Gündem Adana, Kahramanmaraş, Kayseri, hatay, gaziantepte son durum nedir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Çok sayıda ölü ve yaralılar varmış Allah yardımcımız olsun kış günü çok kötü oldu Güncellemeler+1 yıl Mesaj kutularınızı açın yardım isteyen arkadaşlar olur Adana, Kahramanmaraş, Kayseri, hatay, gaziantepte son durum nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Durum kötü geçmiş olsun 1 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Haberim yok ne oldu bilmiyorum bakıcam hemen 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok kötü şeyler oldu 7.4 şiddetinde deprem 130 yakın ev yıkılmış bildiğim kadarıyla Yorumla -Felaketce- +1 yıl Şimdi okudum ne acı gece gece allah yardımcıları olsun Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Geçmiş olsun herkese.. Bu illerde olan var mı hatırlamıyorum ama inşallah iyidir.. 🙏 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Elfida var antepte esmerimde antepte Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Nasıllar acaba.. Yorumla
Rosekokusu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Allah yardımcısi olsun o bölgedeki vatandaşlarımızın. 7.6 şiddetinde ikinci bir deprem daha olmuş 1 saat önce. 1 0 Yorumla
Aso6533 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Çok üzücü çok zor insan diyecek bir şey bulamıyor rabbim yardımcıları olsun inşallah.😔 1 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Herkese geçmiş olsun çok üzücü bir haber 😔inşallah herkes iyidir 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hem de gecenin en derin saatlerinde olmuş yani milletin tam olarak uykuda olduğu saatlerde. 1 0 Yorumla
sabrimkalmadiartik Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Kayseri'de yıkım ve ölü yok diye biliyorum umarım doğrudur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok kötüydü Adanadaydım. Allah yardımcımız olsun 1 3 Yorumla strasbourg2022 +1 yıl Çok geçmiş olsun var mı yapabileceğimiz bi şey 😔😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @strasbourg2022 Bizde çok şükür bir şey yok. Teşekkürler, çevremizde 2-3 bina yıkıldı maalesef şu anlık burada durum böyle Yorumla strasbourg2022 +1 yıl Yaaa soğuk Allah korusun 😔😔 Yorumla
Ayseb77 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Osmaniye'de 5 kişi ölmüş 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Haberlerden takip ediyorum evet çok kötü Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Allahım çok kötüydü yardım et herkese 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hangi ildesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mersin Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun üzücü bir durum Yorumla strasbourg2022 +1 yıl Çok geçmiş olsun Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Gündem konusunda 712 cevap paylaştı. Tvden takip ediyorum şu an 1 0 Yorumla
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl 7 üzerinde deprem Allah yardımcıları olsun.. 1 0 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Çok geçmiş olsun yaşayan hisseden herkese 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Adana'da binalar yıkıldı çok kötü 1 1 Yorumla strasbourg2022 +1 yıl Çok geçmiş olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Durum kötü geçmiş olsun
Haberim yok ne oldu bilmiyorum bakıcam hemen
Çok kötü şeyler oldu 7.4 şiddetinde deprem 130 yakın ev yıkılmış bildiğim kadarıyla
Şimdi okudum ne acı gece gece allah yardımcıları olsun
Geçmiş olsun herkese.. Bu illerde olan var mı hatırlamıyorum ama inşallah iyidir.. 🙏
Elfida var antepte esmerimde antepte
Nasıllar acaba..
Allah yardımcısi olsun o bölgedeki vatandaşlarımızın. 7.6 şiddetinde ikinci bir deprem daha olmuş 1 saat önce.
Çok üzücü çok zor insan diyecek bir şey bulamıyor rabbim yardımcıları olsun inşallah.😔
Herkese geçmiş olsun çok üzücü bir haber 😔inşallah herkes iyidir
Hem de gecenin en derin saatlerinde olmuş yani milletin tam olarak uykuda olduğu saatlerde.
Kayseri'de yıkım ve ölü yok diye biliyorum umarım doğrudur
Çok kötüydü Adanadaydım. Allah yardımcımız olsun
Çok geçmiş olsun var mı yapabileceğimiz bi şey 😔😔
@strasbourg2022 Bizde çok şükür bir şey yok. Teşekkürler, çevremizde 2-3 bina yıkıldı maalesef şu anlık burada durum böyle
Yaaa soğuk Allah korusun 😔😔
Osmaniye'de 5 kişi ölmüş
Haberlerden takip ediyorum evet çok kötü
Allahım çok kötüydü yardım et herkese
Hangi ildesin
Mersin
Geçmiş olsun üzücü bir durum
Çok geçmiş olsun
Tvden takip ediyorum şu an
7 üzerinde deprem Allah yardımcıları olsun..
Çok geçmiş olsun yaşayan hisseden herkese
Adana'da binalar yıkıldı çok kötü
Çok geçmiş olsun