Gündem Yavaştan Hatay sınırlarına doğru giriyorum. Siz de yardım gönderdiniz mi? ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Sabahtan beri araba kullanıyorum babamla ve ben bakalım hayırlı haberlerle geleceğiz. Güncellemeler+1 yıl Dualarınızı esirgemeyin benim annem enkazda olabilir haberimiz yok mlsf hayırlısıyla kurtarıcam onu Yavaştan Hatay sınırlarına doğru giriyorum. Siz de yardım gönderdiniz mi? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
sarımınlaciverti Takip Et Yoda Yaş: 119 , eic 99% +1 yıl Çok zor durumdalar ölü sayısı gittikçe artıyor. Kolay değil enkazın altında günlerce aç susuz acıyla beklemek ne kadar yardım etsekte acılarını dinderemeyiz o kadar zor ki😔 0 0 Yorumla
sensizdeolurnesandin Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yolunuz açık olsun. Allah yardım edenlerin yardımlarını kabul etsin. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çok zor durumdalar ölü sayısı gittikçe artıyor. Kolay değil enkazın altında günlerce aç susuz acıyla beklemek ne kadar yardım etsekte acılarını dinderemeyiz o kadar zor ki😔
Yolunuz açık olsun. Allah yardım edenlerin yardımlarını kabul etsin.
ahbap'a yaptım