Gündem İstanbul'da depremi hisseden var mı? AybarsATA Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Deprem oldu merkezde 4.1 diyorlar. Güncellemeler+1 yıl Hala bi şeyler çatırdıyo ya İstanbul'da depremi hisseden var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Hissedilmezmi hiç yaa🥺 4 olduğunuda düşünmüyorum 0 4 Yorumla AybarsATA +1 yıl Devam ediyo sanırım hala bi şeyler çatırdıyo Yorumla Besara +1 yıl Evet bende şimdi balkonda duydum camlar gıcırdadı sürekli sallanıyorum artçılarmı acaba Yorumla AybarsATA +1 yıl Muhtemelen artçıları Yorumla Besara +1 yıl 🥺🥺 pffff Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kağıthane merkez üssü 0 2 Yorumla AybarsATA +1 yıl Bana çok yakın hayletdayi +1 yıl Levent de yakın İstanbul merkezi
Yardımedin_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet :( 0 6 Yorumla Yardımedin_ +1 yıl Birkaç ay önce de olmuştu ya böyle üst üste olması biraz tedirgin ediyor Yorumla AybarsATA +1 yıl Evet huzur kaçırıcı Yorumla Yardımedin_ +1 yıl Ne çatırdıyo korkutma bizi Yorumla AybarsATA +1 yıl Gardrop ses çıkarıyo hala benim ara ara Yorumla Yardımedin_ +1 yıl Ya gardırobunu tamir et bizi de korkutma Allah aşkına ya Yorumla AybarsATA +1 yıl Allah korusun Yorumla
ulugok0 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl 4.1 değil bence daha fazla 0 3 Yorumla Sefine-iBelagat +1 yıl sence kaç saniye sürdü bence 2 saniye falan Yorumla AybarsATA +1 yıl Artçısı gelebilir Yorumla Sefine-iBelagat +1 yıl deme dayı ya içime dogru ediyorum Yorumla
justhuzur Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl 3.2 yazıyor ama? buda hissedilmez pek sanki 0 1 Yorumla justhuzur +1 yıl ben niye hissetmiyorum aga anlamadım Yorumla
Sefine-iBelagat Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl abi çok korkuyom 0 15 Yorumla qwertyyz +1 yıl 4.1 oldu. efsanelere göre 4.1in ardından 7.2 geliyormuş Yorumla Sefine-iBelagat +1 yıl @qwertyyz lan altıma mı etmemi istiyon fehklfjf Yorumla DarkMan0798 +1 yıl @qwertyyz Aga adam zaten korkuyo dhkjwhıasd Yorumla Sefine-iBelagat +1 yıl @DarkMan0798 halden anlayan adamın t*ssagı yenir ya Yorumla Sefine-iBelagat +1 yıl @DarkMan0798 adama bak güncelleme yapmış çatırdıyor diyo bi şeyler offffffffffff Yorumla qwertyyz +1 yıl @sefine-ibelagat kanka valla korkutmuyom 1 ci depremin ardından 2cinin gelmesi yüksek 1 haberci gibi Yorumla DarkMan0798 +1 yıl Korkma aga er ya da geç ölecez zaten. İşin garip kısmı şu bir şeyler kıpırdarken yani deprem riski hala devam ediyorken kim KS de soruyu günceller ki :D Yorumla Sefine-iBelagat +1 yıl @DarkMan0798 ya olum nkjfrjrbjgr Yorumla Sefine-iBelagat +1 yıl @qwertyyz olum felaket tellali misin sen Yorumla AybarsATA +1 yıl Ahahahahahaha Yorumla DarkMan0798 +1 yıl Sen depreme yakın olan bir bölgede misin? Yorumla Sefine-iBelagat +1 yıl @DarkMan0798 bayrampaşadayım gayette güçlü hissedildi Yorumla DarkMan0798 +1 yıl Geçmiş olsun agam. Hangi dine mensupsun? Eğer ölürsen arkandan ona göre dua edelim. Yorumla Sefine-iBelagat +1 yıl @DarkMan0798 Müslümanım olum Elhamdülillah Yorumla AybarsATA +1 yıl @DarkMan0798 abartma ak sen de yorum atıyon ne boş yapıyon knk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hissedilmezmi hiç yaa🥺 4 olduğunuda düşünmüyorum
Devam ediyo sanırım hala bi şeyler çatırdıyo
Evet bende şimdi balkonda duydum camlar gıcırdadı sürekli sallanıyorum artçılarmı acaba
Muhtemelen artçıları
🥺🥺 pffff
Kağıthane merkez üssü
Bana çok yakın
Levent de yakın İstanbul merkezi
Evet :(
Birkaç ay önce de olmuştu ya böyle üst üste olması biraz tedirgin ediyor
Evet huzur kaçırıcı
Ne çatırdıyo korkutma bizi
Gardrop ses çıkarıyo hala benim ara ara
Ya gardırobunu tamir et bizi de korkutma Allah aşkına ya
Allah korusun
4.1 değil bence daha fazla
sence kaç saniye sürdü bence 2 saniye falan
Artçısı gelebilir
deme dayı ya içime dogru ediyorum
İstanbul'da yaşamıyorum
3.2 yazıyor ama? buda hissedilmez pek sanki
ben niye hissetmiyorum aga anlamadım
abi çok korkuyom
4.1 oldu. efsanelere göre 4.1in ardından 7.2 geliyormuş
@qwertyyz lan altıma mı etmemi istiyon fehklfjf
@qwertyyz Aga adam zaten korkuyo dhkjwhıasd
@DarkMan0798 halden anlayan adamın t*ssagı yenir ya
@DarkMan0798 adama bak güncelleme yapmış çatırdıyor diyo bi şeyler offffffffffff
@sefine-ibelagat kanka valla korkutmuyom 1 ci depremin ardından 2cinin gelmesi yüksek 1 haberci gibi
Korkma aga er ya da geç ölecez zaten. İşin garip kısmı şu bir şeyler kıpırdarken yani deprem riski hala devam ediyorken kim KS de soruyu günceller ki :D
@DarkMan0798 ya olum nkjfrjrbjgr
@qwertyyz olum felaket tellali misin sen
Ahahahahahaha
Sen depreme yakın olan bir bölgede misin?
@DarkMan0798 bayrampaşadayım gayette güçlü hissedildi
Geçmiş olsun agam. Hangi dine mensupsun? Eğer ölürsen arkandan ona göre dua edelim.
@DarkMan0798 Müslümanım olum Elhamdülillah
@DarkMan0798 abartma ak sen de yorum atıyon ne boş yapıyon knk