Güncellemeler
+1 yıl
Bak arkadaşım sana isim veriyorum, varsa Hatay'da tanıdığın kontrol ettir, tanıdığın yoksa trol medyanın trol haberiyle mana itiraz etme. Beyaz Mercedes kamyon hafriyat kamyonu Üzerinde Aras Hafriyat yazıyor, ön kısmında siz üşürseniz biz donarız pankartı var, diğeri VW Transporter kasalı kamyonet. İki amcaoğlu birisi Ali Aras diğeri Arif Aras. Sana isim de verdim, varsa Hatay'da tanıdığın araştırsın ki gerek bile yok mutlaka denk gelirler gerisi beri ırgalamaz.
Güncellemeler
+1 yıl
Adamlar yardım götürmüşler neden yalan atsınlar? Asıl yalancılar bu sitede. Ne kadar şe. re. fsiz ne kadar yalancı trol varsa buraya toplanmış.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence her türlü yardım olabilir
Böyle şeylere itibar etmeyin. Afadin ahbap'in ve diğer yardım kuruluşlarının resmi sitelerine bakıp yardım edin
Ne demek itibar etmeyin. Ben bizzat tanıyorum adamı. Buradakiler kı. çının üzerine otururken adamlar 1 tane kamyon 1 tane transporter ile yardım götürdüler. Ne diye yalan atsın
Nakdi yardım neye yaracak? Nakit ile zaten erzak, kıyafet vb şeyler alınacak. Erzak yerine kıyafet götür sende o zaman. Orada bir dünya insan var o erzak neye yetecek? Millet erzak yetmiyor diyor. Aç haberleri bak. İzlemiyor etmiyor öyle kafadan konuşuyorsunuz
Kim diyor erzak yetmiyor? Senin tanıdığın biri mi, tanıyor musun o kişiyi? Burada bir sürü trol var. Kendi bizzat tanıdığım senelerce beraber mesai yaptığım adamın sözüne mi itibar edeceğim yoksa adını bile yazamayan trolun söylediğine mi? Bu kadar basit
Haberler diyor haberler. Canlı yayında millet orada isyan ediyor. Videolar var aç izle. Tutturmuşsun bir adam bunu diyor o doğrudur. Az aklını kullan. Nakit yardımın şu an kime ne faydası var. Nakit yardımlar yapıldı zaten şu an erzak, su, mazot, kıyafet gibi şeyler lazım. Ezbere konuşuyorsunuz. Senin zihniyetini hiç sevmedim birader. Gözünde perde olan kişilerle benim konuşacak bir şeyim yok. Millet orada perişan sen hala nakit mi yapsam, erzak yapmasim mi? Fazladan erzagina kime ne zararı var. Orada bir şey fazla ise orada kurtulan evcil hayvanlar. Kurtarma görevi yapan köpekler var onlara verilir. Boş konuşmayı ne çok seviyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden millet orada yardım bekliyor. Birinin lafıyla ikileme düşen, kendinden bir haber insanlarsiniz
Reis o kapak fotosundaki şey popişin mü
Yok omuzum. Biraz spor yaptım o nedenle biraz geniştir.
Gerçekten bunu anladığın için mi sordun?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!