Dün maalesef bir Deprem yaşadık ve halen sürüyor. Deprem şiddetli ve büyük hasarlar verdiği için sizce seçim ertelenir mi?
Seçimi düşündüğüm için sormuyorum aklıma takıldı sadece.
Rabbim herkese yardım etsin. Ölenlere rahmet yaralı olanlara acil şifalar diliyorum. Bulunamayanlar inşallah tez zamanda bulunur.
Seçimi düşündüğüm için sormuyorum aklıma takıldı sadece.
Rabbim herkese yardım etsin. Ölenlere rahmet yaralı olanlara acil şifalar diliyorum. Bulunamayanlar inşallah tez zamanda bulunur.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ertelenmez
daha mayısa çok var ertelenmez
Sanmıyorum seçimlere daha var, seçimilleri etkileyen bir şey yok ama hala AKP'ye oy verenin yatacak yeri yok bundan emin oldum
Ülkenin bu durumunda burada bile siyaset yapma be kardeşim yıkılan binalar CHP zamanında yapıldı veyahut falan parti filan parti zamanında yapıldı bi çoğu nerden biliyon kafanıza yazık
@graywolff38 lan zeki arkadaşım CHP 1950'den beri iktidar oldu mu bir aç oku hep koalisyon hükümetinde yer aldı. Ayrıca yıkılan binaların içinde yeni binalar var şu anda müteahhitleri besleyen ranta açan kim? Ayrıca tek mesela yıkılan binalar değil devlet yok ortada insanlar yalnız akşama kadar havuz medyasını izkayecegine aç sosyal medya bak insanlar feryat ediyor nerede bu devlet kimse yardıma gelmedi diye. Cumhurbaşkanı bile ortalıkta yok kaç saat oldu hala olay yerine gitmedi, deprem fonları deprem paraları ortada yok ayrıca 20 yılda kentsel dönüşüm ve depreme karşı önlemler alınmadı 20 yıldır kim iktidar sayın zeki arkadaşım?
Gaziantep belediyesi Fatma Şahin AKP belediyesi
Senin gözüne sokulmayan neler yapılıyor su an bi bilsen öyle bi kesim var ki şu an senin gibi altın koltukda verseler bunun rengi kötü iktidar yıkılsın kafanız hep bu 2018 yılında ekonomi cok iyiydi şimdiden 10 kat o zaman bile ayağına taş takıldı diye iktidara suç atan ekmeksiz insanlar vardı değişmez böyle geldi böyle gider
İnşallah ertelenmez. Bu süreç de gösterdi ki bir an önce kafası çalışan insanlar gelmeli bir yerlere
Yok ertelenmez
Ertelenmez kaç ay var daha
Ertelerler
ertelenecek
Ertelenirse aday olamaz :)
@ironman57 Ertelemezse kazanamaz :D
Ertelese kazanabilir mi 😂
@ironman57 valla bilemem memleket gerızekalı kaynadığı için kazanabilir :D
Umarım kazanmaz
Bence bu muhalefet olduğu sürece her zaman kazanabilir :)
Katılıyorum