Sorum tam olarak suydu
İnsanlar neden bu kadar kötüler 🥺?
Sorum tam olarak suydu
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Depremden kurtuldum ama o günden beridir insanların lafları ağrıma gidiyor burada bir paylasım yaptım ters ters konusmasımı desem dısarıda insanların davranışlarımı. Zaten dısarıdayız hala deprem tehlikesi yıkılma falan kafamız doluyken baska insanlar neden kötü davranıyorlar 😐
İnsanları sorma ya zerre akılları yok herkes kötülük peşinde bisey olsun da laf edeyim peşinde kimse kimseye faydalı olmaya çalışmıyor kötülük olunca kötü söz edince mutlu oluyor bu millet ama devam etsinler bakalım cehennemde çok güzel yer hazırlıyorlar kendilerine
Ben hakkımı helal etmiyorum yinede onlara. Beddua etmiyorum ama su durumda duyarsızlıkla insanları üzenlere de hakkımı helal etmiyorum
Kimsenin hakkı kimsede kalmaz hadi diyelim ki laf etmiş birisi lafını ver susma ama sen bisey dememissin saldırıya geçmişler böyle insanların yatacak yeri yok
Bune böyle ya insan sıkılıyor vallahi aynı şeyleri yaşıyorum he
Ben zaten çok üzgündüm bilmiyorum üzülünce buda pis huyum kalbime saaplanıyor o acı 🥺belki saçma diceksin kızım buna üzülür mü insan diceksin ama zaten psikolojim yıpranmıs herseye ağlayabilecek durumdayım
Bende önceden çok takıntılı bir insandım o ne dedi bu ne dedi diye düşünürken hasta oluyorum git gide sonra takmamaya başladım
Zaten insanlar sorunlu başkası yüzünden kendimi neden hasta edeyim ki rahat ol duymamazlıktan gel herkes ulasamadigi şeylerin hıncını çıkarıyor
İmtihan dünyası işte kime ne anlatsan bos bu insanlara nasihat etsen sen insan mısın der direkmen seni suçlar basinın rahat olmasın istiyorsan DUYMAYACAKSIN GORMEYECEKSIN vurup geçeceksin
Kendini de yıpratma hayat üzülmek için çok kısa bazen hata yapıyoruz biz Allah için ağlayalım dünya sıkıntısı için ağlamak saçma bence
Galiba haklısınız. Tesekkür ederim yorumunuz için
Tabiki öyle değer mi gereksiz insanları takmaya
Zirlasinlar😂😂 gül geç
Bisey değil rahat ol bak senden değerli değiller
Şu an sadece gebe annemi elbette düşünüyorum dün arabamız bozuldu korktum ya doğurursa biz burada napıcaz diye. Geldiğimiz kyk altında Şu an kadın doğum var ve yataklar var Allah haalimize baktı yardım etti şükür 2 gündür sıcak yatakta uyuyabiliyoruz. Ve biliyormusun hiç annemden ayrılmadığım için bilmiyorum eski sevgilime ulastım Adana'dan gelmiş memlekete. Ne oldu durumlar dedim aynı semtteydik 20 tane bina yıkılmıs 6 taneside yıkılabilir diye bosaltmıslar onu söyledi ve biz buna rağmen 8 subatta eve geçip uyuyalım dedik gece 4 de sallanana dek çıkmıcaktı bizimkiler bayağı korkmuslar
İnşallah sağ salim doğurur kavuşur yavrusuna annen geçmiş olsun kolay bir durum değil asla ama evet Rabbım imtihanda ediyor yardım da ediyor elhamdülillah
İnsan başına ne geleceğini bilemiyor Allah yardımcımız olsun öylece bekliyoruz
Evet. Çok Tesekkür ederim 🤲yoksa imkanımız vardı İstanbula gelecektik dedem gelin size bakarızda dedi Şu an sadece annem önemli bizim için hiçbir şey önemli değil
Onlara diyecek kelime bulamıyorum. Aciz acınası insanlar. Ben sarsıntıyı Sivas'ta hissettim ve o psikolojiye girdim ve sizlerin psikolojisini düşünemiyorum bile.
Okula gittik ilk gece buz gibiydi sıralar 2. Gece liseye gittik oda tas gibiydi yine uyumadık 3. Geve eve geçtik bizimkiler çıkmayınca vurdum kafayı yattım ama nasıl uyumussam artık 10-12 saat kesintisiz uyumusum o kadar lüks geldiki bana kaç gün sonra inanın korkudan da uyuyamıyorsun rahat edemiyor uyuyamıyorsun sinirlerim o kadar yıprandı ki ve o gecede bir deprem daha olmus 4 de ve bunlar korkmus çıkmamıslar diye dün öğlen 1 gibi kyk ye geldik konforu iyi Şu an ama insanlar çok canımı sıkıyorlar bizim umurumdamı devletin yardımları biz son ana dekte yardımları kabul etmedik erzaklarımız bitti devlet yoksa yardım gönderdi memurlara paranın Şu an değeri yok avm pazarlar marketler her yer kapalı. Kaö gündür hastane okul sokakta geçiriyoruz arabalardayız evimi huzurumu özledim sinirlerim çok bozuk ve bu halde bile duyarsızlar bu herkesin basına gelebilir ben hep bu kafasaydım ama gerçekten hani sinirden böyle Allah seninde basına versin diyesim geliyor sonra tövbe ediyorum canımı çok yanıyo
Üniversitede Çiğdem adında bir arkadaşım var o da Malatya'da ikamet ediyor. Depremde ilk aradığım oydu ve bana abi burası dümdüz oldu dedi. Bizim evimizin olduğu binada yamuldu ve arabada kalıyoruz dedi. Sivas'a gelebildiler sağsalim çok şükür ve şu an ailecek halasının evinde kalıyorlar. Aynı şekilde Maraş Elbistanda yine üniden arkadaş var o da içecek su bile bulmakta zorlanıyoruz dedi. Çok kötü bir durum. Sivas'tan arkadaşım gönüllü olarak Elbistan'a gitti ve bana burası dümdüz olmuş resmen haritadan silinmiş dedi. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ben bilmiyorum ne olduğunu hamile annem her an doğuracak bizide İstanbul'a çağırdı dedemgil ama annemin durumundan gidemiyoruz o inemedi diye bizde inmedik ölümü bile göze aldım ve çıkarken içimdende Allah'ım eğer annem buradan sağ salim çıkamazsa ne olur benimde canımı al ben annesiz yapamam dedim. Akrabalar saçmalama dedikçe öyle bişey olursa kaç dedikçe yükseldim kesin sesinizi dedim kulağımı tıkadım bos aptal insanları duymak falan istemiyorum zaten olurda enkazda kalsaydım kafayı yer ben yine bir şekilde canımaa kıyardım karnındaki bebekle annemi evin altında bırakıp ben kaçamam
Yaşadıkların çok zor seni çok iyi anlayabiliyorum. Sende ve ailende çok şükür bir şey yok sanırım. Ve anladığım kadarıyla da güçlü bir kıza benziyorsun. Kendini sakınha psikolojikman bırakma ve güçlü durmaya çalış.
Ben bayıldım zaten deprem anında üniversitedeki 1 ay önce gelen kardeşim olmasaydı ben orada elektrikte gitti panik atak geçirdim bayıldım kendimden geçtim bir şey hatırlamıyorum nasıl çıktığımı. 7 kattaydık asansör gitti elektirk gitti telefon sarjları bitmiş montları telefonları zor aldık arabaya attık kendimizi ve halada etkisindeyim gördüğünüz gibi her an o geceyi yasıyorum ve bos bulunduğum anda uyumaya baslıyorum vücudum o kadar zayıf düştüki bas dönmelerini bile depremden zannediyorum emin olmak için esyalara bakıyorum sallanıyor mu diye. Birkaç tane arkadasım sordu maddi ihtiyacın var mı paraya falan paket yapayım diye yok dedim istemedim biz öyle aç gözlü insanlar değiliz ihtiyacımız asla olmadı baska insanlara ben böyle ailede büyüdüm çünkü. Asla baska insandan ihtiyacım varsa bile bişey almam. Ama arkamızdan konusmaları ve duyarsız su insanları görmek beni çıldırtıyo birini sağlam dövücem ki hak ediyorlar suam
İçinde bulunduğun psikolojiyi çok iyi anlıyorum. Kendine dikkat et ve diğer gereksizlerin yazdıklarına fazla takılma. İnsan yaşamadan bilemez ne olduğunu ve o gereksizler de bunun rahatlığıyla abuk subuk davranabiliyorlar.
Teşekkür ederim yorumunuz için 🥺dediğim gibi moraller çok bozuk
Moralini yüksek tutmaya bak sen. Yine yazmak istersen buraya yazabilirsin. 👍
Cevap
7Cevap
Of üzüldüm buradaki saçma sapan insanları takma çok geçmiş olsun 😔😔
Geçmiş olsun yapabileceğimiz bir şey var mı
Yok. Tesekkür ederim
Ne paylaşım yapmıştın
Bunun için mi linç ediliyorsun
Çok takıyorum su durumda herseyi zaten ağlıyorum sürekli. Kimse kimseyi takmıyor belki ne diceksin suna mı taktın diceksin ama takıyorum Şu an çok duygusalım çok yıprandım zaten
Duygusal olman normal çünkü bu hassas olduğunu gösteriyor.
🥺🥺 evet
Herkes böyle şeyler karşısında soğuk kanlı olamaz. O yüzden gereksizlerin söylediklerini kafana takma.
Haklısınız 🥺Tesekkür ederim yorumunuz için
Rica ederim.
İnsanlar çok acımasız.
Kavanozda mı büyüdün sen
Ne dediler ki
Nerde yaşıyosun
Guzel arkadasim gönlümüzde yüreğimizde sizinle...
Gecmis olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?