Abi ben bu piclerin zamanina denk geldiğim için hayattan soğudum insanlıktan soğudum. Gelecek yok ! Evlenmeye kalksan 400 milyar borclusun bankaya. Herşeyde vergi var esnafi ayri bir or cocugu. Ben bu kadar berbat bir toplum gormedim. Bak mini etek giyen kari gorunce agzinin suyu akan or cocugu esnaf ekmek sut isteyen anneye hesap yazdirmaz. Mini etekli kiz gelir rakisini alir gider sonra verir. Bu ulke varya beni ırkımdan soguttu.
Onlar insanları İslam'dan soğuttu diyanet başkanı şükür edin diyor bindiği mersedes aldığı para ne kadar sevmediği kişileri terörist fetocu ilan edebilir buna inanan çok hayvan var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben onların ta anasini * ulkenin rahmini genisletti or evlatları su hale bak.
😂 ben onlarla tartışmak istemiyorum cahiller bişey bilmiyotllar
Abi ben bu piclerin zamanina denk geldiğim için hayattan soğudum insanlıktan soğudum.
Gelecek yok !
Evlenmeye kalksan 400 milyar borclusun bankaya.
Herşeyde vergi var esnafi ayri bir or cocugu.
Ben bu kadar berbat bir toplum gormedim.
Bak mini etek giyen kari gorunce agzinin suyu akan or cocugu esnaf ekmek sut isteyen anneye hesap yazdirmaz.
Mini etekli kiz gelir rakisini alir gider sonra verir.
Bu ulke varya beni ırkımdan soguttu.
Onlar insanları İslam'dan soğuttu diyanet başkanı şükür edin diyor bindiği mersedes aldığı para ne kadar sevmediği kişileri terörist fetocu ilan edebilir buna inanan çok hayvan var
Bende paradan dolayı evlenemiyorum
Abi konusurumda cidden kinle beslenmek istemiyorum iyi ki ölüm var.
Yoksa ben bunlarin kafasina sıkmıştım.
Etimle kemigimle tiksindim bu ulkeden ben.
Az kaldı 14 Mayıs ama 14 Mayıs'ta anayasaya göre Erdoğan aday olamaz yine olacak ve akp seçmeni olabilir diyecek
Tek umudum tek 👍
Hayırlısı
Onların beyinleri yıkanmış yazık
Koyundan bir farkı yok yeminle koyun onlardan iyi belki
Beyinleri yok
👍👍😄
Ben insan olarak bile görmüyorum