Önümüzdeki bir ay içinde marmara dahil tüm Türkiyede bekleniyormuş Bu adam da deprem uzmanı ve jeoloji mühendisi. Diyorsa vardır bir bildiği. Allah tüm insanları korusun inşallah
Ben sana şunu diyeyim ben bu depremi önceden his yoluyla Allah hissettirdi 27 Ocak tarihinde aileme dedim ki yakında büyük bir deprem olacak hissediyorum. Oldu, sana şöyle diyeyim bir ay sonra burada buluşalım tekrar bence öyle denilen gibi tüm Türkiye'yi alan bir deprem olmaz. İstanbul'da da olmaz. Adana vs bekleniyor olabilir ama dediğim gibi yakın vakitte 10 il harici bir yerde deprem patlak vereceğini sanmıyorum
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Deprem uzmanı Frank Hoogerbeets 8 Şubat için tekrar deprem olacağını bildirdi. Sizce bu sefer yeterince önlem alındı mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence önlem alınır umarım
Valla sözde bu sabah 6 da İstanbul depremi bekleniyordu 8,5 üstelik ama olmadı.
O yüzden güvenemiyorum.
Hangi il için demiş?
Bu adam mı söylemişti?
Çünkü bunun dediklerinin hepsi çıkmış
Aynı bölge için demiş doğu fay hattı yani.
Bilmemekteyim ama her yerde bu konuşuluyordu:/
Önümüzdeki bir ay içinde marmara dahil tüm Türkiyede bekleniyormuş
Bu adam da deprem uzmanı ve jeoloji mühendisi. Diyorsa vardır bir bildiği.
Allah tüm insanları korusun inşallah
Ben sana şunu diyeyim ben bu depremi önceden his yoluyla Allah hissettirdi 27 Ocak tarihinde aileme dedim ki yakında büyük bir deprem olacak hissediyorum.
Oldu, sana şöyle diyeyim bir ay sonra burada buluşalım tekrar bence öyle denilen gibi tüm Türkiye'yi alan bir deprem olmaz. İstanbul'da da olmaz. Adana vs bekleniyor olabilir ama dediğim gibi yakın vakitte 10 il harici bir yerde deprem patlak vereceğini sanmıyorum
Histen ziyade biraz bilime göre hareket etmeliyiz.
Hisler de çıkabiliyor işte.. Umarım olmaz bu arada yanılmaları dileğimle.
Alınmıyor ne zaman alındı ki zaten
bence halen de gereken önlem alınmıyor
İnşaAllah olmaz
İnşallah ama dua etmekten daha fazlasını yapmak gerekiyor artık
Yarın olacak deprem için bu saatten sonra en fazla binalardan uzak durarak korunabiliriz
Hangi il?
Umarım yanılır