- Gündem konusunda 27b cevap paylaştı.
u +1 yılHerkese geçmiş olsun
Panik yapmayın. Daha çok can kaybına neden olursunuz.
- Sosyal medya paylaşımlarını dikkate almayın. YALAN ve halkta infial yaratma amaçlı kötü niyetlilere fırsat vermeyin.
- Telefon kullanmayın. Mümkünse interneti de az kullanın.
- Araçlarınızı trafiğe çıkarmayın, yolları kapatacak şekilde park etmeyin.
- Yardım amaçlı deprem bölgelerine gitmeyin. Görevliler ve yerel halk bunun için yeterlidir. Sizinle birlikte kötü niyetli kişiler ve yağmacılara fırsat yaratmış olursunuz.
- Resmi makamların verdiği bilgilere güvenin.
- Yardımlarınızı sadece resmi görevlilere teslim edin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılarkadaşlar deprem oldugu dakikadan bu yana
Yenimahalle , 26118 sok, No: 45, Aşiyan Kent, A blok. Adıyaman/Merkez
bu adrese hic bi sekilde arama kurtarma ekibi gitmiyor yardim gitmiyor insanlar içeriden ses veriyor lütfen gec olmadan ulasilsin telefonlar cekmiyor gerekli yerlere haber verilemiyor LUTFEN icerisinde benimde tanidigim olan elif sare zencirkiran ve kadir zencirkiran 9-14 yaslarindalar henuz hicbir ekip yok en son dun ses alinmis bu çocuklardsn ama iceride cok sayida insan var lütfen unutulmasin adiyaman bu adresi yayabildiginizce yayin cok kotu durumdayiz dusundugunuzden ve yansitildigindan cok daha kotu kendi imkanlarimizda çıktık biz LÜTFEN YARDİM EDİN BU KONUMA (Twitter'da adiyaman asiyan kent yazarsaniz insanlarin cagresizliklerini kesin olarak gorsel ve videoyla teyit etmis olursunuz lütfen))03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCok tesekkur ederim ulasmis ekip yok hala umarım yayarimiz olur umarım yetisiris olmeden 😔😔
O bölgelerde yaşayan çok arkadaşım var ve eğer ki telefonlara bir şekilde bir şey olursa nasıl iletişim kurabiliriz bilmiyorum önerisi olan varsa ciddi şekilde söylerse sevinirim
010 Yorumla
Depremzede yakınlarımızdan bilgi almak için e-nabız üzerinden bir uygulama geliştirildi. Bu sayede depremde etkilenen akrabalarınız hakkında bilgi alabilirsin.
Cep telefonları için geliştirilen e-nabız uygulamasıyla sağlık kuruluşlarına sevk edilen birinci ve ikinci derece akrabalarını bilgileri uygulama üzerinden paylaşılacak. Tabii paylaşılan bilgilerin kesin olmayacağı eklemesini yapılarak anlatılan e-nabız uygulaması üzerinden “Doğal Afet Bilgilendirme” alanından bilgi alabilirsin.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşayan, hisseden herkese geçmiş olsun.
- Panik yapmayın. Daha çok can kaybına neden olursunuz.
- Sosyal medya paylaşımlarını dikkate almayın. YALAN ve halkta infial yaratma amaçlı kötü niyetlilere fırsat vermeyin.
- Telefon kullanmayın. Mümkünse interneti de az kullanın.
- Araçlarınızı trafiğe çıkarmayın, yolları kapatacak şekilde park etmeyin.
- Yardım amaçlı deprem bölgelerine gitmeyin. Görevliler ve yerel halk bunun için yeterlidir. Sizinle birlikte kötü niyetli kişiler ve yağmacılara fırsat yaratmış olursunuz.
- Resmi makamların verdiği bilgilere güvenin.
- Yardımlarınızı sadece resmi görevlilere teslim edin180 Yorumla
+1 yılBenim o bölgelerde yaşayan bir arkadaşım yok yani Adana bölgesinde yaşayan bir arkadaşım vardı kendisine ulaştım herhangi bir şey yokmuş Bir de yengem Urfalı onun ailesinde ya da tanıdıklarına henüz bir şey yok ama Malatya bölgesinde yakın zamanda tekrar meydana geldi Ankara 'da da hissettik
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski sevgilimin ailesi deprem olan şehirlerin yakınnda oda uzak başka bir yerde adamı aradm arkadaşlarmdan haber alamiyorum dedi sadece ailesi iyiymiş ama
Bende sakin ol falan dedim olamiyorum dedi birazda sinirli gibiydi bana 😐
Bir saat sonra oyuna girdim baktm oyun oynuyor00 Yorumla
+1 yılO bölgelerde olan her iki arkadaşımada ulaştım. Durumları iyi ancak evlere giremiyorlar. Çevredeki durumun çok kötü olduğunu söylüyorlar
10 YorumlaAkrabalarımız var ulaştık, anneannemin babasının evi yıkılmış. Enkaz altında kalmış bir süre. Kafasında kırık ve ufak yaralanmalar varmış hastanedeler zaten şu an. Onun dışında kayıplar varmış zaten söyleniyor biliyorsunuz, herkese geçmiş olsun.
18 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun
- +1 yıl
Çok geçmiş olsun
+1 yılBenim o bölgelerde arkadaşlarım yok. Cidden yazık günah bu bütün insanlara, ilkokul mezunu müteahhitten bu kadar olur yaptığı inşaattan kağıt gibi yaptılar ve diktiler binaları daha fazla kazanabilmek için olan insanlara oldu yazık günah
01 YorumlaGeçmiş olsun Türkiyem. O bölgelerde arkadaşım veya tanıdığım yok. Allah hepsine yardım etsin, ölenlere rahmet eylesin. Nasıl önlemler alınmıyor halen bu kadar deprem vakası olduktan sonra? Aklım almıyor!!!
10 Yorumla
+1 yılTanıdığım yok ama Allah hepsinin yardımcısı olur inşallah❤️
10 YorumlaAkrabam, arkadaşım vs olmasa da oralarda hepsi bizim vatandasimiz abimiz, ablamız, kardeşimiz, teyzemiz, amcamız... gözümüz kulağımız gelecek hayırlı haberlerde :((
En uzun gece , bu gece sanirim
20 Yorumla
+1 yılBen çok şükür ulaştım kurtuldular ama alt katlarındaki 5 kişilik aile henüz çıkarılamamıştı tez zamanda onlarda kurtarılır inşallah 🙏🏼
20 YorumlaAile dostlarımız ve arkadaşlarımız vardı hepsi çok şükür iyiler sadece maddi zararları var. Olsun cana geleceğine mala gelsin her şey hal olur bu ülke neleri atlattı bunu da atlatır inşallah
00 YorumlaGündem konusunda 370 cevap paylaştı. Kuzenim Hatay'da, arkadaşım Adana'da ben ulaştım ancak kardeşim Gaziantep ve Kahramanmaraş'taki arkadaşlarına ulaşamadı inşallah onlarında iyi haberini alırız. Bekliyoruz.
05 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlarınızın tamamı Türk mü?
- +1 yıl
Irkçıydın, o yüzden sordum
- +1 yıl
Tebrikler 👏
+1 yılYaşayan hisseden herkese geçmiş olsun. Arkadaşıma ulaştım şükür. Rabbim herkesi ve evlatlarımızı korusun. Bir daha yaşatmasın Amin.
11 Yorumla
+1 yılDeprem bölgesinde Urfa ve Antep'te akrabalarımız var çok şükür iyiler. Yardıma ihtiyacı olanlar var mı asıl?
00 YorumlaAdana da ve Hataydaki arkadaşlarımla telefonlaştım. Çok şükür iyiler ama binaları yıkılmış. Hala deprem oluyor minik minik
01 Yorumla- +1 yıl
Allah beterinden saklasin
Aksa bu süreçte sınıfta kaldı
Elazığ da dahi o kadar hasar olmamasına rağmen
Elektrikler saatlerdir yok00 Yorumla
+1 yılAblamla en sonra sabaha karşı konuştık daha sonrasında telefon çekmedi korkuyoruz. Rabbime şükür binalarında ciddi hasar olmamış ama korktuk hepimiz.
00 Yorumla
u +1 yılEvet hepsinin iyi olduğundan haberim var şükürler olsun.
Bir arkadaşım sadece iyiyim diye yazmış ama ulaşamadığım için tedirginim.00 Yorumla
+1 yılKuzenim vardı kadın polis enkaz altında hala haber yok. 😔😔😔
12 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun Allah tüm enkazda kalanların yar ve yardımcısı olsun
- +1 yıl
Amin çıkardılar şu an hastanede diye biliyorum
O bölgeden yakınım yok ama Allah oradaki herkesin yardımcısı olsun 🤲🏻
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun Türkiyem 🥺
Başimiz sağolsun 😕
Dualarim sizinle 🤲🏼10 Yorumla
+1 yılAh acı haberle uyandık güne.. Geçmiş olsun yaşayanlara hissedenlere.. Allah depremden etkilenen vatandaşlarımzn yardımcısı olsun.
20 Yorumla
+1 yılo bölgelerde hiç tanıdığım, yakınım vs yok. yine de aklımız oralarda. psikoloji gitti resmen
00 Yorumla
+1 yılEvett, Malatya'da ve Maraş'ta olan arkadaşlarımdan haber aldım.
00 Yorumla2 arkadaşımın vefat haberi 10 dk önce geldi canım ciğerlerim yoklar artık 😪
00 Yorumla
+1 yılAncak internetten ulaşabildiklerim var... Perişan haldeler yazık ki...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHATAY'a neden ulaşılmıyor acaba, Herhangi bir TV yayın yapmıyor bilgi vermiyor, Sanki Hatay farklı bir yer.. Diğer iller sürekli veriliyor.
00 Yorumla
+1 yılBir arkadaşım ve oğlu göçük altındaydı. Şükür kurtuldular
00 Yorumla
+1 yılOkul arkadaşım ve ailesinden ilk depremden beri haber alamıyoruz 😞
01 Yorumla
+1 yılİskenderun lu bir arkadaşıma yazdım, dönüş gelmedi. :((
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilim Antep'te ve ölen yakınları var, kendi ailesini evden çıkardı hala dışarıdalar. Arkadaşlarımın da o bölgede aile ve arkadaşları var ve hala enkaz altında olanlar varmış, haber bekliyoruz.
00 Yorumla
+1 yılMalatya'daki tanıdıklarımız enkazın altında kaldı bizim. Şu anda 1 cenazemiz var.
00 Yorumla1 arkadaşıma ulaştım diğerlerine ulaşmaya çalışıyorum
00 Yorumla
+1 yılMaraşta dayımlar yok arkadaşım var Hatay'da o da yok korkuyorum ya 😢😢😢
00 Yorumla
+1 yılUlaştım. cok şükür iyiler. lakin buradan bı kaç kişi vardı ulaşamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/fkX9sskqlX4herkese gecmis olsun.. bu kadari tesadüf mü?
00 YorumlaTanıdığım veya arkadaşlarım yok. Herkese çok geçmiş olsun umarım bidaha yaşanmaz😔
00 YorumlaŞebekede sıkıntı var snrm benmde 1 tane var ama iyimiş durumu diğer arkadasın ulaşmışta
00 YorumlaHaber alıyorum. Almaya çalışıyorum. Allah yardım etsin herkese.
00 YorumlaO bölgeden bi arkadaşım yok. Herkese geçmiş olsun ya
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun arkadaşlar herkese ben o ara mışıl mışıl uyuyordum
00 Yorumlaburdan bir arkadaşım vardı ondan geri cevap alamadım :( gelir diye bekliyorum bakalım
00 Yorumla
+1 yılBizim Diyarbakıra kadar yayılmış akrabamin tavanı çökmüş birinin dükkanın tavanı çökmüş çok şükür ucuz atlatmışlar Allah kimseye yaşatmasın heryer güvensiz Allah korusun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHatay’da arkadaşım var yazdım ama cevap vermedi
hatayda yıkım var mi bilen var mı
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@gamzee_4 arkadaşın hangi şehirde
Cevap sahibi+1 yılEyvah ya aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor işte bundan korkuma aramıyordum
Geçmiş olsun vatanım bir bütün olarak herkese yardım ulaştırmaya bakmalıyız
#Hükümdar00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet ulaştım. Hatayda bir arkadaş vardı KS den tanışmıştık. Iyiymis...
00 YorumlaŞu an camideyiz artcı depremlerden dolayı bir deprem daha bekleniyor kimse eve dönmüyor cami kalabalık ve bu gün burada kalmayı düşünüyoruz gerçekten bu sefer ölecez zannettüm
02 Yorumla- +1 yıl
Metin olun kardeşim kötü düşünmeyin. butun müslümanların duaları sizinle.
Arkadaşımın konağı vardı urfada
evinde çatlak bile yokmuş
bilmem kaç yıllık konak siz düşünün00 Yorumlagaziantepten 1 maraştan 4 hataydan 2 arkadaşımdan hala haber alamadım 🥺🥺
00 YorumlaArkadaşım diyarbakırda.
Çok sallanmıslar ama birsey yok iyiymis şükür.00 YorumlaBenim ailem şu an deprem bölgesinde ve ulaşamıyorum sabah 1 kez konusdum ses gitti hat düşdü 🥺🥺
04 Yorumla- +1 yıl
Allah yardımcınız olsun. İnşallah ulaşmışsındır ailene iyilerdir?
- +1 yıl
Kaybınız için başınız sağolsun Allah rahmet eylesin çok zor durum çok. Ama ailene ulaşmana çok sevindim çok şükür. Erzak ve su için yardım ekipleri yolda İnşallah hemen ulaşırlar 🥺🙏
Ben de bir arkadaşımdan alamadım tedirginiz Allah yardımcıları olsun
01 Yorumla- +1 yıl
İnşaallah iyi haberler gelir
+1 yılDepremi bizzat yaşadım olağan üstü bo ktan bişey bundan sonraki hayatımda uyumam sanırım
01 Yorumla- +1 yıl
Aklıma 99 depremi geldi bı ab
+1 yılBir arkadaşıma ulaşamadım. Çok korkunç
01 Yorumla
+1 yılTüm türkiye'ye Geçmiş olsun Başınız sağ olsun
00 YorumlaDönüş alamadım...
00 YorumlaGündem konusunda 732 cevap paylaştı. Evet ulaştım cok şükür 🙏🙏
01 Yorumla- +1 yıl
Bana yazar mısınız? Bu konuda bir şey sormalıyım.
Gizli Üye(18-24)+1 yılİskenderun da arkadaşım var ulaşamıyorum Sabahtan buyana😭
00 Yorumla
+1 yılBir süre sonra haber alamadım.
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem