Merhaba KS halkı ailesi bu acı üzücü gerçeği öğrenmeyen kalmamıştır çoğumuz biliyoruz 6 Şubat 2023 pazartesi saat 04:17 de Kahramanmaraş da 7,4 şiddetin de deprem meydana geldi sonucun da binalar yıkıldı enkaz altın da kalanlar oldu kurtulanlar bile sokakta veya aracı olan aracın da kalıyor dahası belli başlı bazı illerin yarısında da deprem sallantı sarsıntı oluştu peki ya sizin bulunduğunuz konum da deprem sallantı hissettiniz mi? yıkıntı enkaz var mı? ve hangi konumdasınız youtube.com/shorts/xz-CILDfRzE?feature=sharehttps://youtu.be/K4hRN-m4v1s
Güncellemeler
+1 yıl
Saat şu an 01:42 7 Şubat 2023 salı ben Amasya Merkez de Yaşıyorum burada hafif sallantı oldu sadece çok şükür yıkım olmadı Maşallah
Geçmiş olsun herkese. Ankara da yaşadığım için hissetmedim ama öğle saatlerinde küçük bir sallantı hissettim. bir kaç saniye sürdü çok çok azdı ama sallantı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Geçmiş olsun herkese. Ankara da yaşadığım için hissetmedim ama öğle saatlerinde küçük bir sallantı hissettim. bir kaç saniye sürdü çok çok azdı ama sallantı.
burada olmadı allahtan öteki şehirde olanlara geçmiş olsun sanada geçmiş olsun arki Amasya'da oldu mu hiç duymadım haberde 🙄
Amasya da olmadı çok şükür sadece hafif sallantı oldu çok kötü üzücü gerçekten olan masumlara oldu 😥
Hım Allah'tan fazla olmamış senin şehirde evt öyle insanlara cocuklara
Peki sallantı oldu mu? Manisa da hafif de olsa
Hyr olmadı hiç bisi
Allah korusun
Amin 🤲🏻😥
Teşekkür ederim