Çok acı bir durum. İçim çok yanıyo. ?

Ama en çok da o kadar verdiğimiz vergiler nerede? Depremzedelere 10 bin TL yardım yapılacağı söylendi. Ya şahsen benim ödediğim vergi 10 bin lirayı geçmiştir. Bu insanlar bunu hak ediyo mu? Hadi onu geçtim, yardıma gidecek ekip yok. Hatay'a yapılan hava alanının yapım yerinin uygun olmadığını o kadar söyleyen mühendisleri hain ilan edilip sonra da inadına hava alanını yapan bir yönetimin insafına kalmayı bu millet hak etti mi? İçinizden etti çünkü bu halk seçti diyosunuz. Ne deyim. Yardıma gidecek olanları yardım yerine almıyolar. Ekipmanın yetersiz olduğunu söyleyen çaresiz insanlar. Bölgede büyük bi deprem beklentisinin olduğu söylenmesine rağmen hiç bir şeyin yapılmaması. Ya arkadaş hadi 20-30 yıllık binaların yıkılmasını anlarım ama 1 yıllık yeni yapılar da yıkılır mi arkadaş ya. Ya hiç mı vicdanınız yok o binaları yaparken. Bu kadar paranın kölesi olup malzemeden kaçınız. 2012'de sağlam olmadığı gerekçesiyle tahliyesi istenilen hastaneyi bile tahliye etmeye üşenen bir zihniyete ne denebilir. Bu deprem bu bölgede depremler yine olacak yine aynı şekilde kayıplar olacak yine ağıt yakacağız ama hiç ders almayacağız. Ne deyim.

Çok acı bir durum. İçim çok yanıyo. ?