Oy kullanmamazlık yapmayalım arkadaşlar. Bir oyumuz ihtimal dahilindeki bir depremi değiştirebilir. Geleceğimiz hayatımız söz konusu. Bkz bayrak tutanlar bile gemiyi terk ediyor. Terk etme vakti geldi.

Oy kullanmamazlık yapmayalım arkadaşlar. Bir oyumuz ihtimal dahilindeki bir depremi değiştirebilir. Geleceğimiz hayatımız söz konusu. Bkz bayrak tutanlar bile gemiyi terk ediyor. Terk etme vakti geldi.
Kahramanmaraş merkezli depremlerde yapılan tüm ihmaller. Bunları hiçbir zaman unutmayalım.
1️⃣Deprem bölgesinde OHAL depremin 4. GÜNÜ mecliste alındı.
2️⃣Deprem için 'kader' denildi.
3️⃣Gerçeklerin görülmesine engel olabilmek adına twitter kısıtlandı.
4️⃣Elon Musk'ın 'Starlink' teklifi reddedildi.
5️⃣Bazı ülkelerin arama kurtarma desteği teklifi reddedildi.
6️⃣Afad ülke genelinde yetersiz kaldı.
7️⃣Hatay'a muhalefet belediyeleri sahip çıktı...
8️⃣Deprem günü sanayi bakanı Varank, battaniye için 'üreten' Türkiye naraları attı.
9️⃣ Bazı valilikler ve akp teşkilatları chp'li belediyelerin yardım tırlarına kendi afişlerini yapıştırmakla meşguldu.
🔟 Ülkenin cumhurbaşkanı depremin 3. Günü ekranların karşısına çıktı.
1️⃣1️⃣ İnsanlar ailelerini kurtarabilmek için parayla vinç tuttular...
1️⃣2️⃣ TRT muhabirleri çekim yapmak için Afad ekiplerini bekledi.
1️⃣3️⃣ Hazine Bakanı Nebati, Urfa'daki kayıplar için 'buradadakiler depremden kacarken yaralananlar vesaire' dedi.
1️⃣4️⃣Akp başkan yardımcısı Canikli, vatandaş derdini anlatırken suratına bile bakmadı.
1️⃣5️⃣ Depremden etkilenen illerdeki çoğu kırsal kesimlere hala kurtarma ekipleri ulaşabilmiş değil..
1️⃣6️⃣ Bireysel yardım toplamaya çalışan insanlara 'Vatan Наiпi' damgası yapıldı.
1️⃣7️⃣ Афбап ve Sцгilег yağma yapmaya başladı.
1️⃣8️⃣ Bu kadar büyük bir yıkıma karşı 'ufak tefek sıkıntılar, olumsuzluklar' ifadeleri kullanıldı.
1️⃣9️⃣ Havuz medyası muhabirleri depremzedeler hükümeti eleştirmeye başlayınca mikrofonlarını geri çektiler..
2️⃣0️⃣ Telefon ve internet ağı çöktü, hala bölge bölge devam ediyor.
2️⃣1️⃣ Askerler 1.5 gün sonra deprem bölgesine sevk edilmeye başlandı. Hala yetersiz.
2️⃣2️⃣ Enkaz altında insanlar varken deprem bölgeleri dahil her yerde sela okundu.
2️⃣3️⃣ Enkaz altındaki insanlar kurtarılmadan Kayseri Belediyesi bölgeye mobil mescit gönderdi.
2️⃣4️⃣ Bazı müteahhitler çatlak oluşan binalara sıva yapmaya başladı.
2️⃣5️⃣ Erdoğan, 100 araçlık konvoyuyla Hatay'a gitti. Trafikten dolayı yardımlar gecikti...
2️⃣6️⃣ Fatih Altaylı'nin yapacağı yardım programı RTÜK tarafından engellendi.
2️⃣7️⃣ Yardım tırları sokak ortasına araçları boşaltıp gittiler.
2️⃣8️⃣ Depremin 3. Günü Ticaret Bakanlığı, İBB'ye inceleme başlattı ve 3 müfettiş yolladı.
2️⃣9️⃣ Malum kesimden siyasi kişilikler afad ekiplerini kendi akrabalarının olduğu kısımlara yönlendirdi.
3️⃣0️⃣ Eski Akp Maraş Mv. Nursel Karabaş, İmamoğlu'na sаlьıгьı.
3️⃣1️⃣ Adıyaman Valisi, yardım isteyenlere tebessümle güldü.
3️⃣2️⃣ Borsalar 8 Şubat 'a kadar açık bırakıldı.
3️⃣3️⃣ 'Devlet nerede?' diyen vatandaşlara Erdoğan, 'Şегеfфiz, Науsiчетsiz, памцssцz' dedi.
3️⃣4️⃣ Erdoğan, "bugün daha rahatız, yarın daha da rahat olacağız, sonraki gün daha da rahat olacağız." dedi.
3️⃣5️⃣ Enkaz altından kurtarılan 9 aylık hamile kadından özel bir hastane 6k tl hastane ücreti istedi...
💖💖
az önce bir arkadasın secım sorusuna yazdığım yorum ; Evet Erdoğana oy atmıcam ama cidden cok üzülüyorum , Türkiyede hiç umut görmüyorum hiç... Son dönemde Muharrem ince baya hosuma gitmisti , o da gitmis sokakdan çevirdiğimiz herhangi bir tipik Türkiye milliyetçisi ( Türk milliyetçisi demiyorum bakın , Türkiye milliyetçisi , ) zaman zaman bu memleketin vatandasına oğlum , hadi ordan , şerefsiz gibi çıkısları olan Ümit Özdag ıle ittifak yapmıs , zaten bizi senelerdir bu tip adamlar yönetiyor, vatandas kendi gorusunden değilse kıymet vermeyen , sesini yükseltmeyi , bağarıp cagarmayı bir halt bilen, kendını vatandasın ustunde gören... cidden elle tutulur kimse göremiyorum
Bence aklı başında birisin. Sağduyuna ve seçimine güveniyorum lütfen seçime kadar iyi tart düşün atılmayan oy iktidara yarıyor. Attığın oydan daha iyi olmayacak.
Oy atacağım kesinlikle ama benim üzüntüm şu yerine gelenlerde maalesef çare olmayacak , siyasi arenada beni temsil eden kimseyi göremiyorum , gerçekten Türkiyenin sorunlarını çözecegine inandığım kimse yok maalesef , önceden ailden muhafazakar demokrattım , daha sonra siyasete kendi aklım ermeye basladı bu adamların ne kadar canavar olduğunu gördüm , aktif siyasette bulundum ( il bazında üst kademe görevler aldım ) ama inanın o güvendiğimiz , çare gördüğümüz kurum ve sahısların bile ne kadar pislik dolu olduğuna anlatsam inanmazsınız... O yüzden ben tabiki mevcut iktidarın değişmesinden yana kullanacağım oyumu , ama üzüntüm bizim ülkemizin kısa vaadede istediğimiz noktaya gelmesi çok zor bu gün ki muhalefette o kabiliyet ve samimiyet yok maalesef...
Çok haklısın aynı duygularla oy kullanacağım. Daha iyi olur mu bilmiyorum ama daha kötüsünü artık aklım hayalim almıyor.
Yapacak bir sey yok ama enazindan değisikliğin bir parça faydası olacaktır...
Cevap
6Cevap
Karşısına tost makinesi koysalar oyum tost makinesine
Deprem kaderdi gerisi ise torpil, hırsızlık, şeref*sizlik, haysiyetsizlik, ihmalkarlık
Nihat hoca naptın yav şimdi kafirler seni hocaları ilan edecekler. Kader aslında bu ve bu değil. Çok ince meseledir ilmi ve bilgisi olmayanların konuşması tavsiye edilmez iman gidebilir.
Rtenin karşısına 1 ciğkofte bol nar ekşili olsa ona basarım oyumu
Ooo Hatipoğlundan beklemezdim :d
Kime vericez
Bu adam yükünü tuttu şimdi çekiliyor olan sana bana olacak. İnan ki hiçbir seçenek bunlardan daha kötü değil güven bana.
Siyasetten uzak kalacagim
Siyaset de senden uzak kalabilirse ne ala.
🤷♂️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?