- 1 yıl
aslına bakacak olursak evet bu günleri bekliyordum ama sanki hızlandırıldı zira 1 hafta önce buzullardan ingiltere büyüklüğünde bir buzul koptu haberi okudum 3 gün önce de yine aynı yerden tuz gölü büyüklüğünde bir buzul daha kopmuş, bunlar hayra alamet değil
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gündem konusunda 840 cevap paylaştı. Doğanın katledilmesini etkileri açık bariz görülür hale geldi bu kanamalı yerli ortaklarıyla birlikte dünya kadar yeşil alanlarda milyonlarca ağaç kesildi bunun kazdıkları Karadeniz egede Antalya'daki hala tahribata devam ederken onlemek için sivil toplum örgütlerine hala laf söyleyen tek adam yönetimi başlıca sorumlularındandır. Yurt dışı şirket rantı alır gider kirlenmiş zehirlenmiş doga ülkeyi çöle çevirir bundan tüm gelecek neslimiz zarar görür. Dünyada doğaya düşman başka ülke olacağına inanmıyorum. Kazançlarının durumunu görünce yürekler yanıyor aynı olay en az 30 yerde devam ediyor
00 Yorumla
Ne güzel olurdu taş devrinde yaşasak dimi. Her şey doğal , her şey sınırsız. Avlanırdık felan :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İnsanoğlu tabiati tahrip ediyor. Geçen yıl sokağa çıkma yasakları varken yazı da kışı da tam gördük. Nedeni ise sera gazı salınımı çok azdı küresel ısınmayı tetikleyen bir şey yoktu. Yasaklardan ötürü aralar çalışmadı egzoz gazı ve motor ısısı yoktu fabrikalar çalışmadı bacalardan dumanlar tütmedi iş yerleri kapalıydı klimaların motor ısısı havaya yansımadı. Dolayısıyla mevsim bir yıl bile olsa normale döndü.
10 Yorumla- 1 yıl
Selam gadası 🙃
Bunun çaresini Allah c. c bizlere verecek. Allah'a çok çok dua edip kul olduğumuzu unutmamak gerekiyor. Bu tür felaketler kıyamet alametleri olarak bilinir. O açıdan kendimize çeki düzen vermemiz gerekiyor.
20 Yorumla - 1 yıl
Dünyanın sonunu getirip insanları yok edecek 3 şey var;
1. iklim (yavaş yavaş)
2. nukleer (aniden)
3. Goktasi (aniden)
Ben bu yüzden çok önemli buluyorum başka dünya yok gidip siganacak yerimiz de yok.10 Yorumla - 1 yıl
Dünya bundan 100kat daha fazla nüfusa sahip olsa yine yeter, açlık kıtlık olmaz ancak kaynaklar o kadar kötü kullanılıyor ki iklimle bile oynadılar.
10 Yorumla - 1 yıl
Dünya nüfusu her geçen gün artıyor dünyanın Gen ‘i ile oynanıyor bilinçsiz su tüketimi insanların bilinçlenmesi lazım acilinden
10 Yorumla - 1 yıl
İzmir yağmurlu barajlar doluyor.
İnşallah böyle devam eder.
Yoksa halimiz harap.10 Yorumla - 1 yıl
Kaçınılmaz bir şekilde hızlanıyor. Tabi doğa olayları bir çok şeyi yakıp yikmazsa
00 Yorumla - 1 yıl
Yani kendimiz gezegenimizin sonunu getiriyoruz bunu bilen çok ama işlerine gelmiyor tek önemli olan para çünkü
10 Yorumla - 1 yıl
Bayanlar az makyaj malzemesi kullanırsa çözülür.
Makyajı temizlemek için boşa giden suyu hiç söylemiyorum.00 Yorumla - 1 yıl
dünyanın sonu böyle böyle geliyor işte.
10 Yorumla - 1 yıl
Abla öyle giderse yani sonumuz yaklaşıyor demektir
00 Yorumla - u1 yıl
Maalesef iklim krizleri çok kötü.
00 Yorumla - 1 yıl
Sonumuz gelio
11 Yorumla Vaziyet kotu
00 Yorumla
Detaylı bilgi