Bu adam gezegenlerin yörüngelerini ve hareket ivmelerine göre hesaplayıp deprem olacağını hesaplayan bir yöntem bulmuş ve çoğunu da biliyor. Bilim böyle bir şey işte. Bu adamı acilen deprem inceleme ve önleme bakanlığı kurulup başına getirilmeli. Bizim gibi deprem ülkesi olan yerler için en önemli deprem önleme eylemi bu olabilir.
Haha sen önce şehrindeki encümen ağalarından mütaitleri kaldır öyle başkasını getir bak nasıl düzeliyor. Türk profesör Naci Görür bu depremi 3 yıldır söylüyor. Sonra oturmuş kötüler gibi bilim böyle bir şey diyorsunuz. 3 yıl önce zaten söylenmiş Kahramanmaraş ta deprem olacağı
Kahramanmaraş'ta deprem olacağını herkes biliyor zaten. En son 1500 yıllarda böyle büyük deprem olmuş. Bu adam şiddetine kadar bildi. Ben senin dediğinin aynısını söylüyorum farklı bir şey demiyorum yani
Bende diyorum ki şiddedini zaten söylemişlerdi 3 yıldır bağırıyorlar zaten ama dinleyen yok uzaklaşın dediler bu senede tweetlerde kahramanmaraş ve çevresinden dediler 6-7 şiddedinde deprem olabilir dediler biraz yabancılar yerine yerli olanları takip etseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Ben zaten Naci Görür'ü takip ediyorum ve bilgilerine saygı duyuyorum. Deprem gibi ciddi bir şeyi bile millleştirmenin saçmalığına takılıyorum. Bunun yerlisi yabancısı yok. Bilgi bilgidir bilim evrenseldir. Bizim için bir avantajı varsa ister kenya olsun ister ingiltere fark eder mi?
Kandırılmadım. Bu adam depremin şiddetine kadar bildiği halde sırf yabancı diye ötekileştirip onun billgilerinden yararlanmayan sen kendini kandırmaya devam et
Yahu tweete ne yazıyor bi okusana türkçesini pardon ingilizcen yok demi okumamışsın sen. "Tahminlerime göre güney doğu, Türkiye, ürdün, suriye, lübnan alanlarında 7.5 şiddedinde deprem olma olasılığı var." Demiş işareti de Hatay ve çevresi tam depremin olduğu yer değil Belki de helecek bi depremin de haberidir bu
Evet yapıyor tabi ki ama bizde de Naci Görür ün tweeti var oda 2 önce atmış maraş ve çevresinden endişe ediyoruz demiş hadi buyur bu adamın niye çok dikkat çekmiş anlamadım.