Gündem Bu sene kış olmuycak mı? apro45 Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kuruduk iyice susuzluk başlıycak mont giydigim gün yok terliyorsun kalın giyinince sizce kış olucak mı marta kadar şansımız var? Güncellemeler+1 yıl Ve dediğim gibi yağdı Bu sene kış olmuycak mı? Cevapla Mont Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,5b cevap paylaştı. Evet Ankara ya da kış gelmedi bir türlü kar yağmadı. Ankara zaten hep kuru soğuk var hiç güzel bir kar yağdığını görmedim. 1 1 Yorumla apro45 +1 yıl Ankara'ya gelicektim soğuk diye gelmedim
_GEYGünlükleri_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl İklim değişikliği gerçekten de dünya giderek kötü bir hal alıyor bundan 50-100 yıl sonrasını düşünemiyorum 1 2 Yorumla apro45 +1 yıl Çoğu yer tropikal ve ılıman olucak Yorumla _GEYGünlükleri_ +1 yıl Bakalım Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Gündem konusunda 3,5b cevap paylaştı. Öyle görünüyor bu da çok kötü bir yıl geçireceğiz anlamına geliyor. 1 5 Yorumla apro45 +1 yıl Denizden su arıtırız Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Mesele sadece içme suyu değil ki Yorumla apro45 +1 yıl Sulama da var duşta var üretimde de kulllanılıyor Yorumla kralkobrax21 +1 yıl İç anadoludaki tarlaları nasıl sulayacaksın. Yorumla apro45 +1 yıl Sulama sistemi kurucan Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 2022 Aralık ayı 52 yılın an sıcak geçen ayı olarak bitmiş. 1 1 Yorumla apro45 +1 yıl Evet her sene ısınıyor hava Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl şu an gerçekten hava çok sıcak mont bende giyemiyorum hırka bile giyince terliyorum 1 3 Yorumla apro45 +1 yıl Mont fiyatları çakıldı %120 düştü çoğu Yorumla Eylulemira +1 yıl Almayı düşünmüyorum mersin o kadar sıcak olmuyor Yorumla apro45 +1 yıl Mersin soğuk olmaz :)) Yorumla
rosetale Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Chemtrails. havaya müdahale edldiği müddetçe isterlerse haziranda kar yağdırırlar o yüzden kış gelicek ama etkisi çok daha büyük olucak bence 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bunu bilebilir miyiz?amaç ne soruda? 1 1 Yorumla apro45 +1 yıl Tahminde bulunmak Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet ya kuraklık var 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sormak lazımmış demek ki. Geçenlerde bende sormuştum sabah kalktığımda heryer bembeyazdı 😅 Yorumla apro45 +1 yıl Böyle doğru tespitler yapınca tam tersi çıkıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçekten garip durum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet Ankara ya da kış gelmedi bir türlü kar yağmadı. Ankara zaten hep kuru soğuk var hiç güzel bir kar yağdığını görmedim.
Ankara'ya gelicektim soğuk diye gelmedim
İklim değişikliği gerçekten de dünya giderek kötü bir hal alıyor bundan 50-100 yıl sonrasını düşünemiyorum
Çoğu yer tropikal ve ılıman olucak
Bakalım
Öyle görünüyor bu da çok kötü bir yıl geçireceğiz anlamına geliyor.
Denizden su arıtırız
Mesele sadece içme suyu değil ki
Sulama da var duşta var üretimde de kulllanılıyor
İç anadoludaki tarlaları nasıl sulayacaksın.
Sulama sistemi kurucan
2022 Aralık ayı 52 yılın an sıcak geçen ayı olarak bitmiş.
Evet her sene ısınıyor hava
şu an gerçekten hava çok sıcak mont bende giyemiyorum hırka bile giyince terliyorum
Mont fiyatları çakıldı %120 düştü çoğu
Almayı düşünmüyorum mersin o kadar sıcak olmuyor
Mersin soğuk olmaz :))
Chemtrails.
havaya müdahale edldiği müddetçe isterlerse haziranda kar yağdırırlar o yüzden kış gelicek ama etkisi çok daha büyük olucak bence
bunu bilebilir miyiz?
amaç ne soruda?
Tahminde bulunmak
Olmıcaaak ağğğğ
Evet ya kuraklık var
Sormak lazımmış demek ki. Geçenlerde bende sormuştum sabah kalktığımda heryer bembeyazdı 😅
Böyle doğru tespitler yapınca tam tersi çıkıyor
Gerçekten garip durum
Olur inşallah
Galiba hayır
Doğru bak