Gündem Arkadaşlar patik gönderirsek olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çorap lazım ama param yok onun yerine patikler iyi olur bence. Annelerimiz çeyizimiz için yapıyor ya onları versek uygun olur mu? Yani abes olmaz demi? Güncellemeler+1 yıl Afad ekipleri falan alır yani demi Arkadaşlar patik gönderirsek olur mu? Cevapla Çeyiz Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
adilbeyoglu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çorap ile patik bir olur mu hiç onun ısıttıpını çorap ısıtamaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır kesinlike sorun olmaz hatta harika olur çünkü hava çok soğuk ve patik çoraptan daha mantıklı. Allah senden ve annenden razı olsun 🌸❤️ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Annem düşünmedi desem kızar ama gizlice çıkarıp vereceğim Yorumla Soran +1 yıl Bir de battaniye var bi tane kalın onu alabilirsem umarım onu da vereceğim Yorumla
l_i_l_i_t_h Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 93% +1 yıl Kurban olurum sana. Tabii gönder. 0 10 Yorumla Soran +1 yıl 2 poşet kadın için paket buldum Yorumla Soran +1 yıl Sandığı açtım da Yorumla Soran +1 yıl Kaç tane göndereyim Yorumla l_i_l_i_t_h +1 yıl Elinden geldiği kadar cok koy herkesin ihtiyacı vardir sicaga Yorumla l_i_l_i_t_h +1 yıl 1 poset olur givi Yorumla Soran +1 yıl Afad alır demi Yorumla l_i_l_i_t_h +1 yıl Alirr kobelediye de aliyor galiba Yorumla l_i_l_i_t_h +1 yıl Ben para gonderdim bilmiyorum tam Yorumla Soran +1 yıl 61 çift var Yorumla Soran +1 yıl 40 çift yeterli mi Yorumla
guven2023 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl bence olur, sıcak tutar ayakları, gönder bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çorap ile patik bir olur mu hiç onun ısıttıpını çorap ısıtamaz
Hayır kesinlike sorun olmaz hatta harika olur çünkü hava çok soğuk ve patik çoraptan daha mantıklı. Allah senden ve annenden razı olsun 🌸❤️
Annem düşünmedi desem kızar ama gizlice çıkarıp vereceğim
Bir de battaniye var bi tane kalın onu alabilirsem umarım onu da vereceğim
Kurban olurum sana. Tabii gönder.
2 poşet kadın için paket buldum
Sandığı açtım da
Kaç tane göndereyim
Elinden geldiği kadar cok koy herkesin ihtiyacı vardir sicaga
1 poset olur givi
Afad alır demi
Alirr kobelediye de aliyor galiba
Ben para gonderdim bilmiyorum tam
61 çift var