Burada saat 3:30 rüyamda enkaz enkaz diye sesle uyandım. Bu yaz Türkiye ye de gideceğim ölümden korkmuyorum ama piskolojik bozuldu..
nasıl normale döneceğim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Burada saat 3:30 rüyamda enkaz enkaz diye sesle uyandım. Bu yaz Türkiye ye de gideceğim ölümden korkmuyorum ama piskolojik bozuldu..
nasıl normale döneceğim
Depremi öğrendiğim günden beri uyku girmiyor gözüme sabaha karşı uyuyorum 3 4 saat sonra uyanıyorum korkudan değil ama onları gördüğüm üzüldüm için ruhsal olarak bende depremi hissedip yaşıyorum çünkü ben fiziksel olarak yaşayıp. hisseetmedigim halde bu haldeyken onları düşünemiyorum Allah yardımcıları olsun inşallah Allah bu kıyametten çıkartsın bir an önce hepsi enkazdan sağ çıkar umarım şu an herkesin psikolojisi çökmüş durumda nasıl düzelecek nasıl bu kıyametten çıkarız hiç bir fikrim yok...
Cevap
2Cevap
Bence pozitif düşünün
Sonuç olarak hepimiz kefene sarılıp kara toprağa gireceğiz. Korkunun ecele faydası yok eninde sonunda sonumuz tahtalı köy.
Elbet bunlar da unutulacak emin ol. Ateş sadece düştüğü yeri yakıyor. Enkazdan kurtulanlar kimisi yetim kaldı kimisi çocuğunu kaybetti. Bu insanlar artık derin bir tramva içine girdiler. Artık bu insanların hayatları asla eskisi gibi olmayacak. Etkilenmeyen insanlar hayatlarına kaldığı yerden devam ediyor. Ölenler olduğuyla kalıyor. Aynı senaryolar senelerce yaşanıyor. Bu döngü bu şekilde devam eder.
Yakında İstanbul'da da olacak. Ve hiç kimse tek bir hazirlik yapmıyor. Aynı senaryolari yaşamaya hatta daha kötüsünü yaşamaya devam edicez.
Konuşursam kötü olucak
Herkes aynı durumda Şu an psikolojimiz bozuldu
bu yaza kadar geçer zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?