Çok güzel kadın <3 Tip olarak da Targaryenlere benziyor valla

Çok güzel kadın <3 Tip olarak da Targaryenlere benziyor valla

Ülke olarak bir şeyi abartmakta üstümüze yok. Bu kadının başkanın rüşvetten görevden alındığını biliyorsunuzdur herhalde. Belediyeyi oluşturan kendi adamlarını koyanda belediye başkanıdır bunu da biliyorsunuzdur. Sizin winter is coming diye övdüğünüz bu hatun paraları is going yapıyordur merak etmeyin.
Zaten etnik yapı olarak, ülkemizde türk kimlikli olup, DNA testlerinde çok ayrı şeyler çıkan insanlar mevcuttur. Fakat bu hanımefendi büyük olasılıkla göçmen. Büyük çoğunluk, Yunanistan, Bulgaristan, Yugoslavya, makedonya, Arnavutluk, Gürcistan vb ülkeler oluyor. Ülkemizde bu etnik yapı çoktur. Benim babamın babası Bulgaristan razgrad, annemin babası orta asya göçmeni. Bende bu genleri taşıyorum haliyle.
Slav birileri vardır bu kadının soyağacında bence
Orta asya geni max %20 oluyor ülkemizde
Bulgaristan doğumluymuş
@külllkedisi slav işte türk değil türk olsa bu kadar güzel olamazdı
Cevap
37Cevap
Olabilir bence elf biti görünüyor yani saçlarından dolayı
Evet olabilir
Bilecik Belediye Başkanvekili imajı ile gündemde! İmaj, kişinin dikkat çekici özelliği midir?
Şu olayda bile ne kadar şekilci olduğumuzun kanıtı bu yüzden bir arpa boyu yol kat edemiyoruz yıllardır
Aynen
Arpa boyu yol katedecek insanı da insanlar sömürüyor cekemiyor bizim insanımız nitelikli adamları
@Kirginimcokk0 aynen öyle sonra küsen onlar bırakıp gidiyor iyi yerlere
Goruslerde neden aglamislar onemli olanin icraat oldugunu bizde biliyoruz sadece guzel oldugundan bahsediyor
Güzel kadın ama belediye başkanlığı için güzelliğemi bakılıyor?
Belediye başkanı olması için güzellik önemli değil ülke için doğru güzel olan neler yaptığı veya yapacaği önemli!
@Ateodios kes ya narsistler güzelliğe bakar sadece
@Ateodios senin bilmediğin belli
Elinde telefon var ezbere konuşacağına narsist kimlere derler bi yazıp öğrenseydin kara cahil İyiki sizinle aynı ülkede yaşamıyorum boş boş konuşmaktan başka bir bildiğin yok narsist kısaca kendine tapan insanlara derler kendini herkesten üstün tutarlar ne alaka başkasının dış görüntüsü ile yargılaması aptal seni ben ateist bir anarşistim aynı zamanda sapyoseksüelim bu lafı en son söyleyeceğin kişi bile olamam
@Ateodios nekadar tam okumadigin senin belli. ben öğretmiş oldum işte sana ama öğrenmek kabullenmek yerine car car konuşuyosun ya. narsistliğin karakter olarak kendini üstün görmesi vs. olduğunu bizde biliyoruz. ben sadece bununda narsistliğin icinde olduğunu diyorum. Narsistlik karakterinin içinde yazdiğim bi çok eksiklik var şu an konu dış gorünüş olduğu için. bunu dile getirebildim. Narsistlik karakterini burada tümüyle yazsam kitap olur. Narsist sadece dış görünüşünede önem verir. kendine veya bi başkasına karşıda böyle olabiliyor bazen. Zaten bi çok narsiste baktığında kendi dış görunüşüne aşırı önem veren kişiler veya başkaşının sadece dış görünüşunede fazla önem veren kişiler çıkabiliyor. Şimdi sana narsistin bilmem kaç karakterini burada yazamicam konu bu olduğu için bunu yazdım. ve araştırıp okursan çokda doğru.!
Hala haklısın özür dilerim bilmeden boş boş yorum yaptım yazacağına üste çıkmaya çalışıyorsun arkadaşım sana sapyoseksüel ateist bir anarşist olduğumu açıkladım bu kavramlar ne demek fikrin var mı bazı şeyleri kabul etmek seni küçük düşürmez ama saçmalıgı üstelersen küçültürsün kendini yapma
Ki benim yorumumda bir imada bulundum şu an okumamış bir cahil ülkeyi yönetiyor 20 yıldır ülkeyi bataklığa sürükleyip durdu kendini çevresini zenginleştirip halkı köleleştirdi güzelliğe bakılsaydı keşke dedim en azından ülkeyi bu duruma sokmazdı kimse halkına bu kadar zarar veremezdi gerçi halkta aptal din ile beyni yıkanmış bir toplum din halkın afyonudur
6 lı masanın yerinde olsam bu kadını aday yaparım net seçilir çok güzel maşallah. Kadında güzellik aranır çünkü
@Ateodios Çok boş yaptın
Ne alaka kanka üniversite diploma mevzusu yazmıştım alayına yanıt olmuş, neyse konu karışık size iyi sohbetler
başkan vekili ne iş yapar
el cevap : hiç bir şey bu ülkede ki çoğu şeyin değişip sonlandırılması gerekiyor
Güzelliği umurumda değil, icraat önemli.
cut.
Ne kadar şekilci bir ülkeyiz yahu. Ülkenin tüm derdi bitti bu kadın kaldı.
aynen tam ben dicektim
Kadının güzel olması önemli çünkü
Hay arkadaş, ülkede eli yüzü düzgün herhangi bir insan anında popüler olabiliyor. Çok acayip
Güzel, ülkenin böyle insanlara ihtiyacı var 60-70 yaşındaki moruklarq değil.
İcraatleri ne icraatleri. Güzellik karın doyurmuyor.
Erkek tipli kadınlara daha çok kadınlar iltifat ediyor, tezim bir kez daha doğru çıktı...
Çok Güzel Maşallah.. :D
Üç gündür aynı muhabbet.
Targaryen..
Liyakat, dürüstlük?
İtü, yildiz teknik üni de çok bu modeller siz hiç dışarı çıkmıyo musunuz
güzel yaşına göre kokoş olmayı tercih etmiş beğendim ama tarzını
Kokoş mu ? Yaşına göre çoğu kadından daha bakımlı
Game of Thrones dizisi gibi adeta oynasa sırıtmazdı
Güzel bir stili var ve yakışıyorda
Güzel kadın, umarım başarıları ile de gündeme gelir 🤞
Bize böyleleri lazım cemaat kackini bıyıklı tipsizler değil
İsveç kralı V. Şarl Osmanlıya sığındığında bunun dedesini bjurada bırakmış demek ki
Olabilir yakışır da Prens’i Machiavelli’ye selam olsun
Bu kadar güzel olunmaz ya, hepimizin rızkını çalmış :/
Güzelliği beni alakadar etmiyor. Yaptıklarıyla gündeme gelsin. Keyifli günler.
Akşam gördüm gerçekten 10 numara bir görünümü var 👏
Aman allahım kesinlikle olur çok güzelllllll 🥹 oyum onaaaa
evet güzelliği açları doyuracak ekonomiyi düzeltecek sokakta kimse yaşamayacak kiralar düşecek şakamısınız siz
Şakayım
sadece güzelliğe aldanıp oy kullanmayın!
Asla yapmam öyle bir şey
Biri tageryana benzetmiş birisi de brienne fcking tartha benzetmiş
İlik gibi kadın ama güzellikle işler yürümüyo maalesef
kadını çok beğenmedim ama kocası çok yakışıklı maşallah
bilecige fazla :D istanbulun yüzü olmalı hatta cumhurbaşkanı olsun trnin imajı düzelir
Umarım icraatleri de yüz güzelliği kadar vardır.
saçı platin diye yazdıklarınıza bakın vallahi bu millet iflah olmaz
Çok güzel bir kadın sanki khalesi , winter is coming. Wait
Hükümet yönetiminde ya da milletvekillerinde böyle güzel kadınlar yok
Modern bir görüntüsü var bence iyi
Harbiden güzel kadınmış be
Ne şekilci insanlarsınız lan siz müptezeller
Yahu ne abarttınız bu kadını
Anladım önemli değil iyi geceler
İcraatlarını konuşabilsek keşke.
beledeiye başkan vekili ne ya
Maşallah bu ne güzellik hakikaten
Cumhur başkanı adayı olsun, oy veririm jdjjdjs