Akp hükümetine
Rakibine
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Erdoğan’ın yanındayız biiznillah. Daha iyi biri olsa ona veririm fakat yok. Şovmenlere oy yok. Bize halkı için çalışan adamlar lazım.
Öncelikle herkesi bir kenara bırakalım tüm herkesi. Size bir soru soracağım merakımdan.
20 yıldır hükümetin başında Erdoğan var ondan öncesinde İstanbul'un basindaydi.
99 depreminden sonra raporlar hazırlandı tespitler yapıldı 1.100.000 bin bina arasında 48.000 bin kesin yıkılacak bina tespiti yapıldı 17 barajdan da 5 baraj kesin yıkılacak raporlu. Bunların için herhangi bir çalışma bu 25 yılda yapilmadigini hepimiz biliyoruz. Kanal İstanbul projesi konuşuldu gemiler kaza yapıyormuş kıyıya carparlarmis falan. Para ve zaman konusunda sizce öncelik hangisinde olmalı bunca şey varken deprem için bir önlem alınmaması sizi rahatsız etmiyor mu?
Beni tüm önlemsizlikler rahatsız ediyor yolda eğri duran bir kaldırım taşı bile fakat yorumumu dikkati okuduysanız "daha iyi birisi olsa ona verirdim fakat yok" dedim, şu an chp hükümeti başta olsaydı bu felaketin bilançosu çok daha fazla olurdu.
Kesinlikle olmayacağına eminim. Bu algidan kurtul güzel kardeşim 20 yıldır gördük şans vermek gerek bilim ve sanat alani mühim rakipleri bu alanda en azından iyi. Yaşımız genç önümüzde güzel günler var bizde hakediyoruz Avrupa'daki gençler gibi yaşamayı umarım kararlarını artık farklı kullanırsın. Sağlıcakla kal
Hepimiz için hayırlı olan olsun, sen de sağlıcakla kal kendine iyi bak.
Ak parti 😀
rakibine tabiki birde soruyor musun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!