8 yaşındaki Yakup deprem bölgesine oyuncaklarını duygulandıran bir notla gönderdi. Herkesin elinden geldiğince yardımlaşması güzel değil mi?

Samsun Bafra'da yaşayan ilkokul öğrencisi Yakup Toyrani Bafra Belediyesi yardım merkezine afet bölgesindeki çocuklara göndermek için top ve oyuncak adam oyuncağını gönderdi. Oyuncakların yanında duygulandıran bir mektup koydu.

Yakup mektubunda şöyle yazıyor: “Sevgili arkadaşım, ben Yakup. Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’na gidiyorum. 2. sınıfa gidiyorum. Sana bir top ve örümcek adam hediye ettim. Keşke daha çok göndersem ama gücüm buna yetti. Geçmiş olsun ve Rabbim yardımcınız olsun.”

8 yaşındaki Yakup deprem bölgesine oyuncaklarını duygulandıran bir notla gönderdi. Herkesin elinden geldiğince yardımlaşması güzel değil mi?