Gündem Depremzedeler için kendimce bunları hazırladım. Yeterli mi sizce? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Öncelikle Türkiyemin başı sağolsun. Bunları deprem bölgesine en çabuk nasıl ulaştırabilirim? Depremzedeler için kendimce bunları hazırladım. Yeterli mi sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sokoke Takip Et Xper 6 Yaş: 123 , eic 100% +1 yıl Yeterlidir, önemli olan elinden geleni yapmak zaten. Türkiye'de yaşıyorsan en yakın devlet kurumuna gidip sorabilirsin. Her yerin bir toplama yeri var. Bizim burada mesela liseydi. 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1b cevap paylaştı. Elinden ne geliyorsa düşünmen yardım için gayret etmen çok Güzel Allah razı olsun 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Yeterlidir, düşünmen çok iyi olmuş. 0 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yardım yerleri var nerdesin? Üstlerine koyduğun şeylerin ne olduğunu yazarsan acayip makbule geçiyor 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar