Ayrıca deprem bölgesine 1.6 milyar TL'lik bir ödenek gönderildi. Diğer yardımları da göz önünde bulundurarak bu gibi yardım ve muafiyetleri yeterli buluyor musunuz?

Ayrıca deprem bölgesine 1.6 milyar TL'lik bir ödenek gönderildi. Diğer yardımları da göz önünde bulundurarak bu gibi yardım ve muafiyetleri yeterli buluyor musunuz?

Kesinlikle kesinlikle kesinlikle yeterli değil adamlar kaldırıp onları sileceğine ersel ya böyle bir saçmalık olabilir mi ortada ev kalmamış aile kalmamış hiç kimse tutupta devlete vergi ödemem lazım diye çalışıp da para vermez.
Yollar kapali ihtiyaçlar ulasmiyor Başta Hata Zaten devletde neden denetim yapilmiyor evler depreme dayanikli mi diye
Ölen öldükten sonra mi çoğunu da halktan aldilar zaten o kadar insan bağiş yapti 1.6 milyar azz bence en az 2-3 milyar Olmasi lazim 80 milyon*20= 1.6 milyar
Halkin verdiğini halka geri vererek Yardim mi yapiliyor
eşi benzeri olmayan bir deprem ile karşı karşıyayız. gelecek her yardım önemlidir. özellikle battaniye, kışlık giyecek, bot , su, gıda, çocuk maması, çocuk bezi, aliminyum folyo , strech, ilk yardım malzemeleri , kömür sobası, odun sobası, odunikömür, büyük küçük tüp, katalitik soba. kafelerde kullanılan dış mekan tüplü sobalar
Cevap
17Cevap
Çok daha fazlasına ihtiyaç olduğunu düşünüyorum
Bulmuyorum hataya bakan yok İskenderunda evler yıkılmış insanlar aç susuz soğukta bekliyor kimisi enkaz altında neden kimse yardım etmiyor
Vergiler ertelendi mi? Vergi mükellefleri o molozların altında kaldı zaten, altında kalmayanlarında mutlaka bir yakını kaldı evsiz yersiz yurtsuz kaldılar. Bu ne aşağılık bir sözdür! Ertelendi ne demek?
Yandaş şirketlerin milyon dolarlık vergi borçları silindi deprem bölgesinden 5 yıl vergi alınmasın o zaman
Çok daha fazlasına ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum ki zaten yardımların da bu kadarla kalacağını zannetmiyorum.
Şimdi derdimiz vergi değil can. Millet soğuktan donuyor yerin altında ve üstünde
yıkım çok büyük yardımlar ne yazık ki yetersiz kalacak. asıl soru şu "deprem vergileri" nerede?
Ne vergisi ya insanlar canının derdinde nunlar hala vergi peşine ya utanın ya rezil herifler
Oluk oluk para akıyor ülkeye, bu gelen yardımlarla, yıkılan şehirler sıfır dan yapılır bence
yahu 10 bin tl verilecekmiş her aile el insaf cidden insaf
Keşke deprem olmadan önce bu parayı kentsel dönüşüm için kullansalardı!
Neden demirörenlerin ,5 li çetenin ve yandaşların toplamda milyarlarca dolarlık vergi borçları malum şahıs tarafindan silinirken , neden bu zavallı insanlari silinmiyor neden...
Bence uzun süre o bölgede vergi alınmasın. Ohal uzatılsin hatta sağlam yapılar için inşaat şirketleri ile anlaşılsın.
bence yeterli değil devletin kendi maaşını hibe etmesi lazım büyük holding şirketlerin daha fazla yardımda bulunması gerek
banka kredi taksitleri de 1 ay sonraya atılsa daha destekli yardım edilebilir
su an gelen yardimlar cok fazla ise israf edilmemeli. her yerden yardim yagiyor.
Yeterli değil
Nakti yardımlar. icin erken
Evet gereken neyse yapılıyor. Allah devletimize zeval vermesin
Silmek varken ertelemek neden
Yerinde bir karar olmuş bence
pek de yeterli gormuyorum
Buluyorum bu gün bizzat gördüm
Depremden sonra vergiler artar belki
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?