Şarkıcı Ezhel Kürdistan’ın başkenti Ankara, İstanbul demiş. Ne düşünüyorsunuz?
Ezhel: "Bence Kürdistan'ın başkenti Ankara'dır, İstanbul'dur." pic.twitter.com/09SExIwb9s
— BPT (@bpthaber) January 20, 2023

Şarkıcı Ezhel Kürdistan’ın başkenti Ankara, İstanbul demiş. Ne düşünüyorsunuz?
Ezhel: "Bence Kürdistan'ın başkenti Ankara'dır, İstanbul'dur." pic.twitter.com/09SExIwb9s
— BPT (@bpthaber) January 20, 2023

Bizim bişey dememize gerek yok adam ülkeden neden kaçtı neden dönemiyor her şeyi anlatıyor zaten almanya ingiltere ve amerika bu millete düşman kim varsa sahip çıkıyor. Ayrıca ezhelin fotoğraf çektirip aynı masaya oturduğu adamların sözde kürdistan bayrağıyla foroğrafları var. Biz demiyoruzki kürtler gitsin ama kürfistan kurulacaksa bu türkiye cumhuriyeti devlet sınırlarının dışında olmalıdır. Kürtler yüzyıllarıdr içimizdeker komşuyuz esnafız arkadaşız karı kocayız eskiden pkk destekcisi kürtlerin içinde çok fazla destekcisi vardı kurunun yanında yaş yandı atatürk hain imamları astı diye atatürke düşmanmı olalım şimdi? Bakın benim patronum kürt esnaf arkadaşlarım kürt eniştem kürt 4 yemgem kürt ben kastamonuluyum kimse kimseyi dışlamıyor yargılamıyor medyanın sahipleri kürtler ve türkler diye ikiye ayrılmış bir gündem yaratıyor senelerdir eskiden kürtler dışarda kürtçe bile konuşamazdı izin vermezdik ama terör olayları çok fazlaydı çok şehit verdik hassas dönemlerdi bakın şimdi bir çok kürt aile pkk ya lanet ediyor şimdi mağaza açılışlarında kürtçe müzikler çalınıyor herkes dilediği gibi konuşuyor eskiden doğuya yatırım yapmak için atolye açmaya giden devlet çalışanlarını taşlayarak kovaladılar her neyse yaz yaz bitmez ama devlet içinde devlet kurmak vatana ihanettir o baştaki anayasayı değiştirerek ana dile kürtçeyi dahil etme çabasının tek sebebi kürtlerden oy almaktır.
İstanbul'dur, Ankara 'dır diye bir söylemi var evet ancak konuşmasının önü arkası kesilmiş bir şekilde paylaşılmış. Bir kaç cümlelik bir paylaşım söz konusu. Her ne olursa olsun kim olursa ya da bu şekilde yapılmış paylaşımlarla yargılamamalıyız. Güzel müzik yapmasının ve üretkenliğinin yanı sıra aptal biri değil ezhel ne söylediğini bildiğini varsayarak konuşuyorum.
Not : Üç cümlelik paylaşıma istinaden verebileceğim cevap nah Ankara 'dır efendim nah İstanbul'dur.
Birinin hain olduğunu şuradan anlayabilirsiniz..
Hain zaten hainliğini yapacak da, asıl mesele onu savunan müptezellerde.
Argüman hiç değişmez..
Bir iki cümlesini kesip, aslında şunu dedi, bunu demek istemedi, derler.
Aynı hainler Mısıroğlu Kadirin, Yunan galip gelseydi sözünü hiç eksik etmezler..
Yorumlara bakın yeterli..
Anca hayalini kurarlar... Rabbim bunlara fırsat vermesın devletımızı milletimizi bu ve bunun türevlerinden korusun
Cevap
27Cevap
hayır katılmıyorum. kürdistan yok ki başkenti olsun
Ezhel haklı Ankara ve İstanbul en büyük şehirlerimizde bikaçı dolayısıyla çok kürt kardeşimiz var. Ne var bunda büyütecek ha? Bu adam milliyetçi ırkçılığa karşı ezilenin yanında. Genelde kürtler hor görülür.. Norm ender denilen şahıs kezban isimli şarkı yapıp Türk halkına kızına kadına hakaret edip aşağılar sesiniz çıkmaz? Ezhel adam gibi adamdır parti kursa oy vereceğim kişi diğeri de yıldız tilbe. Ben feroya da yazıklar olsun !
Ezel zaten kir ülke adı olarak Kürdistan’ı kullanmadı. Osmanlı’da bir eyalet olan Kürdistan’ın başkenti anlaradadır demek istedi. Ama gelde anlat bu millet böyle birbirine saldırdığı için zaten soyulduğunun farkına varmıyor. Zengin zenginliğine zenginlik katarken sokaktaki insan anca birbiriyle kavga ediyor 🧐
yani saçmalamış. ben kürdüm başkenti olsa olsa van vs olur hani max zorlarsan, Ankara ne alaka İstanbul ne alaka kral :D pekte umrumda değil kürdistan diye bir gerçek var osmanlıdada türkiye kaynaklarındada geçiyor burasi bir bölgedir devlet değil.
Sorsan, savunduğun şeyin sınırlarını, onların savunma sebebini bilmez kalkmış ahkam kesmiş kendine göre arkadaş.
Bunlar ürüyecek ki kervan yürüsün da.
Almanya’ ya kaçışın ve sessizliğin ardından gelen saçmalama seansları işte
Tam olarak ne demiş diye baktim;
"Zaten Rumlar gitmiş, zaten Ermeniler gitmiş. Ben bir de Kürtler giderse benim kalbim artık dayanmaz. Kürdistan'ı ve Kürt halkını savunuyorum ama bence zaten Kürdistan'ın başkenti Ankara 'dır İstanbul'dur. Bir şekilde bu meselenin çözüleceğine inanıyorum. Ben de zamanında bir faşisttim. Otobüste iki kişi arasında Kürtçe konuşunca uyuz oluyordum. Çünkü bana böyle öğretildi. Güzel günler göreceğimize inanıyorum" dedi.
Yani, zaaten içimizde yaşiyorlar kurtler demek istiyor. Onlari da mi kovalim demeye getiriyor. Biraz ters demiş ama lafi nerereye çekmek istersende olur.
şarkılarına aşık olduğum işini layığıyla yapan insan olarak parmakla gösterdiğim sanatçıydı ama desteklemiyorum bu tarz paylaşımlarını. Evet herkes özgür ama Türkiye'yi "Kurdistan" diye değiştirmek ne alaka ya sen nasıl bir Atatürkçü olabilirsin nasıl ya o kadar değişti ki inanamıyorum artık.
kardeşim seni ben diyodum bunun kardeşim olduğunu bi daha ankaralıyım dersen ağzını silkerim çocuk senin
Anlamadım?
Bu müptezele özgürlük isteyenler utanırmı. Yok nerde. Geçenlerdede eurovizyonda ben iyi temsil ederim demişti.
Müptezel işte
Çekmiş malı konuşuyor
Almanya'da olmanın rahatlığıyla böyle konuşuyor. Eski milliyetçiler olsa orada da rahat vermezdi ona
Bu rap cilerin hepsinin kafası yeni. Kimlik oluşturamamıs insanları dinleyende ne bileyim garip geliyor.
Kürdistan'a gerek yok Osmanlı olacağı için. Biz ümmetin bölünmesini, İslam halklarının birbiriyle çatışmasını istemeyiz. Allah büyüktür.
Lan ne osmanlısın sendd aynı kafasın. Burası Türkiye Cumhuriyeti başlatmayın şarap çanağınıza
Gücünüz yetiyorsa başlarsınız. Sizden korksaydık Atanız Mustafa Kemal'e kafa tutmazdık.
@GalaksiAdam bu da makarnacı boş ver :D
Sus lan arap. Defol ortadoğuya
@GalaksiAdam makarnacı diye şu osmanlı bozuntusunu şeriatı isteyene nedim aw , aynı taraftayız dostum sakin :D Türkmenim zaten ben arap olmam imkansız aedgflhxrfgv
Arap değilim, Kürt'üm fakat Arap olmak da diğer etnik gruplara dahil olmakla aynıdır. İslam'da ümmet vardır, millete göre toplaşmak yoktur. Makarnacı diyerek aşağıladığınız adamların oyuna muhtaç olmanız ne acı!
Aga hayal kurma boşuna , islama inanan bile çok az insan varken mümkün değil kurulması ve kan dökerek kuracağım dersen de avrupa dur geri bas der. Kölelik yaparsınız onlara. Görüyoruz şeriat ülkelerinin halini , bok götürüyor hepsi.
sen daha kendi dilini konuşamıyorsun, git dilini öğren adam ol. Kendi kültürünü bil sonra istediğin devleti kurmakta özgürsün ama bedelini canınla ödersin valla ödetirler :D
Kan dökmekten bahseden kim? Biz yeni bir anlayışla ve adaletle gelip de İslam'ın en iyi temsilini istiyoruz. İslam'a inanan bir kişi kalsa bile o kişi üstündür diğerlerinden. İmandır tek gerçek.
@GalaksiAdam aga bu markarnacıyı nasıl adam edebiliriz bir fikrin var mı? Çünkü dedikleri kafa yapıyor bende :D
Siz adam mısınız ki beni adam edeceksiniz güya?
adam olmayan sensin lan hırbo
Size göre adam değilim zira ecdadımın yolundayım. Adam olmamak böyle bir şeyse başımla beraber.
Mevali dediğin politika bir tür ırkçılıktı ve Allah onların hesabını görecektir. Biz ırkçılık belasına karşı savaşmaktayız fikri olarak.
Görecektir zira bunun ötekisi de var.
Tamam işte böyle olacaktır. Irkçılık kafirliktir.
İman zayıflıktan dolayı. Şeytan fitnesi yani.
Bunlara ne yapsan anlamazlar boş ver. Adam islama inanan tek kişi bile diğerlerinden üstündür diyor. Kafa yapısı bu.
O tek kişi ben olsam bile yine de mücadele ederim ve şehit olurum.
Aferin sana
Biz Müslümanlar ölümden korkmayız.
Siz böyle gülün bakalım... Ne kadar fazla olursanız olun biz kazanırız, ölsek bile öteki tarafta muvaffak oluruz.
Gidip görenler ve haber getirenler var. Ayrıca din bunun içindir zaten.
@crazzy42 troll bu ciddiye almayın aw :D
İşinize gelmeyince troll dersiniz.
lan bir sus s. wmim çenenin bağlarını
Gündem mi yaratmış küçük aklıyla? Allah'ım yarabbim yaaa
Boyum 185. Devamını yazmama gerek yok diye düşünüyorum
Bu adam ne yaşıyor iç dünyasında cidden bilmiyorum ama kafası her daim güzel şzörkxrn
Memleketin sanatçı solcuları, muhalifleri niye hep PKK sempatizanı çıkıyor lan?
Bir s. ktir git derim halâ nasıl şizofrenliklerle yaşıyor bunlar ABD’nin maşaları
Sabah gördüm twitter de.. ne düşündümde bunu dedi diye düşündüm
Ne mi düşünüyorum, ne düşünmem lazım mesela ağzını burnunu kırmam istemem mi ya da hücreye atılmasını istemem mi
aşağıda cümlesi kesilmiş diyen söz konusu başkası oldugu zaman hiç öyle demiyor. hjerkes işine geldiği gibi
Burası Kürdistan değil Türkiye! Bunların hepsi haddini bilsin artık yeter.
Yalan. Türkiye yok yani bari Doğuda bir isim Kürdistandır deseydi orada sadece Kürtler yoğunlukta çünkü.
Türkiye var yani Kürdistan diye bir yer henüz yok
coğrafi jeokültürel bölge olarak var. Arjantin ve şilide Patagonya , Azerbaycan , Türkistan olması gibi
@emine_78 ayn , her eyalet şeklinde idi. Kaynaklarda bu var. Lazistan valisi kürdistan valisi Mısır valisi falan diye
@emine_78 Bilmiyorum , ama türkiye rusya kadar güçlü değil , bu yüzden birden fazla milleti idare etmek yerine asimile ediyor. Özerkliğe vs hazır değil daha ama Oğuzlara da hediye verilmedi buralar ve bu yüzden ırkçı olsun veya olmasın Kürdistanın kurulması sizler için de iyi olmaz. Zamanında musula yakın yerde süleymaniye'de kurulan Kürdistan'da İngilizlerin nasıl bir günde topraklarınızı ele geçirdiğini hatırlatmak isterim. Güvendiğiniz batı sizleri mandası yapar. En akıllı millet İngilizlerdir.
@emine_78 Türkiye'ye ırkçı dediğin için o izlenimi aldım kb. Ama türkiye de iran gibi nasıl güney azerbaycanın kurulmasını istemiyorsa , çin nasıl türkistanın bağımsız olmasını istemiyorsa , Fransa nasıl korsikanın bağımsız olmasını istemiyorsa , türkiye de istemez ki gerekirse de öldürecek. Havadan gelmedi bu topraklar
@emine_78 evet ayırt edemeyen oldukça fazla ve çok araştırma da yaptım bunun için. Hiçbir ülke masum değil
O... Çocuğuu hakkında işlem başlatılmalı. Bu adamı hala dinleyen benim gözümde Şeref yoksunudur
Bunu ve bunun gibi yeni çıkan serserileri bir kez bile dinlemedigim için kendimle gurur duyuyorum. Turkiye Cumhuriyet'i Devletinin başkenti Ankara 'dir. Begenmeyen sıktır olup gidebilir.
Bu arkadaşda zaten pkklı tipi var demiştir yani beklerim.
Norm ender zamanında cevabını vermişti bu teröriste
kürt nufusu diğer illere göre 3 büyük ilde fazla doğal olarak yani ama kürdistan diye bir yer yok
Onun haberi yok sanırım Kürdistan diye bir yer yok olmadı olmayacak.
Şu sözlerden sonra hâlâ Ezhel dinleyen benim için vatan hainidir
Bu tipine s... demiş onu
Evet
Norm Ender zamanın da cevabını vermiş 😇
Ne diyerek?
Ziktirsin ordan Allah’ın canısı
bir ulkenin iki baskentinin olmasi pek olagan bir sey degil. iki buyuk sehri isaret ederek kurtler her yerde demis.
Bununda gtü kalktı.
Kürdistan diye bir şey yok.
Yenı mı cıkmıs bu kım kı dıkkate alıyorlar.
PKK mamaliyor bu embesili
Dalga mı geçiyor kafası mı güzel 😂
Biri boşları toplasın awk 🤦
Kendisini sevmem. Boş yapmış
Adam aynaya baktiginda bu Adam Kim diye soruyo 😂
Lan kaçtı para kaçakçısı lale
Kendisinden pek hoşlanmam ama yanlış anlaşıldığını düşünüyorum
Kimse dinlemesin bunun şarkılarını terorist
Söyleyecek çok söz var susuyorum sadece
Gene uyusturucuyu fazla kullanmis heralde mk oglu
Niye öyle demiş derdi ne
Irakla Ankara 'nın ve İstanbulun alakası ne