Kızılay flan demeyin harici yardım etsek en helalinden ihtiyaç sahiplerine ulaşacak kuruluş dernek örgüt kitapevi belediye esnaf sanatkarlar odası vs en güvenilir hangisi
1 ay
Deprem yardımı bağışlarında en güvenilir dernek kuruluş hangisi?

Kızılay flan demeyin harici yardım etsek en helalinden ihtiyaç sahiplerine ulaşacak kuruluş dernek örgüt kitapevi belediye esnaf sanatkarlar odası vs en güvenilir hangisi
ahbap dernegi. Haluk Levent e guveniyorum. oraya gelen yardimlari iyi degerlendiriyorlar.
iç işleri bakanı gibi adam haluk abi
bu adam siyasete atilmak isterse hepsi ayvayi yedi
aynen
@Sedakaram pişti
Deniz feneri derneği 🤣🤣🤣😈
Cevap
13Cevap
Lütfen ama lütfen sadece kızılaya ya da ahbab gibi yerlere bağış yapın nakit olarak siz 1 tane kazağa 500 lira verirsiniz ama onlar 5 tane kazağa 500 lira verirler muhakkak anlaşmalı oldukları yerler vardır daha uyguna daha çok eşya alırlar. Çünkü ikinci el kıyafet yardımlarını görüyoruz abiye topuklu ayakkabı vs şaka gibi ya da kullanılmıycak durumda kıyafetler gidiyor lutfen bunu yapmayım.
Hepsi güvenilirdir. sen en güvenilir istiyorsan AFAD'a yap, AHBAP'A da yapabilirsin güvenilir hepsi.
Afad, Ahbap, Müge Anlı da yemek yardımı yapıyor bildiğim kadarıyla
babam da müge anlıcı ona yardım yapacakmış
Ahbab, akut, peak, AFAD üyesiyim ve hepsi güvenilir ve iyi insanlar var hâlâ
Ben Red cross a gönderdim ve Afada.. Hayırlısı olsun.
Akut vakfına atabilirsiniz. Nasuh Mahrukinin derneği güvenilirdir. Deprem bölgesine İnsani yardım malzemelerini ulaştırıyorlar
Şu an en güvenilir dernek Ahbap
ben kef
il olurum
Kesinlikle afad ahbap bu ikisi derim benim bilmedigim bir cok yer de vardir ama bunlar en bilinenleri
en guveniliri diye bir yer acikcasi yok sen yap yardmini duaninet inslalah da dogru kislere gider
Ahbab Haluk Levent
afad ahbap kizilay
Biz ahbap derneğine yapiyoruz
Ahbap en güvenilir bence
AFAD ve İHH kesinlikle güvenilir
AHBAP arkadaşlar başkası yok..
Ahbap 🤨
Ahbap ve AFAD.
Ahbap Haluk Levent
En güvendiğim ahbap
Ahbap net
En İyi Cevaplar