Bir yerden ÖTV yi vergileri düşürmek te başarıdır. Sen şu anki hükümet ile arabaya akaryakıta vs ye özel tukwtim vergisi veriyorsun ! Ve sağmal inek mislai sagiliyoruz. Ne için yandaş için
Muhalefette olsa ülkeyi muhalefet yonetmiyor... Ülkeyi yönetenler 20 yıldır belli. Ha iyimindegil muhalefette alayı koltuk sevdasında 1 tanesi halk için bir şey yapmıyorlar. Hepsi cebini doldurma derdinde.
Bu koltuk sevdası ve takım tutar gibi parti tutan dinin narkozuna kapılıp oybverenler yüzünden de batmaya devam edecek. Bir kere başa geldimi 5 sene fazlais yok 2. Ye dehistireceksin kim olursa olsun
Siz ne içiyorsunuz anlamadım vergi olmadan devlet olmaz vergi her dönem olur vergi o kadar çok vergi indirimi yapacaksa başka biseyden yapsın zaten yüzde 0.05 oyu ile anca vericegiz vahadet bu olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
saçma olsun güzel bir vaatmiş
Aynen uygulanırsa güzel olucak
Bir yerden ÖTV yi vergileri düşürmek te başarıdır. Sen şu anki hükümet ile arabaya akaryakıta vs ye özel tukwtim vergisi veriyorsun ! Ve sağmal inek mislai sagiliyoruz. Ne için yandaş için
Ülkede adam gibi muhalef olmazsa 20 yılda başta kalan adam her boku yapar Buda muhalefetin ayipi olsun bizi inek gibi satmalarını izlediği için
Muhalefette olsa ülkeyi muhalefet yonetmiyor... Ülkeyi yönetenler 20 yıldır belli. Ha iyimindegil muhalefette alayı koltuk sevdasında 1 tanesi halk için bir şey yapmıyorlar. Hepsi cebini doldurma derdinde.
Bu koltuk sevdası yüzünden ulke Titanik gibi batıyor
Bu koltuk sevdası ve takım tutar gibi parti tutan dinin narkozuna kapılıp oybverenler yüzünden de batmaya devam edecek. Bir kere başa geldimi 5 sene fazlais yok 2. Ye dehistireceksin kim olursa olsun
Bencede 5 sene çok gelen 2 sene kalıp gitse diktatörlük olmazdı Erdoğan imparatorluğunu kurdu hala gitmiyor doymadı ülkeyi yeti bitirdi
Bunu halk istiyor bu halka. mustehak.. halen biat edenler haklı bulup adammi var diyenler o kadar çok ki
Çünkü hepsi koyunlaşmız adam çıkıyor Allah kitap diyor açlarından geberecekler onu destekliyor
Evet az bile söylemiş tamamen kaldıracağız demeliydi ne yani herkes Mercedes sahibi olacak deyip hayal mi satsaydı
Bizim milletimiz koyun oldukça herseye inanir Buda hayal
JAJSSKALDM adam milleti nereden vuracağını biliyor.
İyi siyaset yapıyor😃😃
Nesi saçma verginin indirilmesi saçma mi
Eflasyonu indirsin sigara alkolde ucuzlar
Gelen vergiler enflasyon duskken de vardı
Siz ne içiyorsunuz anlamadım vergi olmadan devlet olmaz vergi her dönem olur vergi o kadar çok vergi indirimi yapacaksa başka biseyden yapsın zaten yüzde 0.05 oyu ile anca vericegiz vahadet bu olur
Kardeşim vergisi nin oranı olur ickideki vergi oranına bir bak istersen
Kaç oyu oldugina secimde bakarsın ayrıca oyu düşuk onemsiz ise seni soru sorduracak kadar korkutmuş demekki
Ümit Özdağına aldığı oy bizim antepini nüfusu gecmez ondan mı korkucam benim oyum her zaman chp oldu alkol almıyorum vergisinde beni ilgilendirmez
CHP yirmi beş alıyorda ne Hayrini gördün hangi yasanın geçmesini engelledi
Tamam işte bu seçimde kazanacak hayrını gorucegiz CHP nin 😁
Umarım
🙏🙏
Bdkdk Ben okey verdim.
Sen okey verdirsen bende okey verdim
Timam sandıkta görüşürük
neden saçma olsun güzel bir vaatmiş
Ülkede tek sorun sigara ve alkol değil parası olanda alıyor olmayanda aliyor
Ümit Özdağ adamdır.
Adamlığına lafımız yok ama
Biraz ülkenin gündeminde olsun boş vahatlerle iktidar olunmaz
İktidar olamaz zaten bu seçimde ama meclise girer.