
710 bina yıkıldı. 284 tane can kaybımız var. 2.323 yaralı var. Geçmiş olsun umarım daha çok can kaybı olmaz 🥺

710 bina yıkıldı. 284 tane can kaybımız var. 2.323 yaralı var. Geçmiş olsun umarım daha çok can kaybı olmaz 🥺
Geçmiş olsun herkese. ben Ankara da yaşamama rağmen az bir şey hissettim. yaklaşık bir kaç saniye sürdü yani deprem gibi değildi. ama bazı bölgelerde çok daha kötü olduğu haberlerini duydum. umarım bugünleri de atlatırız. veya bir daha böyle üzücü ve kötü olaylar yaşamayız. yaralılara acil şifalar diliyorum. zor durumdakilere sabır diliyorum. Herkes umarım iyi olabilir.
Çok korktum, ben uyumamıştım zaten babam da uykusundan uyanıp dışarı çıktı komşular uyandı, arabada bekleyenler oldu. Sallandık, hissettik hava da çok soğuk, dışarıda beklenecek gibi değil. Ancak burası böyleyse ben diğer yerleri düşünemiyorum canım yanıyor, çok üzülüyorum.
Cevap
3Cevap
Hissettik çok korktuk. Ben direk pencereyi açtım Allahtan 1. kattaydık ama cidden aşırı korktum ve ne yapacağımı bilemedim. Uzmanlar o kadar uzak durun pencerelerden diyor ama panik oldum ne yapacağımı bilemedim. Elim ayağıma dolandı
Afad başkanı açıklama yaptı 5600 bina yıkılmış. 1 saat öncesi itibariyle. Yardımlar bölgeye ulaşıyor hızlıca
Geçmiş olsun. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum yakınlarına başsağlığı dilerim
Sabah hissetmedim ama öğle hissettim hafif sallantı oldu (Amasya Merkez) umarım son bulur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?