AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence yaklaşıyor ben mimarım şu an evimin altına sığınak bile yapıyorum silah yemek spor salonu falan
gelsin ohhh
Bencede gelsin yeter ya artık çok sıkıcı hayat yaw eğlenceli olur
Kaçınılmaz değil mi zaten? Önemli olan hangi devirde geleceği ve kimlerin göreceği.
Şahsi fikrim bizim zamanlarımıza denk geleceği yönünde.
rusyadan almanyaya almanyaya girerse tüm nato üyeleri
Zaten en ufak kıvılcıma bakıyor her şey. Rusya'nın Türkiye dışında hangi nato ülkesine saldırırsa saldırsın anında savaş çıkar. Almanya - Rusya savaşını açıkçası pek olası görmüyorum iki tarafta şu an için blöf yapıyor gibi.. yorumları okudum da aşırı derecede ergen kafalı hayal dünyasında yaşayan arkadaşları gördüm. Savaşı bilgisayarda oynadıkları online oyunlara benzetiyorlar sanırım..! Ne kadar kanlı ve acımasız olduğunu bilmiyorlar tabi ki.. ulan gözlerinin önünde ailesi katledilmiş masum insanlara sormak lazım savaşı. Sen çok yanlış yere sormuşsun. Cidden üzücü bir durum.
bazileri zaten ironi yapiyor her seyi ciddiye alma rusya türkiyeye saldirirsa da aninda savas cikar türkiye de bir nato üyesi
İroni böyle olmaz. d ciddi anlamda bu gözler neleri gördü bilemezsin. Bu konularla çok ilgiliyim emin olabilirsin ki savaşı oyun sanan çok yeni bir topluma sahibiz..! Sence ben Türkiye'nin NATO üyesi olduğunu bilmiyor muyum? Demek istediğim şeyi anlamamışsın sanırım..! Biz NATO'nun pisliğini yapan sözde bir üyeyiz. Emin ol zerre NATO'nun umrunda değiliz. Bugün Almanya, fransaz İngiltere falan girse anında savaş çıkar ama Türkiye girerse en ufak yardıma gelmezler, ancak sözlerle falan oyalar dururlar. Bu kadar basit aslında her şey.
demek ki yanlis düsünüyorsun her türlü girerler ki gercek savas ciktiginda gayet neler olacagini bilecek durumda insanlar Şu an hemen yakinda bomba patlasa kacip bagiracaklar yani bence sen cok fazla ciddiye aliyorsin öyle diyen insanlari
Bomba patlarsa zaten kaçıp giderler..! Sorunda orada zaten bunu idrak edemeyecek kişiler gördüm..! Cidden savaş olsun savaşalım diyen yeni nesil gençler gördüm..! Bu arada sen inanıyor musun Amerika veya cihatçı ülke Fransa'nın bir müslüman ülke için savaşa gireceğini? Ben askerliğimi barış gücü tugayı uluslar arası nato askeri olarak yaptım. Hem bosnaya gittim hemde kuzey ıraka, Lübnan'da 1 hafta kaldım. Komutanlarımız bile aynı şeyleri söylerdi. O dönem IŞİD yeni çıkmış katliamlar yapardı. Fransız askerleri de gördüm afkanistan askerlerini de gördüm aynı tugay içerisindeydik..! Tekrardan yineliyorum söylediğimi!!! Savaşa ilk girecek olan Türkiye olursa nato anında savaşa girip senin için rusyayla falan savaşmaz..! Boşuna kendimizi kandırmayalım.
Buna uzun ve sesli bir cevap vermek istedim açıkçası : https://voca.ro/1leZNUA61YYE
Gelsin artık ya uzun zaman oldu savaş görmeyeli sıkıldı Dünya hem nüfusa çok arttı biraz azaltmak lazım
yasicagini nerden biliyon knka fkjdsjkf
Bilmiyorum canım ben de ölebilirim bildiğimi kim söyledi ☺️🤣🤣
Kıyamazlar bana 🤣
hayirlisi dfjkjskg
🤣🤣🤣
Gayette güzel geliyor
Gelsin ya umarım gelir savaşırız.
Gelmedi mi o ya
gelmek üzere knk rusya almanyaya bi saldirsa jkdsjgk
Saldırmaz rol yapıyordur devuşkalarım benim sjsjsj
valla durum ciddi gibi duruyor off saldirsa da türkiyeye gitsek jfsdjkfjkds
Bebeğim senin işine gelir dımı sjsjsjsm yavrum beee