Ben kendi adıma konuşursam eğer, üzgün ve çaresiz hissediyorum..😓
Keşke bağışlarımız dışında daha fazla destek olabilsek vatandaşımıza..

Ben kendi adıma konuşursam eğer, üzgün ve çaresiz hissediyorum..😓
Keşke bağışlarımız dışında daha fazla destek olabilsek vatandaşımıza..
Berbat durumdayız insanlar aç soğukta evlerine giremiyor çocuklarımız aç üşüyor şu an camide olmamıza rağmen dönüyoruz ve hiç bir şekilde yardım yok
Zaten ben son bir haftadır kendimi kötü hissediyorum 11 senedir sevdiğim arkadaşım haklı nedenlerle dolayı beni engelledi ben kendisini kıskandım ve çeşitli hatalar yaptım bundan dolayı da beni engelledi ve hatalarıma devam edip onunla olan konuşmaları orada paylaştım bir de üstüne bugün bu deprem olayları kendimi bayağı kötü hissediyorum bazen yeşil olsun da bazen modum düşebiliyor
Hmm umarım arkadaşın seni affeder
Bizde bu günleri tez zamanda atlatırız inşallah 🙏
Sanmıyorum böyle bir şey yapacağını
Teşekkür ederim
Rica ederim 🙏
Her zaman olduğu gibi kötü hissediyorum maalesef. ama bugüne özel daha kötüyüm. insanı etkiliyor ister istemez. herkes iyidir umarım. geçmiş olsun ve iyi geceler dilerim
Evet size katılıyorum. Baya etkiliyor psikolojik olarak..😓
Her ne kadar iyi bir gece olmasa da benim için de yinede güzel dileğiniz için teşekkür ederim 🙏 size de geçmiş olsun ve iyi geceler diliyorum 🌜
Rica ederim ne demek kendinize çok dikkat edin.. iyi geceler tekrardan 🙏
Çok durgunum, bugun kar yağdı, onun eğlencesini bile yapamadık. O kadar üzgünüm ki. Yarı uykulu yarı uykusuz geziyorum. Elimde hep telefon. Bir yerlere birşeylere ulaşmaya çalışıyorum.
Cevap
2Cevap
Bağışta yaptık yardımda gönderdik herşeyi yaptık ama içim yinede rahat etmiyo çok daha fazla destek olmak istiyorum içim acıyo resmen 🥺
Benimde öyle..
Vatandaşlarımız soğukta dışardayken insanın yatağa giresi bile gelmiyor..
İnsanın içine oturuyor baya maalesef..😓
Bir deprem olur ve biz insanoğlu ne kadar aciz olduğumuzu görürüz…İçimiz yanıyor. Üşümek de, uymak da haram gibi geliyor.
Evet evet insanın içine oturuyor baya..
Balıkesir'de olmama rağmen korkuyorum ve diğerleri için endişeliyim.
Bende..
Umarım bu sefer önlemler alınsın bari bu derece kaybımız olmasın
Vatandaşlarımıza yazık ya
Çok kötü huzursuzum nefes alamıyorum yaşayan hisseden insanları hayvanları bebekleri çocukları düşünmüyorum Allah yardımcıları olsun...
İyi değilim, bir gecede 10 şehri kaybettik, birkaç saatte hatta.
Çaresiz ve kötü. Allah yardımcımız olsun ve hepimize geçmiş olsun.
Çocuğu yaşlısı yığınların altında donuyor, milletin ailesi sevdikleri göz göre göre ölüyor.. Hiç iyi değil hiç.
Elim kolum bağlı sanki yardım edebilirmişim de etmiyormuş gibi
Duygusuz çok kötü bişey hatta depreme üzülemiyorum o derece sıfır duygu ve çok ağır geliyor
Stresli, mutsuz, yorgun, endişeli
Bu Gece Kendimi Çok Kötü Hissediyorum Kardeşim
korkuyorum depremden
Bende..
Umarım İstanbul'da ki deprem için önlem alırlar ve uğraşırlar.. ve umarım bu derece kaybımız olmaz..
umarım dua edelim bari
Elimizden başka bir şey gelmiyor maalesef..
kan verebilirsin ben yarına vericem gerçi kilom tutmuyor ama şansımı denicem
Ben verdim birde bağış yaptık ailecek
aaa ne güzel ben de sabah hemen gidicem
İnşallah tez zamanda bunu atlatırız..
inşallah kuzum
Afedersin de b. k gibi..
kirgin eli kolu bagli uzuntulu
Berbat.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?