Bakan Nebati: "Şanlıurfa'da her şey kontrol altında" dedi. Deprem bölgesinde yakınınız var mı?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Şanlıurfa'da yaptığı açıklamada, "48 şehidimiz var, 103 yaralının 24'ü yoğun bakımda tedavi görüyor. Şanlıurfa'da her şey kontrol altında" dedi.
Tıpkı ekonomi gibiyse, yazık olacak yine millete..
İşine bak desem, orada da zarar ederiz. Bence hiç bir işe karışma sen Nebati bey.
Adıyamanda hala enkaz altında dedemle babaannem dünden beridir bir tane görevli yok orada. Vinç lazım kaldıramıyorlar betonları tek başlarına. Ne diyeceğimi bilmiyorum böyle saIak gibi dolanıyorum etrafta kafam bi milyon olmuş durumda
Geçmiş olsun ya çok üzüldüm, hayattalar di mi
Bilmiyoruz sesleri geliyordu şu an gelmiyor ikinci depremde başka bina yıkılmış üstlerine. Ve inanır mısın yok görevli yok her yer cehenneme dönmüş durumda. 8 bin bina yıkılıyor profesyonel yetkili sayısı 500
Ne bu şimdi
Geçmiş olsun kardeşim inşallah sağ salim bulunur dedenle babaannen. 🙏
Dedemi kaybettik.. babaannemi kurtardık yeni
Allah mekanını cennet eylesin başınız sağolsun.
Amin sağolasınız
Cevap
9Cevap
şu an için deprem bölgesinde yakınım bulunmuyor. ama maalesef haberlerden ve durumlardan gördüğüm kadarıyla çoğu kişi yakınını kaybetmiş. hepsine baş salığı diliyorum huzur içinde yatsınlar, umarım bu zor günleri de atlatabiliriz. geçmiş olsun herkese...
Yok ama, var gibi, o hissiyat o korku, endişe bekleyiş içerisindeyim. Deprem bölgesinde değilim ama, O enkazın altında cansız bebek değiller, daha insanların, çocukların! olduğunu bilmek, çok kötü hissettiriyor 😔
Arkadaşıma ulaşamıyorum şanlıurfada arkadaşlarım vardı İskenderun'da kızlarıyla öldü Kahramanmaraş da çok yakın arkadaşım öldü ulasamadigim var çok üzgünüm 😔
Askeri personel olarak kuzwnm vardı Allah'tan izne gelmisti ve şu an burada izne cikmasaydi şu an o da enkaz altnda olabilirdi çok şükür yaknm yk ama Allah ordaki herkese de yardım etsin
Amin
Cevabım biraz geç çünkü haberleri bile daha yeni geliyor. Ölmüş arkadaşlarım var, tanıdıklarım vardı. Ben Kahramanmaraş da tatil yapmaya gelmiştim. Çok da güzel geçiyordu. Arkadaşlarımla vesaire. Hayat bazen, seni üzmek için elinden geleni yapar, enkaz altında vesaire tanıdığım başka kalmamış. Yani şanssızlık mı desen ne desem bilmiyorum. O binanın çökmesi şanssızlık değil de. Çok büyük depremdi. Üzgünüm ve bu üzgünlüğüm geçecek gibi değil.
evet var ve hiç bir şey kontrol altında HALA değil. Hatay 'ın hali içler acısı koca bir kent silindi bitti.
oradan gelen bilgiler arkadaşımdan inaılacak gibi değil
Dayımlar maraşta haber alamıyoruz Hatay'da dayım ve arkadaşım var haber yok ulaşılamıyor hataya yardım gitmiyor diyorlar lütfen yardım edin lütfen Hatay İskenderun
99 depremi ve sonrasında eğer önlemler alınsa idi, bugün bu acıyı bu denli ağır yaşamış olmayacaktı millet... Ve deprem öldürmez, ihmal öldürür.
Nebati bunu söylüyorsa hiçbir şey kontrol altında değildir
Gaziantepte dayım var memurdur. Oda bir köye sığınmış eşi ve çocuğuklariyla beraber Allah herkesin yardımcısı olsun..
Ya kafamda sorular var
Evet deprem her yerde (10 il) oldu da ilçelerinden de bahsedildi ancak hiçbir şekilde köylerinden bahsedilmiyor
Neden?
Yakınım yok ama hepsi kardeşimmiş gibi içim acıyor
Adıyamanda 4 kişilik bir aile şehit kardeşi enkaz altında hiçbir haber yok çok üzgünüm
Belediye başkanı da öyle dedi. Şanlıurfa belediye başkanı
Daha öncede ekonomi kontrol altında demişti, neden alanı olmayan insanlar yorum yapıyor anlamıyorum.
Deprem vergileri nereye gidiyor acaba Her deprem de aynı sey oluyor. Önlem alan yok
Yok, ama kontrol altında olsa ne olur? Zamanında kontrol altında olsaydı keşke..
yok çok şükür Allah ordakilerin yardımcısı olsun
Maalesef var Diyarbakırda akrabalarım var.
Nebati diyorsa inanmam.
En İyi Cevap