İsrail Silahlı Kuvvetleri, İsrail sivil toplum. Kuruluşları, çok sayıda doktor, hemşire, arama kurtarma görevlisi deprem bölgesinde. Mesaj ise siz vazgeçmedikçe biz vazgeçmeyeceğiz.

İsrail Silahlı Kuvvetleri, İsrail sivil toplum. Kuruluşları, çok sayıda doktor, hemşire, arama kurtarma görevlisi deprem bölgesinde. Mesaj ise siz vazgeçmedikçe biz vazgeçmeyeceğiz.
Umarım dostluk kalıcı olur
Desteginiz için çok teşekkür ederiz. Yardımlarınızı unutmayacağız elbette. Allah razı olsun...
בבקשה/rica ederim.
Cevap
1Cevap
Benxe de bu doatluk kalıcı olmalı. Müslümanları öldürmeyi bırakıp filistini gerçek sahiplerine bırakıp terör devleti olmayı bırakırlarsa elbet dostluk devam eder.
Dostum bu şimdi konuşulacak mevzu değil. Sana bunun böyle olmadığını genişçe açıklarım ama uykusuzum. Yorgunum. Zamanla yarışıyoruz. Tanrı seni de korusun.
Yazdım sana ordan bak
Evet yazdın ama hala israil terör devletinin müslüman Filistin halkını neden öldürmeye debaö edip nedennyıllardır soylırım yaptığını ben ablamadım. Sen bu soykırıma dur diyebiliyormusun ve suçlu yahudi terör devletinin cezalandırılmasına destek olacakmısın Dostum? İşte o zaman dost oluruz.
Olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?