Artçı depremler devam ediyor ama hissetmiyoruz bile nerdeyse. Evimiz müstakil ev müteahhite bilee yaptırmaddik. Kendimiz yaptık. Yıkılmadı içeri geçtik dışarı çok soğuk
Yine büyük deprem olur mu
Yine büyük deprem olur mu
kendiniz yaptıysanız daha sağlam olur. bizim de ev 4 katlı olmasına rağmen her bir kolon neredeyse şemsiye genişliğinde ne kadar tanıdık varsa güvenli olur diye bize toplandı ama sağlık olsun can daha önemli 3. büyük deprem olabilir tetikte olmak lazım sürekli
Bu deprem daha çok yüklenme yarattığı için depremler tabi ki olabilir ama kimse ne zaman nasıl olacak bilemez. Ev sağlamsa sıkıntı yok. Bu ikili deprem çok istisna bir felaket.
Şimdilik olmaz. O bölgede sismik hareketler mevcut fakat, en büyük enerji boşaltımı oldu. Şimdi kayaçlar yerleşene kadar bir müddet daha artçı depremler yaşanacaktır.
Cevap
12Cevap
Umarım olmaz
Bilemeyiz ki şu an artçı depremler oluyor inşaAllah olmaz demekten başka bişi gelmiyor elimizden
Bilemeyiz olabilir diyorlar. Korkma içini ferah tut korkuyla yaşanmaz
Olmaz diyordu dün uzmanlar yine de Allah bilir tabi
Yüksek katlarda olan olursa ölme ihtimali çokmuş @hotforcrime
Celal Şengör olmayacağını söyledi. 2 büyük deprem olmasının sebebi 2 farklı fay hattında olması. Enerji boşalana kadar artçılar devam eder.
Olabilir vallaha sana bişey olmasın da.
O bölgede enerji boşaldı, artık artçılar olur.
Allah korusun, yardımcınız olsun. İnşallah olmaz..
İnşallah olmaz.
Soğuktan ölmekten iyidir bence
Olucak
Nerden biliyorsun
Ben bilmiyorum bunu tüm bilim adamlaro söylüyor Elazığ civarını bekliyorlar
Adana'da olacak mı
Orası için bisey dediklerini duymadim
İnşaallah olmaz
Olabilir Allah bilir
Hangi şehir
Adana sen
orada oldu mu