KYK yurtlarından eve giden öğrenciler eşyalarını kilitlemeden neden eve gittiler?

Kyk ye geldik depremden öğreciler kişisel bakım esyalarını yemeklerini bırakmıs normalde almaları gerekmiyor mu? Kardeşim 1 aydır gelmiş ben daha üniversiteye gitmedim hazırlanıyorum. Kız giderken size bıraktım dedi yan taraftan çıkanlarda ama yağmalamıslar temizlikçinin çıktıktan sonra bir şey kalmadığını gördüm o kadar utandım ki olanlara ve suriyeliler gelmiş onlar almıslar demeleri arkadan laf etmeleri. Bakın babam memur ve babamada yardım geldi maaşına devlet yardım parası gönderdi bizde bağıs yaptık bir sürü ve Şu an paraya ihtiyacımız yok erzak alamıyoruz diye son yemeklerimiz bitince kyk ye geldik çok şükür binamız sağlam ama açıkta dükkan pazar falan yok ve yıkılma tehlikesinden kaçtık simdi geri geldiklerinde kaybolan esyalarınıda odalarınıda bu arada geldiğimiz gibi bırakıcaz yinede arkamızdan laf ederlermi? Keske esylarınıda hep götürseydiler benim aç gözlü kuzenim ihtiyacı yokken bildiğin pisliğine markası olan tişörtü aldı altına giydi ben utanıyorum bu olanlara

Güncellemeler
+1 yıl
Biz soğuktan can tehlikemiz ve açlıktan kaçarken milletin düşünceleri zoruma gidiyor. Günahını almak istemiyorum ama full doluydu o oda kız giderken Alkah yardımınız olsun hepsini aize bıraktım dedi bizim oda ve yan odadaki kız bana dedi ve odamızda yer yokken bende oraya diğer kardeşlerimi gönderdim yerimiz yoktu diye ama biz almadık ve sadece o temizlikçiyi gördüm orada odayı temizler gibi yapıyordu belki bakmadım temizlkçi mi onu bile bilmiyorum yemek sırasında
Güncellemeler
+1 yıl
Kykdeki kadının yazıma laf etmesi.. Bende üniversite öğrencisi olucam hani hos değil yaptıkları ve yazımıda gayet beğenirim laf dalasına gidebilirdim neyse dedim onun yaptığı yemeklede eleştirmeden bırak o Şu an çalısan ve bana kötü davranmak zorunda değil bizim derdimiz var zaten oraya kötü durumda olmasak bende bayılmayarak geldim insanların tavırları o kadar kötü ki Sinirlerim bozuldu depremden kurulduğumuzada hiç sevinemiyorum zaten basımıza gelmeyen kalmadı. Her gün acildeyiz sokaktayız
KYK yurtlarından eve giden öğrenciler eşyalarını kilitlemeden neden eve gittiler?