İsveçte biliyorsunuz ki kuranı kerimimizi yakıyorlar. Kesinlikle büyük savaş kapıda olmalı. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Bunlara dur diyecek baba yiğit bizleriz..

İsterse karanlık güçlerin ağababaları olsunlar. Artık yeter.. Sinirlerim çok bozuk bu konuda. Bizler bir ses çıkaramazsak? Bu palumudur nedir? Adam karanlık güçlerin ağababası olabilir. Türkiyenin ve tüm islam aleminin en zayıf noktasından vurmaya calısıyor bu palu ! Rabbime dua ediyorum. Bu adamın ve bunlardan kaç tanesi varsa elimizden yok olsunlar. Yinede.. Rabbim o kadar büyük kii.. Elbet başlarına yıkılacak bu olaylar !

Not: Hristiyan bayan kardeşimizi tebrik ediyorum. Çünkü en iyisini bildiğim o yaptı. Kuranı kerimimizi öpme kampanyasını başlattı.

Sözleri ise çok iyiydi.

Avrupa'da alçaklar tarafından İslamiyet'e ve Kuran-ı Kerim'e yapılan alçak saldırılara en güzel cevabı Avrupalı Hristiyan bir kız verdi.

KURAN-I KERİM ÖPME KAMPANYASI BAŞLATTI

İsveç'te Avrupalı Hristiyan bir kız Kuran-ı Kerim'e karşı yapılan saldırılara karşı Kuran'ı-Kerim öpme kampanyası başlatarak tepki gösterdi.

İNSANLIKTAN VE MERHAMETTEN SÖZ ETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

Avrupalı Hristiyan bir kız İsveç'te Kuran'ı-Kerim öpme kampanyası başlatmasının ardından yaptığı açıklamada, "Bu kitapta ne yazdığını bilmiyorum ama insanlıktan ve merhametten söz ettiğini düşünüyorum bu kitabı öpüyorum" dedi ve öptü.

Avrupalı Hristiyan kız herkesi kampanyaya davet etti.

Edit: Umarım kızın yaptıkları dogrudur..

Yorumlarınızı bekliyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Oy oy kıyamam size.
Din düşmanları geldi. Zoruma giden ise müslüman müslümana yapıyor güya..
Müsüman olsanız? Bunları yapmazdınız.. Ayıp be kendinizden utanın... Allah görüyor sizleri..
İsveçte biliyorsunuz ki kuranı kerimimizi yakıyorlar. Kesinlikle büyük savaş kapıda olmalı. Sizler ne düşünüyorsunuz?