Hazırlamalıyız değil mi?
Evet, Hazır.
Hayır, Yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hazırlamalıyız değil mi?
Bütün büyük depremler her zaman gece 3-4 arası oluyor. Gece uyuşuk vaziyetteyken daha rüya mı gerçek mi anlayamadan 2 snde ev başına yıkılırken çantayı mı düşünücez. Çürük evden sağ çıkmak imkansız zaten
ben 2. katta oturuyorum aşağı inmem en az 10 sn sürer nasıl çantayı alayım iki yıl önce İstanbul'da 5 büyüklüğünde deprem olmuştu yer ayağımdan kayıyordu yürümek bile imkansız ben beceremem çanta boş iş
reis 1999 depremi en son 23kasımda yasadım düzce depremını insan soka girior ben perdeyı açıp bu sefer gidiciyiz dedım 5.9 20 sanıye
aynen 1999 Ağustos depremi oldu oldum yerle bir oldu sonra 3 ay sonra düzce depremi oldu 7.2 şiddettinde düzce yerle bir oldu oldu babamı kaybettım itfaiye bınasında göçuk altında kaldı en son 23 kasımda 4.8 geçe güzel sallandık allah a şükür ölmedım 2 sınde uykuda yakalandım 2 incı depremde aksam 7 de yasadım ben şoka girmıstım abım dısarı cıkıoz dedı ustumu giydim sonra montumu alıp dısarı cıktık amcamların bakcesınde ateş yaktık oturuduk 5 ve üstü deprem öldürücü.
99 depreminden bu yana düzenli deprem çantamız var. Bir hataya bir kere düşer ders alırız. Herkesin evinde olması lazım
Cevap
2Cevap
Deprem çantam yok
Çantam yok ama çadırım var.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?