görselini koyacağım hanımefendi avukat. Milliyet ve CNN Türk'te dolandırılmayın diye tavsiyelerde bulunuyormuş. Aydın merkezli 29 ilde yapılan devre mülk dolandırıcılığı operasyonunda şüpheli olarak alınmış :D
Söylediklerim yaptıklarımla çelişince ben :D
Tam 212 devre mülk sahibi dolandırılmış.
Dolandırılmayın diye uyarıda bulunan Avukat Elif, devre mülk dolandırıcılığından tutuklanmış. Baştan uyarmış ama değil mi :D?
kadının suçu yok ki uyarmış sizi ama kadın güzel olunca bir de teşhirci olduysa tuzağa düşmeyecek erkek yok gibi :) avukat hanımı tebrik eder başarılarının devamını dilerim ihtiyacı olanlara verip paranın geri kalanını afiyetle yemesini dilerim cezan bitince kaldığın yerden devam et bu ülkenin hiçbir zaman kerizi abazanı bitmez
nasıl oldu bilmiyorum ama bir defa birisi aradı baktım ağzı laf yapamıyor kapatıp isim ekledim dolandırıcı diye, engelledim ama başka numaralardan arayınca birileri direk dolandırıcı yazıyor ekranda ne garip
Zaten bu işler hep böyledir. Ahlaktan bahseden en ahlaksız, dinden bahseden en dinsizdir. Ama bu resimlerde güzel görünüyor. Aslında böyle şeyler yapacağına zengin bir sevgili bulsaymış daha iyiymiş 😆
Dolandırıcılığın en temel belirtisi aşırı güvenilir olması ve bu güvene dayalı olarak sizden bişey rica etmesi. ticarette birine güveniyorsanız ve o sizden ticaretin içinde olmadık güvene dayalı şeyler istiyorsa yüzde 90 dolandiriliyorsunuzdur.
aklıme iş yerindeki biri geldi 50 tl istemişti vermiştim zamanında ödedi. sonra öyle herkes borç verme dikkat et diye oyardı. bunu diyen milletten borc alıp herkesi dolandırmıştı. beni zorlardı çünkü köylümdü :D
21 yaşında eline kuran alıp okuyan fotosunu nete koyup şu kadar para koy koyunun olsun deyip milleti koyun yerine koyup tokatladığı paraları rus ukraynalı kadınlarla yiyen çocuktan almışlar eğitimi😁
Bazı avukatlar kirli işlere bulaşmış oluyor nedense şaşırmadım çünkü çok var böyle ya dolandırıcı ya mafya ya da her türlü numaraya hizmet ederler yazık gerçekten.
Avukatların çoğu para göz ve sahtekar eski sevgilim avukattı insanlar onu baya iyi bir avukat sanıyordu kariyeri iyiydi ama hırsızlık yapıp zengin olmak istiyordu, insanlardan borç alıp akrabalarından hiç ödemiyordu.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Dolandırılmayın diye uyarıda bulunan Avukat Elif, devre mülk dolandırıcılığından tutuklanmış. Baştan uyarmış ama değil mi :D?