Kendisi Fransız Lucile Randon.. Dünyanın yaşayan en yaşlı insanıydı, 118 yaşındaydı. Hayatını kaybetmiş :( Allah rahmet eylesin.

Kendisi Fransız Lucile Randon.. Dünyanın yaşayan en yaşlı insanıydı, 118 yaşındaydı. Hayatını kaybetmiş :( Allah rahmet eylesin.

Buda birşeymi dünyanın demek yanlış olmuş babanem denen kadın atatürkten önceleri bile görmüş atatürkten bahsettiklerinde o kim o daha yoktu bile diyordu kimse tam yaşını bilmiyor çocukken kimlikte 70lerde görünüyordu ama dediğine göre 70lerdeydi öyleyse atatürkten öncesini nasıl görüyor 2020 kışında 6.8lik depremden bir gün önce öldü buz depreminden bir gün sonra 6.8 deprem oldu yaşına göre aşırı dinçti ama babam 60 larında 10lu yaşlarda çocuk yapmış gibi görünüyor öyle olsa bile nasıl 60larda oluyor babam bi sürü çocuğuda öldü gerçek yaşını kimse bilemeyecek 118 yaşı geçtiğine eminim
Çok yaşayacağımı düşünmüyorum açıkçası. Ama herkesin dediği gibi elden ayaktan düştükten sonra kimseye muhtaç olmadan bu dünyaya da bi hayrat bırakıp öyle göçmek isterim. Ne toplayabilirsem kardır. Bence
Cevap
28Cevap
Ben şu an ölmek isterdim
Bence önemli olan dünyada uzun yaşamaktan ziyade ne yaşadığın, neler yaşadığın? Ne tür anılar, hatıralar biriktirebildiğin?
Nasıl duygular yaşadığın?
Çok uzun yıllar yasamayı istemem sonuçta hayatımda önem verdgm değer verdgm insanlarn hepsinin ölümünü gorucem bı insan icn ne kötü ne acı bişey
Bu kadınla konuşmak isterdim be. Fransanın işgal hali altın da yaşadıklarını duymak isterdim Nazilerin yaptıklarını bilmek isterdim yani.
Bu yaşamış hali miymiş? Ölmüş bu. Işığı arıyormuş sadece. Onu da bulmuş. Muhtemelen yaştan dolayı gözler gitmiş 😂
Kimseye muhtaç olmadan zor durumda kalmadan ölmeyi isterim ama çok erken de deyil, yapacağım çok isteklerim var, daha karpuz kesecem 🤣
Erken gitmiş, toprağı bol olsun. Ben o kadar yaşamak istemezdim çünkü sevdiklerimin ölümüne dayanamazdım.
Allah ne kadar ömür nasip etti ise... Tek isteğim, evlatlarıma, torunlarıma başkalarına muhtaç olmadan hayırlı bir ölüm.
Sağlığım olduğu müddetçe 65 e dek yeter torun sevmek istiyorum
18 lık kız gibi pek çıtır canım ya Allah rahmet eylesin 🙂
Bu kadar yaşamayım mümkünse. Kendimi buruşmuş kuru üzüm gibi görmek istemiyorum
Daha ne kadar yaşasaydı 'azametli' sayılması beklenebilirdi ki?
bu ülkede tesadüfi yaşıyoruz
hayal aleminde yaşamayın
Bol bol seks yapacaksam eğer 100 yaşımı görmek isterim
elden ayaktan düşüp kimseye yük olmadan, kendimden nefret ettirmeden gideyim
Dümyanın zaten zalim bir yer olduğunu gördüm yaşamak istrmezdim daha
Elden ayaktan düşmeden öleyim mümkünse kaç yaşinda olduğumun önemi yok.
Aman allah yazdıysa bozsun okadar yaşamak ıstemıyorum mümkünse 60 70 yeter
Yaşlanınca zaten hayattan zevk almıyacan 70 ideal
50 3n iyisi 3lden ayaktan düşmeden kimseye muhtaç olmadan göçüp gitmek en güzeli
Ben bi 250 göreyim ama görüntüm de 33 olsun
Yaşanmıyor mutsuzluktan
Allah rahmet eylesin..
70 felan görürsek oda cok zor
yaşayan dedin ölmüş ama
Ben 78'imde öleyim ya. Yeter bana
Allah rahmet eylesin 300 500 1000
Şöyle bi ölümsüzlük paklardı beni be
30 sene yeter bana shdjbg
Allah sıralı ölüm versin
O kadar istemem 60 iyidir
Bu kadar yaşayacak kadar dünyayı sevmiyorum