Atkı bere kazak gibi bazı giysilerimi ve hatta battaniye göndermek istiyorum, hiç bir deformesi olmayanları. Onlar kabul edilir mi? Kesin bilgi istiyorum lütfen.

#Deprem 🎗️
Atkı bere kazak gibi bazı giysilerimi ve hatta battaniye göndermek istiyorum, hiç bir deformesi olmayanları. Onlar kabul edilir mi? Kesin bilgi istiyorum lütfen.

#Deprem 🎗️
Teyit, konuyla ilgili bilgi almak için AFAD’a ulaştı. AFAD yetkilileri, Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında Ayni Bağış Depo Yönetimi ve Dağıtım Çalışma Grubu’nun ikinci el giysi kabul etmediğini söyledi.
Benzer şekilde Ankara , İstanbul, Manisa ve Bolu gibi büyük şehirlerin valilik ve büyükşehir belediyelerinin başlattığı yardım kampanyalarında da afet bölgesine gönderilecek ürünlerin ikinci el, kullanılmış, son kullanma tarihi geçmiş veya geçmeye yakın malzeme olmaması istendi. Çünkü belediye ve valilikler, yardım kampanyalarını AFAD ile koordine halinde yürütüyor.
Türk Kızılay Başkanı Kerem Kınık da 6 Şubat 2023’te CNN Türk'te katıldığı canlı yayında afet bölgesine gönderilecek ürünlerin ikinci el ve kullanılmış olmaması gerektiğini vurguladı.
Hiç kullanmamış sadece alıp bir kenara koyduğunuz kıyafetler ve ürünler olabilir.
Ama gönderilen silikon tabancası gibi şeyler lütfen göndermeyin.
Topuklu ayakkabı göndermeyin.
Lütfen lütfen...
Yapılması gereken herşeyi yaptık.
Bakalım.
Gönlüm bu sefer rahat.
En önemlisi göçük altindakilerin çıkartılması.
En önemlisi
İnstagramdan takip ettiklerinden, bulunduğun bölgeden bireysel gidenler illaki vardır. Ya da okul, kolu komşuya sorarak bireysel kendi imkanlarıyla gidenlerden gönderebilirsin. Bizim burdan öyle gönderdik Diyarbakır’a.
Cevap
4Cevap
Sıfır istiyorlar diye biliyorum hayatım. Yeni olmalı ya da alıp giymediğin varsa gönderebilirsin
Ayarladım aşkim ❤️
❤️❤️güzel kalplim
💕
kabul edilir gönderinizi hemen ilgili yerlere ulaştırın, temiz ve sağlam olsun yeter
Ailem kullanabilecek kıyafetleri , iyi kötü dememeden bagışladı.
Giysiler ambalajı açılmamış şekilde olacak şartı var. Bu da hastalık riskini önlemek içinmiş.
Olur
bence edilir
Kabul edilebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?