Taha Duymaz Hatay'da yaşanıyor ve kendisinden haber alınamıyormuş. Ailesiyle birlikte göçük altında kaldığıyla ilgili haberler geliyor. Allah yardımcıları olsun, çok üzücü. :(

Taha Duymaz Hatay'da yaşanıyor ve kendisinden haber alınamıyormuş. Ailesiyle birlikte göçük altında kaldığıyla ilgili haberler geliyor. Allah yardımcıları olsun, çok üzücü. :(

Herkes Şu an canının derdinde inanın, depremden kaçıyorsun üşüyorsun eve geliyorsun sallantıda kaçıyorsun dün evden çok sokakta geçirip o soğuk okuldaki sınıfta tahta sıralarda uyuduk annem 37 haftalık gebe ben herseyi geçtim de sabahın 7 sinde kusumuza kadar ailece hastaneye gidip annemin acısını su soğukta yasamama üzülüyorum ve her sallantıda ödümüz kopuyor yemin ederim suanda bile sallanıyorum kalkacak halim kalmadı soğuktan reglden belim kasıklarım ağrısından ölüyorum 5-6 Saniye aralıkla Sallanıyoruz artık ya gerçekten dursun ya da Allah korusun annemin acısını görüceksem Allah'ım benide artık al canımı dicek kıvama geldim evden çıkmak istemiyorum artık
arkadaşlar deprem oldugu dakikadan bu yana
Yenimahalle , 26118 sok, No: 45, Aşiyan Kent, A blok. Adıyaman/Merkez
bu adrese hic bi sekilde arama kurtarma ekibi gitmiyor yardim gitmiyor insanlar içeriden ses veriyor lütfen gec olmadan ulasilsin telefonlar cekmiyor gerekli yerlere haber verilemiyor LUTFEN icerisinde benimde tanidigim olan elif sare zencirkiran ve kadir zencirkiran 9-14 yaslarindalar henuz hicbir ekip yok en son dun ses alinmis bu çocuklardsn ama iceride cok sayida insan var lütfen unutulmasin adiyaman bu adresi yayabildiginizce yayin cok kotu durumdayiz dusundugunuzden ve yansitildigindan cok daha kotu kendi imkanlarimizda çıktık biz LÜTFEN YARDİM EDİN BU KONUMA YALVARIYORUM ( Twitter'da adiyaman asiyan kent yazarsaniz insanlarin cagresizliklerini kesin olarak gorsel ve videoyla teyit etmis olursunuz lütfen))
İnşallah iyidir, çok üzüldüm. Çok temiz kalpli bir çocuk. Yorumalrda ona mı üzülelim fenomen olduğu için mi vs diyen ANGUTLAR haliyle tanınan birisi ve dikkat çekiyor başına gelen! Herkes için endişeliyiz.
Burada da hala devam ediyor sarsıntılar insanlar sürekli bir yerlere kaçıyor psikolojimiz kalmadı evimize bile gidemiyoruz 🤦🏻♀️inşallah bir an önce biter çok kötüyüz
Gaziantep
Teşekkür ederim. Binamızın yıkılmadığına şükür ettim yıkılsaydı ölümüzü bile bulamazlardı🤦🏻♀️23 katlı ve her katta 8 daire boşalttılar tamamen
Çok teşekkür ederim inşallah son deprem olur:/
Bizim site boşaltıldı da müstakiller hala dolu az önce yine şiddetli bir sarsıntı oldu insanlar sokağa döküldü. Dışarı buz gibi karla karışık yağmur var mecburen evlere gidiyoruz, petrollerde benzin kalmadı
Sabahtan beri yoktu son 1 saatte gelmişti şu an bilmiyorum evde değiliz
Çok teşekkür ederim gerçekten moral oluyorsunuz❤
Amin🤲
Cevap
16Cevap
Hayır duymamıştım.
Sadece onlar değil birçok insan için üzücü. Kızılaya kan bağışında bulunun lütfen, çok yaralı var.
Allah herkesin yardımcısı olsun insallah. Ben Istanbuldayim ona ragmen psikolojim bozuldu sabahtan beridir. Allah rahmet eylesin ölenlere :(
Hiç tanımıyorum ama rabbim yardımcıları olsun inşallah çok zor bir durum inşallah sağ salim bulunurlar..
Ortalık çok karışık Antep’te arkadaşım var az önce yine 7,5 şiddetinde sallandıklarını söylüyorlar. :// Allah yardımcımız olsun.
Tahminimce 30.000 kaybımız olacak 2 kişi için özellikle üzülecek değilim
Piskolojimiz bozuldu gerçekten yani ne biliym sürekli sallanıyor deprem oluyor
Duymadım inşallah çıkarılır çok üzücü Allah herkesin yardımcı olsun :(
Allah yardımcıları olsun, inşallah bir an önce haber alınır sağ salim şekilde
niye uzulelim her seye. taha duymaz kim diger insanlardan farki ne de ozellikle adini duyuyoruz.3 asker sehit olmus onlarin adini duyamadim daha.
En son 17 saat önce hikaye paylaşmış. Muhtemelen doğru. Allah yardımcısı olsun hepsinin
Evet Bunu sabah gördüm üzüldüm yazık inşallah sağ salim çıkarırlar ☹️
Onun diğerlerinden bir ayrıcalığımı var? Kendisi için daha dahamı ekstra endişelenmeliyiz?
Duyar kasma burada oda insan
Duyar falan kasmıyorum nedir hu fenomen yalakalığı
Boş yapıyorsun
Fenomen veya değl önemli değil, hepimiz insanız
Duydum, umarım güzel haberlerini alırız herkesin.
Bu estetikli kız fenomen değil
Ah taham üzümlü kekim eskiden arkadaştik
tanımıyorum allah yardımcısı olsun
Allah yardımcıları olsun 😞
Doğruyse geçmiş olsun
Hayır duymadım inşallah bir şey yoktur..
Alla alla nasıl olur ya
Haber doğru mu bilgisi olan var mı
Allah yardımcıları olsun
Allah yardımcıları olsun😔
Duydum
Ciddi miymiş ko
Banane ya fenomense
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?