1866 ya büyük harflerle “DEPREM” yazarak bağışta bulunabilirsiniz.
Bu zor günlerde desteğinizi eksik etmeyin, elimizden belki bir şey gelmiyor ama desteğiniz önemli.
#afad

1866 ya büyük harflerle “DEPREM” yazarak bağışta bulunabilirsiniz.
Bu zor günlerde desteğinizi eksik etmeyin, elimizden belki bir şey gelmiyor ama desteğiniz önemli.
#afad
🗣 Paylaşabildiğiniz kadar paylaşın arkadaşlar herkes görsün ihtiyacı olanlar faydalansın.
⏺Arkadaslar yardim ekiplerini goturen ucaklarimiz bos donuyor, varsa tanidiklariniz yonlendirin ucaklara aliyorlar
Antep den gelmek isteyen olursa
Güler Timur
90 507 753 02 41
Adıyaman dan gelmek isteyen olursa iletişim bilgisi.
Cengiz Özdemir
90 532 131 53 45
THY; Adıyaman, Antep , Adana, Diyarbakır ve Malatya'dan İstanbul'a, Ankara’ya dönmek isteyenleri ücretsiz getiriyor, bu bilgiyi çevrenize iletebilirsiniz
*DEPREM BÖLGESİNDEKİ İL VE İLÇE BELEDİYE ÖZEL KALEM BİLGİLERİ*
Deprem bölgelerinden ulaşamadığınız arkadaşlarınızı, tanıdıklarınızı özel olarak bu numaralardan bildirebilirsiniz. Bu mesajı bölgedeki arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz. Lütfen şu süreçte numaraları art niyetli kullanmayın.
*Allah yardımını bizlerden esirgemesin.*
*ADANA* **
Aladağ - ALİ OCAK - 05353117080
Tufanbeyli - ERTUĞRUL GÜNDOĞAN - 05058977979
Yüreğir - ÖMER ŞERİF GÜNDÜZ - 05512340194
*ADIYAMAN* **
İl - NEVZAT YILDIRIM - 05304432375
Besni - HASAN SABAK - 05067012208
Çelikhan - KADİR ÇELİK - 05366800599
Sincik - SEYFULAH SAKIZ - 05428085710
*DİYARBAKIR* **
Bağlar - SIDDIK AYCIL - 05327803727
Çermik - SONGÜL AKDAĞ - 05458820862
Hani - ABDURRAHMAN DALÇİÇEK - 05322953573
*HATAY* **
Antakya - SABİT GÖKHAN YILMAZ - 05326060671
İskenderun - YUSUF DAĞLI - 05345793902
Yayladağı - RAMAZAN ÖZDEMİR - 05437700502
*GAZİANTEP* **
Büyükşehir - NİLGÜN GÖREN - 05317751185
Nurdağı - FURKAN ÇETİN - 05436830220
Şahinbey - SAMET DURMUŞ - 05346875343
Şehitkamil - VEYSEL TOKSOY - 05343204781
*KAHRAMANMARAŞ* **
Büyükşehir - MUSTAFA YILDIZ - 05062840383
Afşin - AHMET GÜNDOĞAR - 05415114606
Dulkadiroğlu - MEHMET DÜNDAR - 05335142828
Onikişubat - MUSTAFA DUYMAZ - 05326677277
Pazarcık - VEDAT KIZILDAĞ - 05335474709
*KİLİS* **
İl - OSMAN BULUT - 05529954114
Musabeyli - İSMAİL DEMİR - 05436329843
*MALATYA* **
Büyükşehir - ESRA DAĞDELEN - 05323964244
Battalgazi - MEHMET ACUN - 05327101180
Yeşilyurt - MEHMET KAYHAN - 05352049097
*OSMANİYE* **
Bahçe - İSMET KAVCI - 05449588080
Düziçi - EYLEM YEŞİL - 05413485686
Toprakkale - FATİH GÖK - 05063158875
*ŞANLIURFA* **
Büyükşehir - İBRAHİM HALİL KARACA - 05393188666
Akçakale - MUSTAFA YAVUZ - 05322150107
Eyyübiye - ALİ BAKAY - 05057588063
Haliliye - MEHMET İZCİ - 05444404924
Karaköprü - BÜLENT BAYDİLLİ - 05393752839
arkadaşlar deprem oldugu dakikadan bu yana
Yenimahalle , 26118 sok, No: 45, Aşiyan Kent, A blok. Adıyaman/Merkez
bu adrese hic bi sekilde arama kurtarma ekibi gitmiyor yardim gitmiyor insanlar içeriden ses veriyor lütfen gec olmadan ulasilsin telefonlar cekmiyor gerekli yerlere haber verilemiyor LUTFEN icerisinde benimde tanidigim olan elif sare zencirkiran ve kadir zencirkiran 9-14 yaslarindalar henuz hicbir ekip yok en son dun ses alinmis bu çocuklardsn ama iceride cok sayida insan var lütfen unutulmasin adiyaman bu adresi yayabildiginizce yayin cok kotu durumdayiz dusundugunuzden ve yansitildigindan cok daha kotu kendi imkanlarimizda çıktık biz LÜTFEN YARDİM EDİN BU KONUMA ( Twitter'da adiyaman asiyan kent yazarsaniz insanlarin cagresizliklerini kesin olarak gorsel ve videoyla teyit etmis olursunuz lütfen depremden olmasa donarak olucek bu insanlar cocuklar )
Daha cumartesi günü tum kıyafetlerimi kalın ve saglam giysileri evsizler alır diye çöpün biraz uzaklarına bıraktım. Bilseydim kiyafetleri bağışlardım.. ayakkabilar da vardı sağlamdı bir de..
Aynı durumu bende yaptım keşke bekleseymişim.
@benbahtsızım keşke..
Almıyorlar kızlar virüs ya da farklı bir durum olur diye yeni kıyafetler tercih ediyorlarmış. Üzmeyin kendinizi.. 💙
@Lemean yok ya kabul ediliyor bizim bulunduğumuz belediye mesaj gönderdi
Afad açıkladı..
@Mickywomen kullanılmamış diyormuş yeni gördüm bende mesajda
Evet 😔 virüs olayı olmasa herkes kendine göre birşeyler gönderebilirdi üzücü ama 😒
Bulunduğunuz yerlerdeki yardım toplayam bütün merkezler bulunduğunuz ilin Afad müdürlüğünde toplanıyor. Ordan tırlarla doğru yol ve güzergahlarla deprem bölgelerine ulaştırılıyor. Yani onlar kabul ediyor bunlar etmiyor yok. Toplanan ürünlerlerden şartlara uyanlar tırlara yükleniyor. Ve bulaşıcı hastalıkların önüne geçmek için kullanılmamış ürünler olmalı. Bu şekilde bilgilendirmiş olayım…
@Mickywomen Yine de onların kullanılmış kıyafet giymesini istemezdim ama mecburi verirdim.. Toz duman içinde kalan kıyafetlerin yerine temiz temiz kıyafetler giysinler. ❤️
Kim istemez ki.. Sağolsun Haluk Levent bizzat tüm imkanlarını zorluyor. Diğer devlet yetkilileri, halk tamamen seferber olmuş durumda.. Kim ne kadar değer katabilirse..
Rica ederim. İyi niyet ve güzel kalbinizi anlıyorum. Bu günler de geçecek, el birliğiyle. Belki çok yapamayız ama az kararınca bütçemiz kadar destek oluruz biz de. Yeterki fiyatları arttıran dırsatçı pislikler ve yapmalayan şerefsizler olmasın. Biz müllet olarak kendi yaralarımızı da kendimiz saracak güçteyiz. Dediğim gibi yeter ki iyi niyet ve güzel kalbimizi kaybetmeyelim. Yüreğinize sağlık.
bir şey soracağım bende bağış yapmak istiyorum da telefon faturasına mı yansıyor faturalı kullanıyorum inşallah yardımlarımız bölgeye kavuşur depremzedeler için kullanılır
Faturalıysa fatura ya yansır
Kardeşim akut afad ve Kızılaya ayrı ayrı 100 er TL gönderebildim bende inan ki durumum çok iyi değil elimden geleni yaptım bende Elazığ depremini yaşadım çok kötü bir şey Allah yardımcıları olsun zor durumlarda kalanlara
Elinden geldiği kadar.. Allah razı olsun yardımın için teşekkürler
Allah yardım eden herkesten razı olsun
Geçmiş olsun inşallah böyle bir durumu rabbim kimseye yaşatmaz durumun varsa zaten yardım edersin orada aen görevini yapmışın çok sağol
İnşallah çok zor ve kötü bir şey psikolojisi halen bende var o gün halen aklımda
Cevap
29Cevap
evet evdeki herkesten sms attım
Hayır ben bulunmadım maalesef. geçmiş olsun herkese
Bu sorunun altına şunu da yazayım da. Paylaşılanlar belki bir kaç kişinin ihtiyacına yarar😢
Deprem nedeniyle ulaşamadığınız yakınlarınıza ulaşmak için neler yapılabilir? ↗

800€
Teşekkür ederim yardımlarınız için
Evet

Sms haricinde bi miktar yardımda da bulundum eşya alınıp gönderilmesi için.
general sukru kanatli mah. kara tahir sk. celik apt. sitesi no:1/9 antakya/hatay bu adrese nolur ekip gonderilsin kimse beni dinlemiyor gelmiyor ekip sabahtan beridir enkazin altinda nolursunuz
@Edameda06 Gelmiyorlar her yere yazdim cevap alamiyorum saat 4ten beridir enkazin altinda napicagimi bilemiyorum
@Edameda06 cok tesekkur ederim allah senden bin kez razi olsun
İnstagramda İstanbul havadis sayfasında storyde var bu adres.
evet ama ekip yok gelmiyor saat 4ten beridir yok ekip
@Edameda06 ekip gelmiyor sorun bu
@Edameda06 yemin ederim ki gercek gercek olmasa bu kadar ugrasmadim
@Edameda06 evet bende cok karsilastim ama gercekten kendisi bi yayinci bilindik bir insan bilal yilmaz arastirabilirsin ama nolursunuz ekip gonderilmesi icin yardim edin
bende bunu diyorum
ama ayni adres degil bu
Muhtemelen o sokağa yakın yerde senin dediğin yer yani story paylaşımı yapılmış sayfada ben söyledim sayfa sahibine
tesekkurler sesi kesildi iki saat once ondan dolayi daha cok telas yapiyorum
@Edameda06 cok tesekkur ederim size
@Edameda06 bildigim kadariyla bilal ve babasi ve buyuk ihtimalle o siteden bir kac kisi daha var
@Edameda06 cok tesekkur ediyorum senin hakkini odiyemem
@Edameda06 💜
https://www.cimer.gov.tr/
Buradan da yardım isteyebilirsin
@Edameda06 hatayda yardım ekibi fazla yokmuş yardım ekibi bekleniyormuş hatayla ilgili haber dinlendim enkaz altında kalan çok olduğu için belediye olarak herkese yardım etmenin mümkün olmadığı söyleniyor
Allah yardımcıları olsun dua etmekten başka çaremiz yok
@Edameda06 tesekkur ederimm
@Edameda06 <3
Yardımda bulunmak güzel şey ama bunu burada devamlı birilerinin sorması doğru mu? Yardımın gizli olanı makbul derler. Herkesin iyiliği kendine.
Merhaba. Herhangi bir kurum yerine belediyeye Battaniye vs yardımından bulundum.. Bazı muhtarlar yıkanmış temiz bir şekilde olan battaniyeleri de alıyorlar.
Evet ibana para yolladım. Elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bulunmadım bu yardımlar gerekli yerlere gitmiyor aynısını van depreminde de gördük
o kadar para toplandı ama mobil baz bile kurulamıyor
Bulunmam, van depreminde gördüm çünkü ne olduğunu. Acun bile çıkıp dedi biz o kadar bağış topladık devletimize verdik sonra hiçbir şey göremedik diye.
Evt bulundum inşallah faydası olur ihtiyaç sahiplerine sağ salim ulaşır, Allah verenden de götürüp getirenlerden razı olsun 😔❤️🩹
Ahbap üzerinden elimdem geldiğince destek yaptım.
Daha da yardım için elimdem geleni yapıcam
Evet bulundum ailemle birlikte ve herkese yolladım umarım bi yardımımız olmuştur Allah yardım etsin 🙏😔
Bulundum inş faydası olur.
burada her an bir sarsıntı yaşamk çok kötü. Herkesin psikolojisi pert :(
Herkes küçük miktarda yardım ederse büyük rakamlar olur toplanınca. Elimizden geleni yapalım 10-20₺ kimseyi zorlamaz. Teşekkür ederim paylaşım için
Tum maasimi yatirdim ve elbiseler alacam yarin kolileyip gonderecem
Azerbaycan'dan elimizden geleni yapıyoruz...
Evet ben direkt Afad'ın sitesinden bağışta bulundum.
yaptık bişeyler ailecek maddi vs ıvır zıvır elimizden geldiğince yardımcı olaciyük
Yani tamam yardım yaptın Allah razı olsun da bunu açık açık göstermen ne yani bunun bir sevabı olucağını mı düşünüyorsun
Ben nasıl yapıldığını göstermek için o resmi attım bunun sevapla alakası yok görende atar belki diye
Olmuyor bir türlü kabul etmiyor. Sistemsel hata mesajı alıyorum hep
Aynen bende de öyle
Henüz bulunmadım evdekileri de sorarak beraber yaparız olmadı
Evet bulundum ama Kızılaya 2868'e AFET yazıp gönderdim
Ailecek Afad'a Bağış attık ayrıca Ahbaplara para gönderdim.
gönderemem bağış falan, devlet suriyelilere yardım ediceğine depremdekilerede yardım etsin, bizim vergilerimizle bağış istiyolar bide ya

2 bağıştan fazla yapılmıyor galiba
Evet alınıyormuş sonradan bağış mesajları geldi
Evet hem kendi adıma hemde evdekilerin adına bulundum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Ülkemizin üstünde kara bulutlar dolaşıp duruyor.
Bebek battaniyeleri, 2,3 yaş bebek kıyafetleri, bebek bezi, biberon ve temel gıda gönderdik.
Yukarıda bi sal@k particilik yapıyor Allah rızası için de geçsin.
Benim mesajım gitmiyor neden ya? gönderilmiyor
Geç düşme olasılığı var gönderdiysen bekle bağış için bildirim gelir
O zaman kullandığın operatörün müşteri hizmetlerini arayıp bağışta bulunmak istiyorum diyebilirsin
Ben de mesaj attım anca geldi geri dönüş
Yoğunluktan olabilir tekrar tekrar deneyebilirsiniz.
sadece her ay 10 lira telefon kullaniyorum diye telsiz parasi oduyorum.1 kurus vermem.. para mi yok. israfi biraksinlar da zenginler yapsin. niye vereyim 20 lira mi az daha mi soysunlar.
Bu zor günde bize bize yandım etmesek kimse vize yardım etmez
Deprem yerine gidiyorum
Azərbaycandan nasıl yardım yapa bilirim?
AFAD ve Kızılay dan bağış yaptım.
Yardım çalışmalarındayım
Kıyafet yardımında bulunduk.
Evet hatrı sayılır bir meblağ bağışladım
İddaa kuponum gelirse shoot larım belki
Giymediğim giysileri göndereceğim
AFAD, Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında ikinci el giysi kabul etmediğini açıkladı.
Ankara , İstanbul, Bolu ve Manisa gibi şehirlerde valilik ve belediyelerin yürüttüğü kampanyalarda da ikinci el giysi kabul edilmiyor.
Türk Kızılay Başkanı Kerem Kınık afet bölgesine gönderilecek ürünlerin ikinci el ve kullanılmış olmaması gerektiğini vurguladı.
2011’de Van’da yaşanan depremde de ikinci el kıyafet yardımı kabul edilmemişti.
Afet bölgelerinde ikinci el giysi yardımı kabul edilmemesinin temel sebebi salgın hastalıklar.
Evet, tüm aile bağışta bulunduk
Tüm aile bağışta bulunduk
Akp'nin yönettiği hiçbir kuruma güvenmiyorum. O yüzden bağışta bulunmadım.
Eywallah yardım etme sen
İş yerinde para topladık biz de
AFAD'a yardımda bulundum.
Evet
şimdi bende yapıcam
evett
Hayır
Elimizden geldiğince..
Evet..
Bulundum
Evet
Bulundum