AFAD: 19 bin 875 vatandaşımız hayatını kaybetti, 79 bin 717 vatandaşımız yaralandı.
Depremde fırsatçılık yapanlara dikkat ediyor musun?
AFAD: 19 bin 875 vatandaşımız hayatını kaybetti, 79 bin 717 vatandaşımız yaralandı.

Battaniye ve ürünlere zam yapmak nedir arkadaş ya 😡😤
06 Şubat 2023 Pazartesi Saat 20.51
Oooo o daha ne ki, yağma yapanlar mı dersin, çimento, demir fiyatlarını arttıran mı dersin. Elektrikli ısıtıcı fiyatlarını katlayan mı... Neler neler, insanlıktan çıkmışız resmen!!!
Evet dikkat ederim ki böylelerin den nefret ediyorum hiç mi vicdanınız kalbiniz yok be tabi insanlıktan nasibini alamamışlar fırsatçılık yapar artık zamlar son bulsun indirim günü çoğalsın
Böyle bir kara günde kardeş ülke Azerbaycan hariç insanların kalleşlikleri ve hainlikleri kıyamet gününde havada çıkacak olan "Kefere" Kelimesi yüzlerine vurmuş.
Maalesef bu haberi görmüştüm Twitter'dan
İnanmak bile istemedim en başta ne hale geldik..
Allah sonumuzu hayır eylesin..
Cevap
6Cevap
Zam yapan mi istersin, yıkılan dükkanları yağmalayanlar mi istersin. Allah ıslah etsin, o zam yapanlar da adalet önüne çıksın
Gerçekten ya organizasyon desen zayıf
Deprem ülkesiyiz ama çok hazırlıksız çok zayıf çok bilinçsiziz
O binaları yapan malzemeden çalan müteahhitleri de adalet karşısına çıkarmak lazım
Bir de bununla da kalmıyor şu anki mesela gönderilen yardımlar falan da organizasyon da yetersiz
Evet öyle, Hatay çok kötü diyorlar ulaşamıyorlarmıs
Benim yengemin ablası orada yaşıyor iki dakika daha kalsa bina üstlerine çökecekmis
Ayıp gerçekten yaa.. Daha da indirime girmesi gerekirken zam yapmak nedir?
Vicdan yoksunu olunca
Yangında da bir benzerini görmüştük, memleketimizin insanı müslüman dindar geçinir ama yobazlıktan kırılıyor millet.
Böyle insanlara yazıklar olsun insanlığı yok ediyorlar
Merhametsizler vicdansizlar bu dar zamanda yapilacak bir sey mi ya
Beddua etsem kabul olur gibime geliyo ama çoluna çocuna acıyorum, onların bi suçu yok
Sözde Müslüman ülkesiyiz
Sözde evet
vatana ihanetten yargılanmaları gerektiğini düşünüyorum
beklenen hareketler dostum!
Gerçekten yazıklar olsun ya
Onların ben ne kadar küfretsem az
Onların allah belasını versin şerefsizler
İmam... Cemaat...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?