Her yerde Deprem bölgesine şoför lazım diye yazıyor. Ben Ekskavatör kullanabiliyorum, kamyon kullanabiliyorum. Gücüm yettiğince hilti falan da kullanırım. Cocukluğumdan beri Babamla çok inşaat yaptık bütün aletleri kullanmayı biliyorum. Ehliyetim de var. Afada başvursam alırlar mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Afadı aradım. Bilgi vereceklerini söylediler. Bekle dediler
Helal olsun güzel bir şey de gönüllü şoförler bulunmuştu numaralarını paylaştılar bakalım
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gece 2 de Ordaki bi jöh abiyle konuştum. Operatör lazım. Aletleri kullanan kimse yok dedi. Benim de içime dert oldu. Gidip Bi taş kaldırsam daha ne isterim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ehliyetin varsa ve tecrübeliyim diyorsan git aksi takdirde en ufak yanlış hamlen onlarca insanı öldürebilir
10 senelik tecrübem, butün aletler için ehliyetim var. Afadı arayıp söyledim hepsini. Beklememi istediler
Ehliyetin varsa ve tecrübeliyim diyorsan git aksi takdirde en ufak yanlış hamlen onlarca insanı öldürebilir
Ehliyetim var. 12 yaşından beri inşaatlarda çalışıyorum. Gergin Demiri kesmeyi, betonu kırmayı bilirim.
Twitter ya da discord kanalları üzerinden arıyorlar genelde. Arayanlara yazabilirsin.
ehliyetin var mı tüm bunlar için ya da belge veya sertifika
Hepsi var
@grafikaan benim kuzenim instada bul iletişim kur organize olurlar İskenderun Osmaniye Hatay bölge için
Alırlarda birçok kişi bekliyor zaten sistematik gidiyorlar toplu kullanım yok
Helal olsun güzel bir şey de gönüllü şoförler bulunmuştu numaralarını paylaştılar bakalım
Gece 2 de Ordaki bi jöh abiyle konuştum. Operatör lazım. Aletleri kullanan kimse yok dedi. Benim de içime dert oldu. Gidip Bi taş kaldırsam daha ne isterim
Haklısın tabi şöförler bulunsada zaten yine yetersiz kalabilir aşan çok büyük
Buraya yazacağın zamanı AFAD'a yazıp harcasaydın
Sabah afadın numarası düşmedi o yüzden buraya sordum. Konustuk afad'la. Haber bekliyorum
Tamam
Helal be sana, sen hele başvur bakalım🙂
Umarım geri dönerler. Haber bekliyorum
Ne kadar da niteliklisiniz alabilirler
Babamdan iş öğrenmek icin inşaatlara giderdim. O sayede çocukluktan beri elim alıştı. İnşallah bi faydam dokunur insanlara.
Alırlar bence
İnşallah. Haber bekliyorum
Git tabi
Başvurdum
Başvur alırlar
Başvurdum bekliyorum
Hadi hakkında hayırlısı kuzum
Alabilirler
başvurmayı dene alabilirler
Alırlar
alırlar
Anneme söyledim. Seni napsınlar orada dedi ama durulacak gibi değil. Eve sığamıyorum kaç gündür
Allah güc versin