Gündem 1 ay Gece defalarca sallandık Allah yardım etsin dua edin lütfen sizce bu devam eder mi dışarda perişan olduk? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Gece defalarca sallandık Allah yardım etsin dua edin lütfen sizce bu devam eder mi dışarda perişan olduk? Cevap Yaz 22 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
__Atılgan__ Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Allah yardımcıniz olsun cok zor bu hava şartlarında 0 2 Yorumla Soran 1 ay Sağolun Allah razı olsun:( Yorumla __Atılgan__ 1 ay Elimizden dua etmekten baska birsey gelmiyor malesef😔 Yorumla
YgzKhrmn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 38% 1 ay Geçmiş olsun hangi şehirdesin bilmiyorum ama umarım sen ve diğer tüm insanlar sağlıklı kalır 0 1 Yorumla Soran 1 ay Elazğdaym yoğun kar başladı herkes dışarda hava çok soğuk bi yandan sallanıyoruz Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 25 , eic 93% 1 ay Artçı depremlerin olması daha hayırlı. İnşallah 1 hafta olmadan onlarda geçer. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Biz de ara ara salladık ne lânetli yıla denk geldik zaten başka sorununuz var bide bunla mı uğraşalım 0 2 Yorumla Soran 1 ay Yine bekleniyo büyük deprem korkudan evlere giremiyoruz ya iz nerde oturuyosnz Yorumla Cevap sahibi 1 ay Siverek bi gece birde hafif gündüz oldu öyle Yorumla
sebebimsinaga Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 38% 1 ay Allah yardımcınız olsun: (( 0 1 Yorumla Soran 1 ay Sağolun Allah razı olsun Yorumla
Herşeygeçiçek00 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 99% 1 ay Neresi orası :( 0 5 Yorumla Soran 1 ay Elazığ yoğun bi kar başladı herkes disarda 🥺 Yorumla Herşeygeçiçek00 1 ay Ben haberleri takip edemiyorum da daha geçen sene Elazığ yıkıldı ya yine mi orası 😓 Yorumla Soran 1 ay Evet Yorumla Herşeygeçiçek00 1 ay Oyyy çok geçmiş olsun rabbim yardımcıniz olsun çok zor bir durum 😭 Yorumla Soran 1 ay Amin sağol :( Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 ay tüm milletin duaları sizinle.. büyük geçmiş olsun. 0 1 Yorumla Soran 1 ay Sağolun Allah razı olsun:( Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 50% 1 ay Neredesiniz 0 2 Yorumla Soran 1 ay Elazığ Yorumla Zindanadasi 1 ay Evet tehlikeli bölge tarafına yakın. Tekrar büyük deprem olmaz. Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 96% 1 ay Çok gecmis olsun 0 2 Yorumla Soran 1 ay Allah razı olsun Yorumla kuralsiz_pisikopat 1 ay Zor bir surecten geciyoruz. Hava kış gercekten zor dualarimiz sizinle Yorumla
efeecannn Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 ay Allah yardımcınız olsun çok zor 0 1 Yorumla Soran 1 ay Sağolun Allah razı olsun:( Yorumla
Ajan_07 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 ay Geçmiş olsun 0 2 Yorumla Soran 1 ay Sağolun Allah razı olsun:( Yorumla Ajan_07 1 ay Ne demek. Yorumla
Antimaskulızmm_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% 1 ay Yine mi oldu? 0 4 Yorumla Soran 1 ay Evet artçılar devam ediyo beşik gibi sallanıp duruyoruz herkes disarda şansa kar yağmaya devam etmekle kalmayp iyice arttı Yorumla Antimaskulızmm_ 1 ay Geçmiş olsun gerçekten umarım can kaybı yaşanmaz Yorumla Soran 1 ay Şimdilik 23 cesed bulundu elazğda devamı geliyo ne yazık ki... Yorumla Antimaskulızmm_ 1 ay 😕 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 1 ay Gündem konusunda 378 cevap paylaştı. Nerede? 0 7 Yorumla Soran 1 ay Elazığ Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ 1 ay Geçmiş olsun 2 sene devam edeceği söyleniyor. Çok yıkılan bina var mı Yorumla Soran 1 ay Bina olarak bilmiyorm fakat 23 ölü var şuanlk bulunan bunlar Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ 1 ay En az orası Yorumla Soran 1 ay Yani biz böyle kötü sallandysak diğer illeri düşünemiyorum Allahım herkesin yardımcısı olsun bu kış vakti Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ 1 ay Evde durmayın Yorumla Soran 1 ay Gece bi dükkanda kaldk fakat her yer buz gibi Yorumla
s ikizterazi Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Gündem konusunda 442 cevap paylaştı. Atrçılar devam eder. 0 0 Yorumla
Olgun_dayı Takip Et Xper 4 Yaş: 42 1 ay Neredesiniz 0 5 Yorumla Soran 1 ay Elazig Yorumla Olgun_dayı 1 ay Geçmiş olsun Yorumla Olgun_dayı 1 ay O kaşar korku ve sallantida KS ye girebilmek de büyük iş Yorumla Olgun_dayı 1 ay Kadar Yorumla Soran 1 ay Sabahtan beri dışardayz ne yapabilirim elimizden bir şey gelmiyo. telefondan haber takip ediyoruz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Allah yardımcıniz olsun cok zor bu hava şartlarında
Sağolun Allah razı olsun:(
Elimizden dua etmekten baska birsey gelmiyor malesef😔
Geçmiş olsun hangi şehirdesin bilmiyorum ama umarım sen ve diğer tüm insanlar sağlıklı kalır
Elazğdaym yoğun kar başladı herkes dışarda hava çok soğuk bi yandan sallanıyoruz
Artçı depremlerin olması daha hayırlı. İnşallah 1 hafta olmadan onlarda geçer.
Biz de ara ara salladık ne lânetli yıla denk geldik zaten başka sorununuz var bide bunla mı uğraşalım
Yine bekleniyo büyük deprem korkudan evlere giremiyoruz ya iz nerde oturuyosnz
Siverek bi gece birde hafif gündüz oldu öyle
Allah yardımcınız olsun: ((
Sağolun Allah razı olsun
Neresi orası :(
Elazığ yoğun bi kar başladı herkes disarda 🥺
Ben haberleri takip edemiyorum da daha geçen sene Elazığ yıkıldı ya yine mi orası 😓
Evet
Oyyy çok geçmiş olsun rabbim yardımcıniz olsun çok zor bir durum 😭
Amin sağol :(
Bizde dün 4 te depremden kalktık dün öğlen de hissettik depremi
tüm milletin duaları sizinle.. büyük geçmiş olsun.
Allah yardımcınız olsun!
Neredesiniz
Elazığ
Evet tehlikeli bölge tarafına yakın. Tekrar büyük deprem olmaz.
Çok gecmis olsun
Allah razı olsun
Zor bir surecten geciyoruz. Hava kış gercekten zor dualarimiz sizinle
Allah yardımcınız olsun çok zor
Geçmiş olsun
Ne demek.
Yine mi oldu?
Evet artçılar devam ediyo beşik gibi sallanıp duruyoruz herkes disarda şansa kar yağmaya devam etmekle kalmayp iyice arttı
Geçmiş olsun gerçekten umarım can kaybı yaşanmaz
Şimdilik 23 cesed bulundu elazğda devamı geliyo ne yazık ki...
😕
Nerede?
Elazığ
Geçmiş olsun 2 sene devam edeceği söyleniyor. Çok yıkılan bina var mı
Bina olarak bilmiyorm fakat 23 ölü var şuanlk bulunan bunlar
En az orası
Yani biz böyle kötü sallandysak diğer illeri düşünemiyorum Allahım herkesin yardımcısı olsun bu kış vakti
Evde durmayın
Gece bi dükkanda kaldk fakat her yer buz gibi
Hangi sehir
Atrçılar devam eder.
Allah yardımcınız olsun.
Yine mi sallandınız
Neredesiniz
Elazig
Geçmiş olsun
O kaşar korku ve sallantida KS ye girebilmek de büyük iş
Kadar
Sabahtan beri dışardayz ne yapabilirim elimizden bir şey gelmiyo. telefondan haber takip ediyoruz