek geçici dendiği için sadece başka yerlerde de var mı diye sordum çünkü yaşlısı olan yürüyemeyen evinin bahçesine kendi çabaları ile cadır kuranlar ve temizlik için su bekleyenler var öyle sanıldığı gibi her yere seyyar lavabo kurulmadı provakatif yorumlara cevap vermek zorunda kalmak yerine soru kalksın
Lütfen barış sende aktif admin görürsen ilet kalksın bu sorum sinir bozucu insanlara açıklama yapmak zorunda değiliz.
Öncelikle çok geçmiş olsun maalesef hazır suyla idare etmelisiniz çünkü suyun gelmesi uzun sürebilir ama çok zor bir durum gerçekten
Elbette ama içme sularını kullanmak olmaz kendi adıma da istemedim bunu verilecek dendiği için başka yerlerde sular geçici verildi mi diye merak ettim. Ama maalesef provakatif yorumlara maruz kaldım. İşin içinde olan yaşayan neler yapıldığını bilen biri olarak o provakatif yorumlara açıklama yapmak zorunda değilim. Soru kaldırılmasını talep ettim sizde rica edin kalksın sorum yoksa ağır eleştirel konuşacağım kalpler kırılacak bazılarının
Böyle düşünmenize çok üzüldüm onların utanmazlığı yüzünden sorduğunuz mantıklı bir soru neden kaldırılsın yine de takdir sizin
Tas ustunde tas kalmamış
Tabiki hatlarda etkilenmiş en kusa sürede tamir edilip tekrar su verilecek şu gelene kadsr ortalığa yapma sende orada bir suru seyyar tuvalet kurduk onlara git burya yazana kadsr biraz yürü
Bir şey bilmeden eleştiri yapmanız yürümediğimi ve yaşananları bilmediğimi kim söyledi kendi adıma konuşmuyorum elbette bir çok aile mağdur benim de iki değnekle bile zor adım atan oturmadan yürüyemeyen bir annem var. Duyuru yapıldı ama gelmeyince sular hali ile umut kırıcı oluyor yoksa soba üzerinde kar eritip yine kullandık kaç gün kullanmaya da devam ederiz.
Bisey olmaz ölmezsin
En azından evin sağlam soban yaniyir şükret millet çadırda soğukta donuyor
Çok kaba ve kırıcısınız, ölmezsiniz dediğiniz insanın ölümden dönmüş hayata bi şekilde tutunmaya çalışan birisi olduğunu ve en hayati ihtiyaçlarından yakındığını anlayamamış olmanız gerçekten üzücü. Sizin gibi insanlardan gelen yardım şu kenarda dursun cidden kaşıkla verip sapıyla göz çıkarıyorsunuz.
Neyi kaba az bile söyledim
Gün birlik olma günü ağlama şikayet etme günü değil deprem bolgesinde eğer KS ye girip İnterneti meskul ediyorsa o insan insanlıktan çıkmıştır amaci burada devleti kotulemektir
Beyefendinin devleti kötüleyen bi söylemi olmadığı ortada bence siz konuyu saptırmaya çalışıyorsunuz. İnterneti meşgul etme konusuna gelince aa bakın hepimiz interneti meşgul ediyoruz. İnsanların hayatı çökmüş durumda ve ne kadar birlik olmaya çalışsak bile onların halini anlamamız mümkün değil, bu yüzden söylemlerimize dikkat etmemiz gerek
Altyapılar kötü idi bu tam ortaya çıktı abi