her gece aynı saatte aynı gurultude ses duyuyorum gok gurultusu degil belli bir yerden geliyor ve hava çok tuhaflasiyor çok korkuyorum ne olabilir deprem belirtisi falan mi bu

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer her gece aynı saatte aynı gurultude ses duyuyorum gok gurultusu degil belli bir yerden geliyor ve hava çok tuhaflasiyor çok korkuyorum ne olabilir deprem belirtisi falan mi bu

Deprem belirtisi havadan belli olmaz, git uyu.
Mutehitinden denetimden sorumlu olan kurumlara kadar buna sebep olan insanların korku duymasına neden olan herkese yazıklar olsun.
Diyecek başka hiç bir şey bulamıyorum.
Çok haklisin, kac gundur uykuyu haram ettiler millete o csldiklsri malzemeler burunlarindan gelsin bu bile az kalir gerci onlara ama agzimi bozmayayim
Hayır deprem böyle belli olmuyor.
O duyduğunuz ses fırtınalı zamanlarda oluyor. İnsanlar birisinden görüp aynı şeyin olduğunu düşünüyor.
Cevap
3Cevap
Hava aydınlık çünkü kapalı ve yerde kar var. Şehirdeki ışık kardan yansıma yapıp bulutları aydınlatıyor korcakak bir şey yok
Aniden aydinlandigi için bide ustumde deprem travmasi kaldigi için panik olup sordum teşekkür ederim🙏🏻
Depremi böyle hava olaylarından anlayamazsın yerdeki tektonik hareketleri izlenme gerekir o da zaten kesin bir tarih vermez sen kulaktan duyma saçma sapan laflar edenlere bakma. Depremle ilgili makaleler var aç oku bilgi edinirsen daha rahat edersin
pis kardeşim pis hava kirliliğinden dolayı böyle sen hangi ilçedesin
Kar havası olduğu için
Sadece sesin geldiği taraf böyle on taraf normal
Ya yok sadece hava olsa panik yapmam ama bi gurultu kopuypr aniden her yer yikiliyor gibi sonra hava falan degisiyor çok korkuttu beni o yuzden
Tam kar havası buu kar yagicak
Hava bulutlu, pis ve ışık kirliliği var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?