normal fotoğraflar storylet atanlar burada sapık sorulara devam edenler gerçekten mi ya?
hayır olabilir , ama kesinlikle anlamıyorum. içiz cız etmedi mi
normal fotoğraflar storylet atanlar burada sapık sorulara devam edenler gerçekten mi ya?
hayır olabilir , ama kesinlikle anlamıyorum. içiz cız etmedi mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Duygusuzlar
Daha demin depremden bahsedilirken memelerin kaç b diye soran bir kansız vardı yemin ederim boğmak lazım bunları
aynıları ve beterleri mesaj kutumda
Endişelenmekten stresten perişan olduk
Kafa dağıtıyor insanlar
anlıyorum ama kafa dağıtmaya ihtiyaçlrı yok gibi duruyor
Her insan aynı değil ki tepkileri farklı oluyor ama bu umursamadiklari anlamına gelmez ben şahsen o kadar çok tweet okudum ki az da olsa yardım yapmaya çalıştım dua da ettim ama artık akıl sağlığıma zarar veriyordu bu stress kafamın dağılmasını istiyorum
haklısınız ben de aynı şekilde ama şaşırdım işte
Anladım
onlara şaşırmıyorum niye çünkü öyle şeyler var ki twitter da bunların ki masum kalıyor
Depremzedeyi arayıp dalga geçen ahlaksız yozlaşmış insanlardan ne bekliyorsun rezalet..
Saatlerce ağladım ona ben. Yakalanmışlar ama içim soğumadı yine de
@sensizdeolurnesandin Bunu doğuran yetiştiren ailede sorun. Bunların soyları kurumalı, vatana millete değil evrende yer yok bu mahlukatlara.
etti ama napalim. sanki cok mu mutlu bir hayat yasiyoruz deprem olmasa bile.
bu kötü hayatların ötesinde bir durum. derdimizden utandırır bir durum. kıyas yapılacak bir mesele değil. bir şey yapmak zorunda da değilsiniz. sadece beni şaşırttı
en azindan dalga gecmiyorlar dimi kendi hallerinde.. dalga gecenler var elestircekseniz onlari elestirin normal olmayan o.
Etmeyen insanlar var