Erdoğan ;Nerede bu devlet feryatlarını duymuyoruz
Erdoğan ; hiç bir afette vatandaşların artık nerede bu devlet diye feryat etmediklerini söylemişti… siz ne düşünüyorsunuz 🙈 🙉 🙊 ..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Erdoğan ;Nerede bu devlet feryatlarını duymuyoruz
Erdoğan ; hiç bir afette vatandaşların artık nerede bu devlet diye feryat etmediklerini söylemişti… siz ne düşünüyorsunuz 🙈 🙉 🙊 ..
Gerçekten hiçbir ortada yok yurtdışından gelen yardımlar olmasa var ya şu anda Türkiye’de durumlar çok daha kötü olabilirdi sürekli insanlar yurt dışı şöyle yurt dışı böyle diyorlar kötülüyorlar ama yurt dışı olmasa şu an belki kurtulanlar bile kurtulmaz da diye düşünüyorum hayatımda Türkiye kadar kendi kendine zarar veren bir ülke daha görmedim
Bizimkiler sadece konuşmayı iyi biliyor , icraat yoktur
Aynen öyle
Ya bu acı hepimizin acısı hepimiz çok Üzüldük ama depremde devletin ne gibi sucu olabilir ki? Onlar da elinden geleni yapıyor, bazı kişiler iç savaş çıkarmaya çalışıyor devleti kotuleyerek
Hiçbir zaman yoktu ki şimdi de olsun. Biz onların varlığını beklersek daha çok ölürüz iyi ki yurt dışından yardımlar yapılıyor da en azından yol kat etmiş oluyoruz.
Ben anladım ki bizim vergiler boşa gidiyormuş halkımız merhametli olmasa bu baştaki zat bi hiç. Dış ülküler gelmese yardıma daha perişan olurduk çok zor cok
Bizim vergiler onların araçlarının kirasına yakıtına yetmiyor , her gecenin bir sabahı vardır.. hakkımı helal etmiyorum
Bunun bedelini ödeyecekler bu böyle kalmayacak
İşte o zaman şeriat gelsin diyeceğim bunlar asılsın
Kimse bi şey ödemez emin ol , hastanede 2 saat sıra beklersin , hakkını aramak için sesini çıkartırsın , sana ilk tepki gösteren 2 saattir senin gibi sırada bekleyen olur …
-biz eşek miyiz bekliyoruz da sen beklemiyorsun der?
Evet sen eşeksin ben senin hakkını arıyorum sen bana karşı çıkıyorsun sen eşoğlu eşeksin
Aynen öyle bizim gibilerine bir değil on zübük az gelir
Aferin kız ☺️ Aklı başında insanı severim
😌🙏
Cevap
5Cevap
Devlet görünmüyor pek
Yine ne yaparsan kendi kendine yapıyorsun bu hayatta..
Rüzgara karşı işersen paçan ıslanır , bizim insansınız anlık düşünür o anı kurtarma derdinde olduğu için kendinden sonrakini düşünmez , mimar Sinan kendinden 400-500 yıl sonra yaptığı caminin restore nasıl edilmesi gerektiğini anlatıyor … kendinden emin yaptığı caminin 400 yıl ayakta duracağına emin , sorumluluk bilinci tam , ben yaptım benden sonrakiler ne yapsın demiyor ! Şimdiki binalar 50 yılda çürüyor depreme gerek yok
bu iktidari elestirmek icin depreme gerek yoktu. her sey gorunurde ortada. ben sabah aksam ekonomi cok iyi ve kilicdaroglu cok ml onu duyuyorum. insanlarda hala bu halden mutlu zaten.
Algı yapma lan burada. Siyaset zamanımı onlarca binlerce insan canını dişine takmış bütün dünya deprem yerinde gelmiş burada küçücük beyniyle algı yapıyor. KS adminleri kaldırın soruyu millet gergin bir de bu israflarla uğraşmayalım
Tuzun kuru konuşursun tabi
Önlem almayan insanı eleştirmek ne zaman suç olmuş burada sinir oluyorum dişlerimi sıkıyorum bitsin artık bu çile
Ulen ben bölgeye gittim gördüm herkes koşturuyorda gitmeyen sana inanır bu nasıl utanmazlk len
Boş yapma teneke , gidilmeyen onlarca enkaz var
Sözün bittiği yerdeyiz
MA mültecilere verilen plaka
Bunlar Suriyeli
Tabi onlar insan değil di mi
Suriyelilerin yaptığı şerefsizliği görüyoruz
İnsan olduğu gerçeğini değiştirmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?