Güncellemeler
+1 yıl
Depremde hayatını kaybeden yakınlarıni kaybeden ve ailelerine başsağlığı diliyorum Allah yaralara acil şifalar versin kayıplarda bulunur bi an önce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zorluklara gülüyor musun tıpkı benim gibi, yemek acısız yenmez acı yoksa tat yoktur. 😂🤣
Gülemem maalesef Öyle bu yanım yok İyice depresyona girerim
Sırf bu bakış açısından dolayı çok depresyona girersin Allah muhafaza, hayatın kendisi zaten bir armağan. Ne diye üzülüyorum, elimde olmayan sebeplerden dolayı niçin depresyona giriyorum ki diye sormuyor musun kendine yoksa?
Öncelikle su haberlere bakmaktan kendimi çok kötü hissettim o yüzden televizyona bakmıyorum kendimi başka şeylere verdim birde aldatilmak yani O bana ağır geldi Ben aldatilacak bi kız değilim diye düşünürdüm hep
Öncelikle seni rahatsız ettiğini düşündüğün olay, kişi, düşünce vs. ne olduğunu anla ve kavra.
Mesela, meydana gelen afetten dolayı insanlar hayatını kaybetti, yaralanan insanlar oldu, şu an çok zor durumda olan insanlar var...
Öncelikle olayın gerçekleşmesi açısından kusur oranım var mı?
Afet bölgesinde sorumlu olduğum insanlar var mı?
O insanlar için yapabileceğim bir şey var mı?
Eğer bu soruların cevabı hayır ise üzülmen veya beynini yormanın ne o afeti yaşamış insanlara ne de sana hiçbir şekilde fayda sağlayamayacağına emin olman gerektiği kanaatindeyim.
Elinden gelen bir şey varsa yaparsın, fakat elinden bir şey gelmediği hâl de kendini üzmen kimseye fayda sağlamayacağı gibi sana zarar verir.
Kafanı dağıtmak istiyorsan kendine ufak bir yer köşe oluştur, sevdiğin çiçekler, sevdiğin kitaplar veya hoşlandığını düşündüğün şeyler ile doldur.
Papatya çayı demle, normal çay da olur yeter ki çay olsun ve sağlığa zararlı olmasın. Kitap oku, çiçeklere bak, diyafram nefesi alacaksın, en sevdiğin melodilerden dinle ve sürekli şükret, her şeye şükret.
Kendinde mutluluk ara, ara, ara... emin olabilirsin ki aradığını mutlaka bulursun.
Mutluluk ve huzur istiyorsan öncelikle kontrolü senin elinde olmayan hiçbir şeye umut bağlamayacaksın,
insanların ne düşündüğünü asla ama asla umursamayacaksın...
Çok dahası da var fakat bunlar şimdilik yeterlidir diye düşünüyorum. 🙂
Erkek arkadaşının seni aldatması da senin kötü veya aciz biri olmandan dolayı değil de, kendi karaktersizliği ve seni hak etmediğinden dolayı olabilir mi acaba!
Teşekkür ederim bu güzel düşüncelerin için depremzedeler için mesaj attım ve Ve koli göndermeyi düşünüyorum ve dua ediyorum onlara orada sorumlu olduğum biri yok
Bak ne güzel işte, elinden gelen bir şey varmış ve de yapmışsın.
Şimdi yapman gereken ise bir şekilde hayatına kaldığı yerden devam etmen.
Asla ama asla senin kontrolün haricinde gerçekleşmiş şeyler için kendini suçlu hissetme. :)
Yaaa kıyamam sana... iyiyim şu an şükür, senin de iyi olmanı ümit ediyorum 🥺
Ben de iyiyim ama bedenen ruhen çok kötüyüm herkes gibi
Deprem konusu dert ama sevgili konusunda içim rahat.
Ben de uyumuyorum teyakkuzdayım
Pek iyi sayılmaz.
Bende uyumuyorum
Senin de işin zor
onun ben hıaaamına